gost 191696
Elita
- Poruka
- 16.691
sto je jut ovaj jimun
noc
noc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
noc

Britanski pedofili u ratu protiv Srba

Шојоооо!!!![]()

Dobar dan, gde su moji mili ljudi?![]()

e ja sam celo popodne razmisljala kako da smirim vas raspojasane decake
i odlucila sam da vas stavim pod starateljstvo
proglasavam gospodina paju 1408 sa zvanicnog staratelja svim decacima koji postuju u kafani!
ubuduce, sve postove slati njemu na verifikaciju
i ako on covek odobri, onda moze.
jesam dobro smislila?
ps. izvinjavam se gospodinu paji sto ga nisam prvo pitala, ali rec je o stvari od opsteg znacaja..![]()
Kao i ti. Uvek uz svoje prijatelje.

problem je kad neko svjetlo vidi kao mrak ...ja bih ovo da turim ovde u kafanu a moderator ako misli da mu tu nije mesto neka ga premesti negde
Evo sta sam pronasla dok sam kopala po nekim arhivama,jednu Legendu a ide ovako,sta mislite o ovome:
-Pre tri i po dana na zemlji su ziveli ljudi u Raj-u ,blagostanju .Svuda je vladao MIr Postojala je jedna zemlja sa dvanaest zvezda pod vodstvom jedne zvezde. Izbio je Rat Bogova Olympa i Titana??Bitka za Troju.Nastala je velika katastrofa.Tama je pobedila.Dvanaest zvezda je otislo i napravilo materijalni svet.Ta jedna zvezda je dobrovoljno umrla da bi spasila svoj narod. Njen narod je zasticen vekovno a zemlja magnetnim poljem i svetom kletvom Prorocanstvo:jednoga dana kada opet 12 zvezda dodju na njen prag ,u svetu zavladace najveca tama.Okruzice zemlju. Znace se ko je ko. Najveca bitka na zemlji ce se tada voditi. Oni su nosioci svetla i jedne istine. Pobedi li u njima svetlo ponovo ce se svet vratiti u mir i blagostanje Svi ce biti tu svi Bogovi i svi Andjeli i svi Demoni(u prenosnom smislu,sve religije,sve politicke pripadnosti i svo matrijalno) Ta je zemlja bila utociste za sve koji su vekovno bezali da nadju utociste. Niko ne zna koja zemlja,niko ne zna koji narod ali su oni izabrani zato su vekovno cuvani .Znakovi ce se pojaviti .Tako mora biti. Svi moraju bit tu i svi imaju Moc izbora. Bitka je dusevna ,bitka izmedju dobra i zla Ta se zemlja nekada zvala Raj
![]()