- Poruka
- 10.141
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја сам имао једном слепо црево на прсту, па сам га видо. jeste im poslali transparentePrijatelji se prijateljstvom diče !
Izdajnici svi na izdajnike liče.
Srbija ni prstom ne miče.
Izdrži i bori se pukovniče !

jeste im poslali transparente
![]()

Жалостан је став наша владе која ниједном ријечју није подржала Либију и Гадафија. А управо је тај Гадафи, иако је Муслиман и било му је сугерисано да уради другачије, био против комадања српских земаља, није увео економске санкције Србији и Црној Гори, довео је у најтеже вријеме по нас српске компаније у Либији и заједно са Мубараком је лобирао у арапском и мулиманском свијету против признања Косова.Prijatelji se prijateljstvom diče !
Izdajnici svi na izdajnike liče.
Srbija ni prstom ne miče.
Izdrži i bori se pukovniče !

Жалостан је став наша владе која ниједном ријечју није подржала Либију и Гадафија. А управо је тај Гадафи, иако је Муслиман и било му је сугерисано да уради другачије, био против комадања српских земаља, није увео економске санкције Србији и Црној Гори, довео је у најтеже вријеме по нас српске компаније у Либији и заједно са Мубараком је лобирао у арапском и мулиманском свијету против признања Косова.
Иначе, ово ме много подсјећа на 24. Март 1999-те. Овдје без икаквог права и правног основа и било које логике (осим логике силе) НАТО зликовци уређују унутрашње прилике Либије. С тим што ваља истаћи да је овом приликом Њемачка против бомбардовања Либије.
SUPPORT FOR LIBYAN PEOPLE, SUPPORT FOR GADAFFI ! WE DON`T WANT SERBIA IN NATO
ПОДРШКА ЛИБИЈСКОМ НАРОДУ ! ПОДРШКА ГАДАФИЈУ ! НЕЋЕМО СРБИЈУ У НАТО-У.
Жалостан је став наша владе која ниједном ријечју није подржала Либију и Гадафија. А управо је тај Гадафи, иако је Муслиман и било му је сугерисано да уради другачије, био против комадања српских земаља, није увео економске санкције Србији и Црној Гори, довео је у најтеже вријеме по нас српске компаније у Либији и заједно са Мубараком је лобирао у арапском и мулиманском свијету против признања Косова.
Иначе, ово ме много подсјећа на 24. Март 1999-те. Овдје без икаквог права и правног основа и било које логике (осим логике силе) НАТО зликовци уређују унутрашње прилике Либије. С тим што ваља истаћи да је овом приликом Њемачка против бомбардовања Либије.
ПОДРШКА ЛИБИЈСКОМ НАРОДУ ! ПОДРШКА ГАДАФИЈУ ! НЕЋЕМО СРБИЈУ У НАТО-У.
OD 2.13 samo za tebe