Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bre koleginice..!!
sve vreme se pitam da li si genije ili si luda il blesava...ne zameri i ne ljuti se...al pokusavam da shvatim...imas postova koji mogu da potvrde sve navode licnosti koje sam naveo....

zabole me i za tvoju dijagnozu. da nisi možda psihijatar ili te je poslao kolega lično?

brini o sebi, sve zajedno sa doktorima koji su pokazali SVOJU ŠUPLJU PAMET i moralno zrdravlje.
nađite neku novu žrtvu.
ja nisam voljna sem ...............da ZGAZIM, a što hoću to i mogu. DOKAZANO

zabole me i za tvoju dijagnozu. da nisi možda psihijatar ili te je poslao kolega lično?

brini o sebi, sve zajedno sa doktorima koji su pokazali SVOJU ŠUPLJU PAMET i moralno zrdravlje.
nađite neku novu žrtvu.
ja nisam voljna sem ...............da ZGAZIM, a što hoću to i mogu. DOKAZANO

eto...!!
a nije mi bio cilj da te uvredim...samo da shvatim...znatizelja izvini...imas postove na temama koji su izuzetni...posle samo 2-3 minuta u kafani postove koji su skroz vulgarni i blesavi....u svakom slucaju meni je zanimljivo kako ponekad sa nekim komuniciras u kafani...ima orginalnosti...mozda je greska do mene sto komentarisem...bolje je da samo citam i da se smejem /odnosi se na kafanu..postovi na temama su odlicni to sam vec rekao/....u svakom slucaju nisam imao nameru da te uvredim...ako tako shvatas izvini...

eto...!!
a nije mi bio cilj da te uvredim...samo da shvatim...znatizelja izvini...imas postove na temama koji su izuzetni...posle samo 2-3 minuta u kafani postove koji su skroz vulgarni i blesavi....u svakom slucaju meni je zanimljivo kako ponekad sa nekim komuniciras u kafani...ima orginalnosti...mozda je greska do mene sto komentarisem...bolje je da samo citam i da se smejem /odnosi se na kafanu..postovi na temama su odlicni to sam vec rekao/....u svakom slucaju nisam imao nameru da te uvredim...ako tako shvatas izvini...

Vid' ovako, ZABOLE ME i za tvoju znatiželju i za tvoju analizu i za tvoju dijagnozu i za ono što ti je zanimljivo.
Ko si ti, Miki, meni? ha?

NIKO

kapiraš moju logiku?

isto važi i za sve ostale koji ZAMIŠLJAJU DA SU MI NA BILO KOJI NAČIN BITNI

I, DE, i za tebe važi - SJAŠI, ne gnjavi... glupo je...ali BAŠ, BAŠ

Poslednja izmena:
Dobar fazon, tip kojeg sam SA OGROMNIM PRAVOM NAZVALA U PRIVATNOJ PORUCI DEBILOM me je ODRUKAO

i jes' debil, nego kako.
može da bude i arhitekta, može i sudija ali moj sud SEČE......................DEBIL,DEFINITIVNO :mrgreen:

ebo krstu i isfrusrtrirane čeka mene zoka u real svetu, dan više, dan manje............ko ebe.........

Dobro, ako nećeš Olivera evo ti ova , po ukusu ti je je li ? :lol:

Poslednja izmena:
I kada je, kao u ovoj pisao loše, Mladenović je bio SJAJAN

Dok voda pada
U tvoje oči boje meda
Ja sam dečak iz vode
Imam trag pod levom miškom

Na tvoje usne boje mesa,
Spustiću kap svoje vode
Pustiču glas iz grla,

Aj, aj, aj, aj, aj, aj!
Aj, aj, aj, aj, aj, aj!