Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Крушкице, без намере да будем груба, ни мени твоје писаније у Кафани (за разлику од неких других постова) није интересантно, па се не трпам да ти обелодањујем моју истину у вези исте, из једноставног разлога - јер није намењена мени. :)

vidi ovako, ne zanima me.

Ех, па шта сад - спремна си у сваком моменту да делиш "своју истину", а не свиђа ти се кад то ради неко други? :lol:

Немој Крушкице... ниси ни ти посисала баш све са млеком (како ти то лепо рече). ;)

zabole mene za tvoju ili bilo čiju 'istinu' samo nećeš ti to ni za bilion godina uspeti da ukapiraš

ni tebi slični

i sjaši, leba ti

zabole mene za tvoju ili bilo čiju 'istinu' samo nećeš ti to ni za bilion godina uspeti da ukapiraš

ni tebi slični

i sjaši, leba ti

Нема потребе за таквим речима. :lol:
Исувише сам добро расположена да бих одреаговала онако како би требало, па ћу те, стога, само поздравити. :bye:

Ма, видела , бВе, него да ли ово: "ijuju nestanem odavde na par dana i odmah počnu da vijaju vibratori" значи да си ти - "смрт за вибраторе"? :per: :lol:

Хтедох да се нашалим мало, али понекад је тешко мене разумети (ни мени не успева сваки пут:lol:)

Nije to nego sam ja malo zarđala odlepršavši sa Politike na neko vreme

Ех, па шта сад - спремна си у сваком моменту да делиш "своју истину", а не свиђа ти се кад то ради неко други? :lol:

Немој Крушкице... ниси ни ти посисала баш све са млеком (како ти то лепо рече). ;)

Sve je ta posisala sem jednoga zato i jeste tako ogorčena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back