- Poruka
- 15.396
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Десни клик на слику, па леви клик View Image Info и онда копираш Location!
ТО ТИ ЈЕ АДРЕСА СЛИКЕ КОЈУ ОНДА ПОСТАВЉАШ ОВДЕ!
ne potpaljuj

Tako je!![]()

...mole se moderatori i super moderatori da odrade svoj deo posla kako
valja...zna se sta se radi u ovakvim situacijama, pa bi bio red, da se i
sada uradi isto....
...ako nista drugo, razlika je velika izmedu zapazenog clana i zasluznog clana,
pa samo to je dovoljno....![]()

Ko te ne zna,skupo bi te platio
A ona se upalila ko hepo kocka![]()

To je moja dužnost!
A Arsenal...mnogi su pukli na Arsenal...
Biće bolje, biće bolje...sledeći put...![]()

ova je isto vrh... o gudri.
ne potpaljuj
gooooooooori vaaaaaaaaaaaatraaaaaaaaaaaa sad u naaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Zabaviste je druga vrata levo. Ovde je zurka.![]()

Hvala, na savetu, evo dobices reputaciju. Vidim da se razumes u dosta toga, jel znas mozda kako se pretrazuju clanovi. Koliko se secam ranije je bila opcija - pretrazi clanove - ali sda je ne vidim nigde.
Gde je zabavište?![]()
Afro, jedna priglupa forumasica ti je ukrala avatar. Aj da je prijavimo da ti ne kompromituje nik avatar svojim izvaljotkama. El moze da se prijavi forumas zbog toga uopste?

[Ne_Vazim_Se];16752445:Au da jesi video ti ono brate 4 0 pa 4 4 shokovi.
Mada na njih nisam hteo ni da igram.
Ni na Vilu, i eto i oni neresheno.
Pa da, bice bolje sutra
Napoli kec, Valensija kec i josh jedan par da nadjem![]()

...mole se moderatori i super moderatori da odrade svoj deo posla kako
valja...zna se sta se radi u ovakvim situacijama, pa bi bio red, da se i
sada uradi isto....
...ako nista drugo, razlika je velika izmedu zapazenog clana i zasluznog clana,
pa samo to je dovoljno....![]()
[Ne_Vazim_Se];16752468:Predlazem reshenje u stilu kralja Solomona... da presechemo avatar na pola?
Samo se dogovorite koja ce da fura levu, a koja desnu polovinu.
Sad treba da se javi ona koja ga je prva imala (keva haha) pa da kaze jaaaaaaaaaao ne evo nek ga ona fura samo ga ne secite
Slažem se!

Ne znam kako su to mogli da dozvole...a tako su i protiv Totenhema vodili 2-0 i izgubili 3-2...
Ja mislim da će Napoli da pobedi...i Valensija...![]()

Polako, promenicu sliku ali prvo moram da pregledam sve clanove na forumu i njihove avatare da ne bih opet stavila sliku koju neko vec koristi i onda da je opet menjam i tako ko zna koliko puta. Pa nisam se ja aktivirala na forumu da bi samo menjala slicice kako se kome cefne, treba nesto i da pisem na politici. jel ti znas mozda, kako se pretrazuju clanovi?

Polako, promenicu sliku ali prvo moram da pregledam sve clanove na forumu i njihove avatare da ne bih opet stavila sliku koju neko vec koristi i onda da je opet menjam i tako ko zna koliko puta. Pa nisam se ja aktivirala na forumu da bi samo menjala slicice kako se kome cefne, treba nesto i da pisem na politici.

[Ne_Vazim_Se];16752506:da stvarno sramota ne prilichi takvom timu to da dozvoli c c c
Hoce hoce nego shto ce do sada me nisu izdali nikada... mada za sve postoji prvi put.
![]()