Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..ok, ajde onda valjda nadjes i sve proveris do sutra....![]()
Moraš da batališ duvku tebrex,spržila ti mozak![]()

U yebote...
Šta ne bi?!![]()

[Ne_Vazim_Se];16752683:Hahaha
... i josh dodati malo svezeg Mjöllnir-a kao finishing touch i mosh valjati za 10 evra mgra.![]()

Tebi baš dosadno u životu,hm?
Ili nas zajebavaš,trećeg nema...

pun je tih glupih fazona.
)[Ne_Vazim_Se];16752683:E kad smo kod toga ponudim ja tu jednom ujdashu u kraju da vari danas a chujesh njega... aaaaaaaa neeeeeeee maaaaaatori, to je guuudra.![]()
:

[Ne_Vazim_Se];16752703:Ne, ali reshenje tog problema "jao kradu mi avatar" zapravo je vrlo jednostavno.
Stavish neku originalnu slichicu, mesto da rovarish po google images.
Treba svejedno provjeriti tih 10k članova i njihove avatare,da neko slučajno nema isti da bi smo izbjegli frku sličnu ovoj sa astroditom

...mole se moderatori i super moderatori da odrade svoj deo posla kako
valja...zna se sta se radi u ovakvim situacijama, pa bi bio red, da se i
sada uradi isto....
...ako nista drugo, razlika je velika izmedu zapazenog clana i zasluznog clana,
pa samo to je dovoljno....![]()
Jel imaju svojih stvari,album?

Evo sad cu zapoceti pretragu clanova, pocecu od slova A, pa dokle stignem.

Da li vi imate dokaz da ste vlasnici autorskih prava na predmetnu sliku i da ste ista ustupili iskljucivo njoj na koriscenje ?
Ako svega toga nema, da li doticna dama poseduje bar racun iz prodavnice u kojoj je kupila sliku sa garancijom prodavca da je on vlasnik ili nosioc autorskih prava na istu uz pravo da ih prenese na trece lice i garancijom da tu sliku ne moze da koristi niko drugi osim nje ?
.

Tebi baš dosadno u životu,hm?
Ili nas zajebavaš,trećeg nema...
Kakve su to sad insinuacije, ni jedno ni drugo samo hocu da joj izadjem u susret a nemam bas iskustva sa tim avatarima i ovaj mi je postavio jedan drug.