- Poruka
- 15.396
Šta je to nick? Neka strana reč bez smisla ili....?![]()
Korisničko ime

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je to nick? Neka strana reč bez smisla ili....?![]()

del pjerooooooooo trezegeeeee bufooooon.... msm shta da ti pricham![]()

Крушкице, без намере да будем груба, ни мени твоје писаније у Кафани (за разлику од неких других постова) није интересантно, па се не трпам да ти обелодањујем моју истину у вези исте, из једноставног разлога - јер није намењена мени.![]()
hahhahah gde si inzagia nasho njega neko treba da napuca loptom pa da se ona odbije u gol![]()

to mu dođe kao ono croatsko -prestrašno![]()
![]()

vidi ovako, ne zanima me.

Ех, па шта сад - спремна си у сваком моменту да делиш "своју истину", а не свиђа ти се кад то ради неко други?
Немој Крушкице... ниси ни ти посисала баш све са млеком (како ти то лепо рече).![]()
a gde je onaj snimak kad ga kaka zune loptom u vugla i baci ga par metara u aut a lopta odskakuce u gol![]()

zabole mene za tvoju ili bilo čiju 'istinu' samo nećeš ti to ni za bilion godina uspeti da ukapiraš
ni tebi slični
i sjaši, leba ti

Ne sećam se sa koje je to utakmice...![]()

Нема потребе за таквим речима.
Исувише сам добро расположена да бих одреаговала онако како би требало, па ћу те, стога, само поздравити.![]()
nije to bilo jednom, prichalo se chak u kalchu da milan bazira napad na napucavanju inzagia![]()

Neće više biti takvih igrača...na pravom mestu, u pravo vreme...

Ма, видела , бВе, него да ли ово: "ijuju nestanem odavde na par dana i odmah počnu da vijaju vibratori" значи да си ти - "смрт за вибраторе"?![]()
![]()
Хтедох да се нашалим мало, али понекад је тешко мене разумети (ни мени не успева сваки пут)
Ех, па шта сад - спремна си у сваком моменту да делиш "своју истину", а не свиђа ти се кад то ради неко други?
Немој Крушкице... ниси ни ти посисала баш све са млеком (како ти то лепо рече).![]()
Sve je ta posisala sem jednoga zato i jeste tako ogorčena.