Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Људи је ли ви мислите да Црногорац може бити српски националиста ? Ја себе сматрам и Црногорцем и српским националистом.
Ако може Радован Караџић, ваљда могу и ја.

Ова порука која ме јако погодила у срце ме је подстакла да то напишем :

Pa ne zna covek srpski, gde si jos video Crnogorca srpskog nacionalistu plus Nedicevac plus nikolicevac. Da padnes sa stolice :hahaha1::rotf::hahaha:

Иначе, човјек који ме овако јавно прозива чак није ни Србин.

orlovi.jpg
Боже, колико ли је Православних Хришћанских Манастира на тој земљи ? Млад сам човјек, па нисам никада могао отићи на Косово јер су у моје вријеме увелико буктали сукоби. Но, оно што знам и осјећам у срцу јесте да је КиМ неодвојив дио српског националног идентитета и јужни кутак Србије.

Људи је ли ви мислите да Црногорац може бити српски националиста ? Ја себе сматрам и Црногорцем и српским националистом.

imash ti ignore listu? e, lepo ga spakujesh tamo i mirna bachka
......................

Prvo, odakle ti to da sam ja uopste nisam Srbin??? Kazes Rumun sam? Da me malo ozbiljnije znas, ne bi tako lupetao.

Drugo, mnogo si kontradiktoran lik. Stavis malopre Nedica a sad stavljas rusku zastavu, srpski si nacionalista a lojalan si Crnoj Gori i Filipu Vujanovicu. Cas si za Seselja, cas za Kostunicu, cas za Nikolica. Idol ti je Radovan Karadzic a podrzavas partiju koja se ne protivi izrucenju Mladica. Treba li jos sta da navodim pride?

Drugo, mnogo si kontradiktoran lik. Stavis malopre Nedica a sad stavljas rusku zastavu, srpski si nacionalista a lojalan si Crnoj Gori i Filipu Vujanovicu. Cas si za Seselja, cas za Kostunicu, cas za Nikolica. Idol ti je Radovan Karadzic a podrzavas partiju koja se ne protivi izrucenju Mladica. Treba li jos sta da navodim pride?

:ok::ok::ok:
Ja bio u zabludi da su srpski nacionalisti iz CG unionisti:neutral:....nisam znao za Šomijevu felu:lol:...

Prvo, odakle ti to da sam ja uopste nisam Srbin??? Kazes Rumun sam? Da me malo ozbiljnije znas, ne bi tako lupetao.

Нисам био за Шешеља, већ за његову странку и то због Николића и Вучића.
Тачно је да сам био за Коштуницу и Драшковића.
Да, иако подржавам Николића, у неким стварима се не слажем са њим, па и по питању Ратка Младића, уосталом није ово вријеме комунизма да мора човјек да се 100 % слаже са сваким ставом странке.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back