gost 214153
Poznat
- Poruka
- 7.802
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali u svakom slučaju, ne možeš mi ništa
E pa nećemo da spamujemo temilicuali u svakom slučaju, ne možeš mi ništa
![]()

Tućiće nas mililica i (pogotovo) Goxy on se baž žešće pomamio otkako je postao budžovan... da nadoknadi "izgubljeno valjda![]()

desi pero druzedobro je, super. drva nema, brasna nema, kuca neokrecena, nista , nista, nista...kako cemo da prezivimo - videcemo
![]()
Де си брате слатки? Шутираду ме господа, шутираду ме цигани, шутираду ме с ноге на ногу свакојака нација....а кад имао једно три иљаде евра ја би можда и добио стан и на шпијунку. Ал ја не тражим стан брате слатки и на шпијунку. Ја тражим једну гарнисеру, јел једну вешерницу...
![]()

Јесте, и ја то приметила!
Углавном је он тамо на Прекршајима.![]()

E pa nećemo da spamujemo temilicuali u svakom slučaju, ne možeš mi ništa
![]()

), vidi ovo 

Буба гледа право у камеру и обраћа се посматрачу, са све љутитом фацом, а и оним пипком као да љутито "млати песницом"! 
A ja klikćem na plej....![]()

http://*****************/obscene-smiley-1019.gifSamozadovoljava se
p.s. neću da postavljam odgovarajućeg smajlija, kazniće me![]()
A projekcije o ''samozadovoljavanju'' više govore o onom ko ih emituje nego o onom prema kome se emitovane.http://*****************/obscene-smiley-1019.gif
Kažnjava se primitivizam i nevaspitanje pa dolazilo od naših hrvatskih albanskih ili drugih...Ko to ne želi da prihvati ima problema sa vaspitanjem...A projekcije o ''samozadovoljavanju'' više govore o onom ko ih emituje nego o onom prema kome se emitovane.

Kažnjava se primitivizam i nevaspitanje pa dolazilo od naših hrvatskih albanskih ili drugih...Ko to ne želi da prihvati ima problema sa vaspitanjem...A projekcije o ''samozadovoljavanju'' više govore o onom ko ih emituje nego o onom prema kome se emitovane.

Ниш ја тебе не разумем...Изгледа да не причамо истим језикомА јел ти знаш шта за доручак једу
они мушкарци, који никада нису водили љубав са женом....?![]()

А јел ти знаш шта за доручак једу
они мушкарци, који никада нису водили љубав са женом....?![]()
Ниш ја тебе не разумем...Изгледа да не причамо истим језиком
Reci nam, Macak, mi to ne znamo, ali si ti izgleda pun tog iskustva![]()
Da baš mi je to sad palo na pamet...