Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Ајде у име познанства да одговорим.
Снимци бомбардовања Србије 1999-те јесу узнемиравајући за велику већину становништва. Уз коментар ''ожежи, ожежи'', то неће да може. Наравно, постоји и неко ко ће да одлучи да ли сам поступио како треба или не.
Што се овог другог тиче, та правила нисам ја писао али ако већ радим то што радим, поштоваћу правилник.
Kolega,
Malo podrške nije na odmet.
 Ovaj, usudio bih se reći da ko nije moderisao politiku i političare teško može da shvati koliki je to stres. Ne uvek ali često. To je uloga. Nezahvalna i neprecizna veoma često. Ali potrebna.
 Ovaj, usudio bih se reći da ko nije moderisao politiku i političare teško može da shvati koliki je to stres. Ne uvek ali često. To je uloga. Nezahvalna i neprecizna veoma često. Ali potrebna. Sretno ti bilo kad si se već prihvatio toga.

Nego pamtite li vi ono kad sam Vas ucila da igrate ili bi trebalo da postavim ovde taj video i da vas podsetim na to vreme. sigurna sam da bi Vam bilo drago da ga odgledate, bas kao sto je meni bilo drago kada ste postavili onu moju sliku
 Nego pamtite li vi ono kad sam Vas ucila da igrate ili bi trebalo da postavim ovde taj video i da vas podsetim na to vreme. sigurna sam da bi Vam bilo drago da ga odgledate, bas kao sto je meni bilo drago kada ste postavili onu moju sliku  

nego sam jednu dragu gospodjicu forumasicu pocela da prozivam zbog ljubomore
 nego sam jednu dragu gospodjicu forumasicu pocela da prozivam zbog ljubomore