Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moraš da batališ duvku tebrex,spržila ti mozak:sad2::hahaha1:

Pa jes ono al' zamisli da sam na dopu shta bi bilo :mrgreen:

E kad smo kod toga ponudim ja tu jednom ujdashu u kraju da vari danas a chujesh njega... aaaaaaaa neeeeeeee maaaaaatori, to je guuudra. :hahaha:

U yebote...:eek:

:hahaha:
Šta ne bi?!:per::mrgreen:

Hahaha :D

... i josh dodati malo svezeg Mjöllnir-a kao finishing touch i mosh valjati za 10 evra mgra. :mrgreen:

...mole se moderatori i super moderatori da odrade svoj deo posla kako
valja...zna se sta se radi u ovakvim situacijama, pa bi bio red, da se i
sada uradi isto....

...ako nista drugo, razlika je velika izmedu zapazenog clana i zasluznog clana,
pa samo to je dovoljno....:hvala:

Ah da, zaboravila sam da ti kazem da sam sa supermoderatorom vec zapocela prepisku oko promene slike i da cekam njegove dalje instrukcije. Evo sta sam mu odgovorila.

Gde u pravilniku pise da na forumu ne smeju da budu iste slike u avataru ?

Da li doticna dama ima dokaz da je vlasnik autorskih prava na tu sliku ?

Da li vi imate dokaz da ste vlasnici autorskih prava na predmetnu sliku i da ste ista ustupili iskljucivo njoj na koriscenje ?

Ako svega toga nema, da li doticna dama poseduje bar racun iz prodavnice u kojoj je kupila sliku sa garancijom prodavca da je on vlasnik ili nosioc autorskih prava na istu uz pravo da ih prenese na trece lice i garancijom da tu sliku ne moze da koristi niko drugi osim nje ?

Ako doticna ima bar nesto od toga ja cu joj se izviniti i promeniti sliku u avataru u protivnom vraticu istu gde je i bila (osim u slucaju da time krsim pisani i vazeci pravilnik foruma), u stvari vraticu sliku odmah pa je vi ponovo obrisite ako mislite da ste u pravu samim tim sto sto vam je data ta mogucnost da se bavite brisanjem ali se i u tom slucaju nadam da cu dobiti odgovor na postavljena pitanja.

Ali posto sam dobre volje kao i uvek, resila sam da ti izadjem u susret i da promenim tu sliku do koje ti je toliko stalo i to sam ti vec nekoliko puta ponovila, tako da ova prepiska sa supermoderatorom moze da stavi ad akta Evo sad cu zapoceti pretragu clanova, pocecu od slova A, pa dokle stignem. Pokazi i ti malo dobre volje i budi samo malo strpljivija pa ce se sve lepo zavrsiti na oostrano zadovoljstvo. Hvala na razumevanju.

Poslednja izmena:
Da li vi imate dokaz da ste vlasnici autorskih prava na predmetnu sliku i da ste ista ustupili iskljucivo njoj na koriscenje ?

Ako svega toga nema, da li doticna dama poseduje bar racun iz prodavnice u kojoj je kupila sliku sa garancijom prodavca da je on vlasnik ili nosioc autorskih prava na istu uz pravo da ih prenese na trece lice i garancijom da tu sliku ne moze da koristi niko drugi osim nje ?

.
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back