Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prijatelji se prijateljstvom diče !
Izdajnici svi na izdajnike liče.
Srbija ni prstom ne miče.
Izdrži i bori se pukovniče !

jeste im poslali transparente

104330_rusijo-pomozi_f.jpg

window.gif
ГООД МИИИНННИНННГГГ

Драги моји, мили моји, слатки моји, прекрасни моји, предивни моји, најлепши и најбољи моји...!

МААААААА................ШЕЋЕРЦИ И МЕДЕЊАЦИ МОЈИ!
И СЛАТКИЦЕ И МИШУРЦИ МОЈИ!

Poslednja izmena od moderatora:
Prijatelji se prijateljstvom diče !
Izdajnici svi na izdajnike liče.
Srbija ni prstom ne miče.
Izdrži i bori se pukovniče !

Жалостан је став наша владе која ниједном ријечју није подржала Либију и Гадафија. А управо је тај Гадафи, иако је Муслиман и било му је сугерисано да уради другачије, био против комадања српских земаља, није увео економске санкције Србији и Црној Гори, довео је у најтеже вријеме по нас српске компаније у Либији и заједно са Мубараком је лобирао у арапском и мулиманском свијету против признања Косова.
Иначе, ово ме много подсјећа на 24. Март 1999-те. Овдје без икаквог права и правног основа и било које логике (осим логике силе) НАТО зликовци уређују унутрашње прилике Либије. С тим што ваља истаћи да је овом приликом Њемачка против бомбардовања Либије.

SUPPORT FOR LIBYAN PEOPLE, SUPPORT FOR GADAFFI ! WE DON`T WANT SERBIA IN NATO
ПОДРШКА ЛИБИЈСКОМ НАРОДУ ! ПОДРШКА ГАДАФИЈУ ! НЕЋЕМО СРБИЈУ У НАТО-У.

Жалостан је став наша владе која ниједном ријечју није подржала Либију и Гадафија. А управо је тај Гадафи, иако је Муслиман и било му је сугерисано да уради другачије, био против комадања српских земаља, није увео економске санкције Србији и Црној Гори, довео је у најтеже вријеме по нас српске компаније у Либији и заједно са Мубараком је лобирао у арапском и мулиманском свијету против признања Косова.
Иначе, ово ме много подсјећа на 24. Март 1999-те. Овдје без икаквог права и правног основа и било које логике (осим логике силе) НАТО зликовци уређују унутрашње прилике Либије. С тим што ваља истаћи да је овом приликом Њемачка против бомбардовања Либије.

SUPPORT FOR LIBYAN PEOPLE, SUPPORT FOR GADAFFI ! WE DON`T WANT SERBIA IN NATO

Nemacka je protiv toga iz unutrasnjo-politickih razloga;) a i ekonomskih.

Lepo si ovo napisao poštovani kolega. Licemerno i otužno mi deluje sada i pomisao na ŠuNATOvca i BOTA kad su pominjali poslovne uspehe i biznis aranžmane sa Libijom. Zaboravljena je i donacija od 2 miliona dolara koja je bila prva i pre čuvene donatorske konferencije po tzv.demokratskim promenama. Interese razumem ali beskičmenjaštvo našeg rukovodstva NE. Neka pravo i pravda pobede a NATO slomi zube na LIBIJI biseru Mediterana... I onaj stih sam napisao pod emocijama upravo jer poznajem dosta Libijaca i znam njihov stav prema nama i sećam se njihovog ponašanja u vreme kad je zločinačka NATO alijansa raketirala Srbiju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back