Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..ona jeste slatkica,.....samo,....nešto ne shvatam,...
da li se mi to takmičimo sa njom, ili sa pesmom?
eeeeeeeeeeeeeej,....lupite se malo po glavi!!!!
jel to pesma???....počeću da sumnjam u to da ste se probudili,....:eek:

...mati moja,.....i ovo ide na Evroviziju???
garantujem prva tri mesta,....od nazad,.....
kako smo mi postali operisani od ukusa,...

Slazem se...totalno operisani ako nam se ne dopada prirodno lepa devojka koja odlicno peva na foru britanskih zvezda veselu pesmicu koja nije pateticna i ne sadrzi opanke, suze, molitve, brojanice, casne krstove, kletve upotpunjene blajhanom kosom, zacrnjenom kozom i golim telom...ukus odavno ne stanuje ovde, nismo mi krivi :lol:

Slazem se...totalno operisani ako nam se ne dopada prirodno lepa devojka koja odlicno peva na foru britanskih zvezda veselu pesmicu koja nije pateticna i ne sadrzi opanke, suze, molitve, brojanice, casne krstove, kletve upotpunjene blajhanom kosom, zacrnjenom kozom i golim telom...ukus odavno ne stanuje ovde, nismo mi krivi :lol:

...kako si ironična,...tek za informaciju tebi, narodnjake uopšte ne slušam,...uopšte,....sem starogradskih i izvorne narodne,...
a dokaz da sam u pravu, videćete nakon izbora,....ljudi, pa ovo je Eurovizija,...nije dovoljno lepo izgledati i imati lep glas,...
setite se pravih pesama,....može li se ovo sa njima porediti???
Tačno je, ukus ovde davno ne stanuje,....još malo ni sebe nećemo prepoznati,....
krajnje je vreme da se pogledamo u oči!!!

...kako si ironična,...tek za informaciju tebi, narodnjake uopšte ne slušam,...uopšte,....sem starogradskih i izvorne narodne,...
a dokaz da sam u pravu, videćete nakon izbora,....ljudi, pa ovo je Eurovizija,...nije dovoljno lepo izgledati i imati lep glas,...
setite se pravih pesama,....može li se ovo sa njima porediti???
Tačno je, ukus ovde davno ne stanuje,....još malo ni sebe nećemo prepoznati,....
krajnje je vreme da se pogledamo u oči!!!

Pravih pesama? Kojih? Ruslane i biceva? Zeljka i frula? Koena, Severine, Milana od prosle godine? Etno melosa sa svih strana koji nas ubi vise u pojam? Ne, po cenu poslednjeg mesta moj izbor bi uvek bile Lena i Nina koje sa daleko vise sarma pevaju pesme koje zapravo vecina mladih slusa. Mene podseca na Duffy a Duffy volim vise od svih etno zvezda zbirno pa puta hiljadu :lol:

Pravih pesama? Kojih? Ruslane i biceva? Zeljka i frula? Koena, Severine, Milana od prosle godine? Etno melosa sa svih strana koji nas ubi vise u pojam? Ne, po cenu poslednjeg mesta moj izbor bi uvek bile Lena i Nina koje sa daleko vise sarma pevaju pesme koje zapravo vecina mladih slusa. Mene podseca na Duffy a Duffy volim vise od svih etno zvezda zbirno pa puta hiljadu :lol:

Dobro,....prihvatam tvoje argumente,...ovo je zemlja mladih,....izgrađujmo je za vas,.....
ali ne zaboravite uzeti učešća u svim segmentima,....
i ne bežite od odgovornosti, pripisujući krivicu za ovo stanje drugima,...
evo, ja sam na vašoj-našoj strani,...imate moj glas,......ali pesama mi se ne sviđa,...ni malo!!!:lol:

Dobro,....prihvatam tvoje argumente,...ovo je zemlja mladih,....izgrađujmo je za vas,.....
ali ne zaboravite uzeti učešća u svim segmentima,....
i ne bežite od odgovornosti, pripisujući krivicu za ovo stanje drugima,...
evo, ja sam na vašoj-našoj strani,...imate moj glas,......ali pesama mi se ne sviđa,...ni malo!!!:lol:

...ne treba i ne moze da se svidja sve svima...meni se, na primer, nije svidjalo Lane ni najmanje cak me bio i blagi blam em zbog Buddha bar-a em zbog opanaka jer nisam u tom fazonu ali sam ga podrzavala jer ipak dolazi iz moje drzave i simbolizuje jednu drustvenu grupu koja je bila odusevljena, bili smo 7 godina navuceni na etno melos, hajde malo da pruzimo sansu onim ljudima koji imaju drugaciju zamisao a koji takodje reprezentuju dobar deo populacije ove drzave. Sto se mene tice ja bih poslala i Lenu Kovacevic ali shvatam da Evrovizija nije mesto za nju ali za Ninu moze da bude pa zasto da joj ne pruzimo sansu

mornincoffee.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back