Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Десни клик на слику, па леви клик View Image Info и онда копираш Location!
ТО ТИ ЈЕ АДРЕСА СЛИКЕ КОЈУ ОНДА ПОСТАВЉАШ ОВДЕ!

Hvala, na savetu, evo dobices reputaciju. Vidim da se razumes u dosta toga, jel znas mozda kako se pretrazuju clanovi. Koliko se secam ranije je bila opcija - pretrazi clanove - ali sda je ne vidim nigde.

:lol:

A Arsenal...mnogi su pukli na Arsenal...:mrgreen:

Biće bolje, biće bolje...sledeći put...:D

Au da jesi video ti ono brate 4 0 pa 4 4 shokovi.

Mada na njih nisam hteo ni da igram.

Ni na Vilu, i eto i oni neresheno. :D

Pa da, bice bolje sutra :mrgreen:

Napoli kec, Valensija kec i josh jedan par da nadjem :D

ova je isto vrh... o gudri. :D

gooooooooori vaaaaaaaaaaaatraaaaaaaaaaaa sad u naaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mrgreen:

Hvala, na savetu, evo dobices reputaciju. Vidim da se razumes u dosta toga, jel znas mozda kako se pretrazuju clanovi. Koliko se secam ranije je bila opcija - pretrazi clanove - ali sda je ne vidim nigde.

skroz gore u desnom uglu imas napredno pretrazivanje, kliknes na to i ukucas nick koji te zanima. lista clanova je takodje iznad, pored kontakti i prijatelji

Predlazem reshenje u stilu kralja Solomona... da presechemo avatar na pola?

Samo se dogovorite koja ce da fura levu, a koja desnu polovinu.

Sad treba da se javi ona koja ga je prva imala (keva haha) pa da kaze jaaaaaaaaaao ne evo nek ga ona fura samo ga ne secite

Gde je zabavište?:per:

Pl-pedo-bear.png

[Ne_Vazim_Se];16752445:
Au da jesi video ti ono brate 4 0 pa 4 4 shokovi.

Mada na njih nisam hteo ni da igram.

Ni na Vilu, i eto i oni neresheno. :D

Pa da, bice bolje sutra :mrgreen:

Napoli kec, Valensija kec i josh jedan par da nadjem :D

Ne znam kako su to mogli da dozvole...a tako su i protiv Totenhema vodili 2-0 i izgubili 3-2...:roll:

Slažem ce...kečevi...:mrgreen:

...mole se moderatori i super moderatori da odrade svoj deo posla kako
valja...zna se sta se radi u ovakvim situacijama, pa bi bio red, da se i
sada uradi isto....

...ako nista drugo, razlika je velika izmedu zapazenog clana i zasluznog clana,
pa samo to je dovoljno....:hvala:

Polako, promenicu sliku ali prvo moram da pregledam sve clanove na forumu i njihove avatare da ne bih opet stavila sliku koju neko vec koristi i onda da je opet menjam i tako ko zna koliko puta. Pa nisam se ja aktivirala na forumu da bi samo menjala slicice kako se kome cefne, treba nesto i da pisem na politici. jel ti znas mozda, kako se pretrazuju clanovi?

[Ne_Vazim_Se];16752468:
Predlazem reshenje u stilu kralja Solomona... da presechemo avatar na pola?

Samo se dogovorite koja ce da fura levu, a koja desnu polovinu.

Sad treba da se javi ona koja ga je prva imala (keva haha) pa da kaze jaaaaaaaaaao ne evo nek ga ona fura samo ga ne secite

:hahaha: Slažem se!

Polako, promenicu sliku ali prvo moram da pregledam sve clanove na forumu i njihove avatare da ne bih opet stavila sliku koju neko vec koristi i onda da je opet menjam i tako ko zna koliko puta. Pa nisam se ja aktivirala na forumu da bi samo menjala slicice kako se kome cefne, treba nesto i da pisem na politici. jel ti znas mozda, kako se pretrazuju clanovi?

..ne, ne znam, nisam to radila, vidim da si ti uclanjena posle mene nepunu godinu
dana...a imas jedva dvestotinak postova ako i toliko....al, sve to nema veze,
ajde potrazi, pa ako ne znas da promenis sliku, modovi su tu da ti pomognu...:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back