medved_bg
Elita
- Poruka
- 15.540
Mitke pohvalio BoTu i total sjebao celu podforumsku koncepciju 
Aj što je sludeo protivničke igrače, nego je i saigrače raspametio.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači, ideja je bila da se proba nešto novo, a u svrhu osvežavanja foruma. Dakle, debata starih forumaša jedan na jedan.
Znajući koliko su forumaši nekolegijalni prema drugima, dao sam smernice, nakon što sam obrisao gomilu postova.
Ali, neki me očigledno nisu shvatili za ozbiljno. A, ja uvek držim datu reč. Tu sam sličan Ademovim zemljacima.
A, pošto vidim da ni posle serije kaznenih bodova forumaši mnogo ne fermaju moja uputstva, te da ne bih napravio masakr u daljem toku diskusije, donosim odluku da zatvaram ovu temu.
P.S. Vama ne vredi ponuditi ništa novo.
Mitke pohvalio BoTu i total sjebao celu podforumsku koncepciju
![]()
Crveno-na rados'.![]()
Dakle, šibaju ovi subotičani, ne znaju za dušu...![]()
Pohvalio i mene, odma sam znao sam da ću dobiti "C" do kraja večeri...![]()
.."prodaj djubre"..nista ne valja....nesto te u zadnje vrijeme.."diraju"...e moj šogi...vidis ti to..a kad je bilo "stani -pani"..miševi bili u rupama..ma doci ce opet "naše"...vrijeme...
De si šogi... Šta ima...
..ma evo bio..malo na cugi s deckima..prisjetili se nekih dana iz proslosti..i tako..predvece idem na neku veceru..u biti jedi.. pij....jedi.. pij..i tako u krug...
moje dvorište..i duga..prije par minuta je počela kiša..koje olakšanje....
![]()
Pa sad reci da ne dolazis ovde da bi nasao neku svalerku...dosadila ti tvoja Stefica,aPazi ti tebe,kako se samo hvalis...te kuca (ili vec nesto na moru),te motor,pa kola pa dobra plata,pa opet kuca tamo...pa kuca tu na placu od 6 ari i to u ladovini,cak si i dugu narucio za tu sliku
ali druze,dzabe ti sve to ako nemas dobar dud a izgleda da ga u tvom dvoristu nema...nis bez duda dzaba ti sve ono ostalo...zaboravi na svalerku i cuvaj tvoju Steficu u tabane bre da je ljubis i pazi da ti je ne ukrade neko ko ima dud,verujem da ga i ona voli bre
![]()
..ide bona..![]()
..
Pa sad reci da ne dolazis ovde da bi nasao neku svalerku...dosadila ti tvoja Stefica,aPazi ti tebe,kako se samo hvalis...te kuca (ili vec nesto na moru),te motor,pa kola pa dobra plata,pa opet kuca tamo...pa kuca tu na placu od 6 ari i to u ladovini,cak si i dugu narucio za tu sliku
ali druze,dzabe ti sve to ako nemas dobar dud a izgleda da ga u tvom dvoristu nema...nis bez duda dzaba ti sve ono ostalo...zaboravi na svalerku i cuvaj tvoju Steficu u tabane bre da je ljubis i pazi da ti je ne ukrade neko ko ima dud,verujem da ga i ona voli bre
![]()
Поздрав свима
Брате мој какав си ми?
Нешто се чудно дешава мора да ми ових дана добро није кад дадох
бону Марио 80 и Идадагадеди?
Kad pre odgovori...a ja gore u poruci dodao i P.S. e,a za P.S. morao bi da zavrnes i turu pica![]()
Forum se okrenuo naopako, Mile moj![]()
Поздрав свима
Брате мој какав си ми?
Нешто се чудно дешава мора да ми ових дана добро није кад дадох
бону Марио 80 и Идадагадеди?
...netko skuplja salvete..netko značke..netko..klikere..ebga..ja nekretnine.."Štefica"..je majka..domaćica...brine se o domaćinstvu..drzi 3 ćoška od kuće.. i 4ti podupire..
...ja sam ti obični..maltimudan..samo trajbam pare..i šegačim se okolo...breeeeeee...a sto se tiče..dUd-a..eeee...kad bi ti taj mogao ispricati...di je sve bio..i sta je sve radio...ma to nema ni u SF-filmovima...![]()
....
..
..ja cu da ti zavrnem rundu..nije problem..ali daj ti dokaz..za dUd..pa nek nazočne persone..ocijene..![]()