Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.eeeee..sacekaj da se ja uclanim:rtfm:..pa cu te preko veze..ubaciti...to samo tamo odabrani mogu..cudi me da su napravili grupnjak:hahaha:..a da mene nisu pozvali:eek:.....sad kad uljetim...zenske su uvijek dobro dosle..:ok:..samo nemo da se stidiš..nema kasnije..nisam znala..;)..:gace:..:gace:..

Прво добро прочитај твој пост на који сам се ја надовезао

50 CENT
F*** CROATIA (NO MORE ZAGREB):hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

:sad2::sad2::sad2:
FIFTY.jpg

..bas tako..sta glasnije..bučnije..i sto vise alkohola(marihuane)...to bolje..ma ja bi to zakonom zabaranio...samo ebga..dobio bi kontra efekat....dok klinci sami ne uvide sta valja..džaba..govoriti..mislim da su tu najvise krivi odgoj kod kuce i škola...

To stoji, ali uticaj roditelja je neverovatno snažan.
Puno zavisi od toga koja se muzika sluša u kući, a koja prezire.

Slazem se.

,,ybte..za cega oni pripremaju nasu djecu...nit sta znaju kad izadju... niti imaju posla..a svi bi da imaju love..i lijepo da zive..kojekakve serije.."sve je krasno" u Americi..ziva propaganda...

E, bas to, iwo. Sve je divno i krasno i idealno :roll:
Uzas!

To stoji, ali uticaj roditelja je neverovatno snažan.
Puno zavisi od toga koja se muzika sluša u kući, a koja prezire.

..OK..tu se dotiče..kucni odgoj..evo prije neko veče..izadjem van..kad ono..od moga lege ćerka..ja koma..u jednom kaficu malo onako..znas..nije me vidjela..ja sastrane gledam..Ok..fino obučena..OK..pijuckam i dalje top-gun..kad..vidim i ostanem koma..mala se otisla presvuci u WC..sunce joj ebem...a presvukla se u kurvicu...ostao sam paf...sad ce u 3 raz srednje..eeeeeeeeee....normalno da sam prijavio slucaj..i mami i tati...

..OK..tu se dotiče..kucni odgoj..evo prije neko veče..izadjem van..kad ono..od moga lege ćerka..ja koma..u jednom kaficu malo onako..znas..nije me vidjela..ja sastrane gledam..Ok..fino obučena..OK..pijuckam i dalje top-gun..kad..vidim i ostanem koma..mala se otisla presvuci u WC..sunce joj ebem...a presvukla se u kurvicu...ostao sam paf...sad ce u 3 raz srednje..eeeeeeeeee....normalno da sam prijavio slucaj..i mami i tati...

Na zalost moram da konstatujem da se danas vecina devojcica u srednjoj skoli
tako oblaci, pa cak i u zadnjim razredima osn. skole.

I ne samo to, nego se tako i ponasaju, plus tetovaze, pirs..itd.

Uticaj domaće i strane estrade, to ti je to. Kompletna tzv pop folk tresi-mesi scena (ja ono što se vrti po našim televizijama više ne mogu da svrstam u žanrove, sve bre isto, i ovo što vi zovete cajke i tzv.pop, sve je i muzički i vizuelno isto) a i recimo strani R&B je u istom fazonu, samo bolja produkcija.

imam sina sad ce za par mjeseci 20js..godina..meni nekad nije bilo lijeno otici u kojekakve njihove kafice..samo da prodjem..da me vidi... nista mu ne kazem..ali da zna..da ne moze da radi sta hoce..dobro imam ja i u "zakonu" veza tako da ga poznaju..mislim da sam uspio..i zena i ja..kuzis..treba ih kotrolirati..koliko sam mu puta prevrnio džepove..da vidim ..eeeeee..jednom žandar vazda žandar...

imam sina sad ce za par mjeseci 20js..godina..meni nekad nije bilo lijeno otici u kojekakve njihove kafice..samo da prodjem..da me vidi... nista mu ne kazem..ali da zna..da ne moze da radi sta hoce..dobro imam ja i u "zakonu" veza tako da ga poznaju..mislim da sam uspio..i zena i ja..kuzis..treba ih kotrolirati..koliko sam mu puta prevrnio džepove..da vidim ..eeeeee..jednom žandar vazda žandar...

Slazem se sa svime sto si rekao :ok:

..ma kontam..
..kod nas ti je jedan dio..promende...dio uz Dravu.. šetnica..pazi prozvali je klinci "pijana promenada"..
...pa gdje je tu zakon..kaže treba kažnjavati..prodavaonice koje prodaju pice..maloljetnicima..ma treba kaznjavati i roditelje maloljetnika...

E , ajde sad uporedi one tvoje sa "obaveznom opremom" i ove uz dravsko setaliste...cek`da ne zaboravim dobro vece:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back