Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije njemu nego meni.

Molim vas razumite. Vladanu nije mesto ovde i dosla sam samo da ga ukorim. Nema u tome niceg loseg. A sada, izvin'te na smetnji i zaboravite.

Јесте њему, ниси видела добро цитат. Зашто му није место? Не сме човек да се насмеје? Не сметаш, и ти си добродошла. Шта ти фали овде?

sto mu nije mesto ovde? :)
koji kriterijum ne zadovoljava?

Pikola što ne smije biti ovdje?

Јесте њему, ниси видела добро цитат. Зашто му није место? Не сме човек да се насмеје? Не сметаш, и ти си добродошла. Шта ти фали овде?

Tako.

Nije Vladanu ovde mesto. To treba da znate.

opusti se picolo i uzivaj malo, ne gubi vreme na nebitne stvari. covek moze da bude gde god on pozeli :)

C. :ljutko: Evo Sami je odgovorio: :arrow:

Нормално је да га привлаче девојке као и мене.Али мало је не промишљен са обзиром да хоће у монахе.

Dakle ako covek jedno zeli, a drgo radi, nije u redu.

E sad zavisi sta hoce zapravo. To je na njemu. Moje je, kao i Samsonovo, da skrenemo paznju.

Ne bih vas vise zadrzavala. :D :cao:

Poslednja izmena:
C. :ljutko: Evo Sami je odgovorio: :arrow:

Dakle ako covek jedno zeli, a drgo radi, nije u redu.

E sad zavisi sta hoce zapravo. To je na njemu. Moje je, kao i Samsonovo, da skrenemo paznju.

Ne bih vas vise zadrzavala. :D
pa mozda covek ima svoje dileme, lakse ce da ih prevazidje ako vidi sebe u svim okolnostima, onda moze da odluci. sta, vi ga cuvate od iskusenja? :lol:
ako udje u krstinu kafanu, nema nista od monastva, postaje bludnik nepovratno :mrgreen:

Zao mi je ali tako je. Nema vise razgovora.
:sad2::mrgreen:
madnunw.jpg

pa sto si ti u kafani onda, u stecistu bluda i razvrata?::zper:

Оригинал поставио Han Van Zem
А НАТО и ЕУ државе које су нас убијале и окупирале Косово и Метохију?

Одговор ЕУ-форичар-а:
Napravili su grešku, misleći da rade najbolje moguće za postizanje mira.
Manjim zlom pokušali su da spreče veće zlo.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Глупост и безобразлук немају границе.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back