Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ајде у име познанства да одговорим.
Снимци бомбардовања Србије 1999-те јесу узнемиравајући за велику већину становништва. Уз коментар ''ожежи, ожежи'', то неће да може. Наравно, постоји и неко ко ће да одлучи да ли сам поступио како треба или не.
Што се овог другог тиче, та правила нисам ја писао али ако већ радим то што радим, поштоваћу правилник.

Kolega,

Malo podrške nije na odmet. ;) Ovaj, usudio bih se reći da ko nije moderisao politiku i političare teško može da shvati koliki je to stres. Ne uvek ali često. To je uloga. Nezahvalna i neprecizna veoma često. Ali potrebna.

Sretno ti bilo kad si se već prihvatio toga. :)

Prvo ojacajte sto gospodine esh, za svaki slucaj :D Nego pamtite li vi ono kad sam Vas ucila da igrate ili bi trebalo da postavim ovde taj video i da vas podsetim na to vreme. sigurna sam da bi Vam bilo drago da ga odgledate, bas kao sto je meni bilo drago kada ste postavili onu moju sliku :)

ne morate mi persirati gospodjo, a ako vec to radite, obratite paznju na svako V. i da, mislim da ste gospodjica i da ste sasvim lagani :) a ne znam plesati, to stoji

ne morate mi persirati gospodjo, a ako vec to radite, obratite paznju na svako V. i da, mislim da ste gospodjica i da ste sasvim lagani :) a ne znam plesati, to stoji

Ne mogu da obracam paznju na svako V jer me to smara, mogu ja i da nastavim sa persiranjem a da ne koristim V, bile su skoro neke rasprave po tom pitanju i neke nedoumice oko koriscenja velikog v u nekim slucajevima, misljenja su kao i obicno kod nas, bila podeljena!

Nego, onda da Vas podsetim na ono lepo vreme uz originalan komentar koji sam bila napisala uz video kada sam ga pre neki dan prvi put postavljala ovde. Na zalost video je tada na neki cudan nacin nestao, predpostavljam da ga je ukrala neka ljubomorna forumasica, Srecom imam ja vise kopija istog, pa evo uzivajte :)

1953_2.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back