- Poruka
- 51.779
Није теби, него куму.
Nije njemu nego meni.
Molim vas razumite. Vladanu nije mesto ovde i dosla sam samo da ga ukorim. Nema u tome niceg loseg. A sada, izvin'te na smetnji i zaboravite.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није теби, него куму.
Није теби, него куму.

Не мора да црта овакве смајлије.Ако на пдф религија промовише монаштво.

Nije njemu nego meni.
Molim vas razumite. Vladanu nije mesto ovde i dosla sam samo da ga ukorim. Nema u tome niceg loseg. A sada, izvin'te na smetnji i zaboravite.
Upravo tako Sami! To je poenta.
sto mu nije mesto ovde?
koji kriterijum ne zadovoljava?
Pikola što ne smije biti ovdje?
Јесте њему, ниси видела добро цитат. Зашто му није место? Не сме човек да се насмеје? Не сметаш, и ти си добродошла. Шта ти фали овде?

opusti se picolo i uzivaj malo, ne gubi vreme na nebitne stvari. covek moze da bude gde god on pozeli
 Evo Sami je odgovorio:
 Evo Sami je odgovorio: 
Нормално је да га привлаче девојке као и мене.Али мало је не промишљен са обзиром да хоће у монахе.

pa mozda covek ima svoje dileme, lakse ce da ih prevazidje ako vidi sebe u svim okolnostima, onda moze da odluci. sta, vi ga cuvate od iskusenja?C.Evo Sami je odgovorio:
Dakle ako covek jedno zeli, a drgo radi, nije u redu.
E sad zavisi sta hoce zapravo. To je na njemu. Moje je, kao i Samsonovo, da skrenemo paznju.
Ne bih vas vise zadrzavala.

pa mozda covek ima svoje dileme, lakse ce da ih prevazidje ako vidi sebe u svim okolnostima, onda moze da odluci. sta, vi ga cuvate od iskusenja?
ako udje u krstinu kafanu, nema nista od monastva, postaje bludnik nepovratno

Zao mi je ali tako je. Nema vise razgovora.