Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
СНЕГ МИНУС 15 РИБА СТОПИРА КОД БУБАЊ ПОТОКА

СТАНЕ ЈОЈ КАМИПНЏИЈА И ПИТА
СЕДСТРО ДОКЛЕ ?

ОДГОВАРА ОНА
ДО НИША ЦАРЕ

УПАДАЈ

ВОЗЕ СЕ ОНИ КАД НА ПО ПУТА

СКИДАЈ СЕ СЕСТРО

ГЛЕДА ОНА ЗИМА СНЕГ ДАЛЕКО НИШ И СКИНЕ СЕ

ОН ПАРКИРА КАМИОН

СЕСТРО ИЗАЂИ НАПОЉЕ И НАПРАВИ СНЕШКА

ОНА МИСЛИ ЗИМА СНЕГ ДАЛЕКО НИШ И ИЗАЂЕ НАПРАВИ СНЕШКА СМРЗНЕ СЕ У ТРИ ЛЕПЕ МАМИНЕ

УЂЕ У КМИОН
СЕСТРО ОБУЦИ СЕ КАЖЕ ЈОЈ ОН

ОНА МИСЛИ ЗИМА СНЕГ ДАЛЕКО НИШ КОЈА БУДАЛА ЈЕ АКО ГА ПИТАМ ЈОШ ЋЕМЕ ИСТЕРАТИ И ОБУЧЕ СЕ

УЛАЗЕ У НИШ И ОНА СЕ ОКУРАЖИ

МАЈКЕ ТИ А ШТА ТИ ЗНАЧИЛО ОНО СА СНЕШКОМ?

СЕСТРО ДА САМ ЈА ТЕБЕ ЈЕБО КАД СИ СЕ СКИНУЛЧА ТИ БИ ТО ДО НИША ЗБОРАВИЛА А СНЕШКА ЋЕШ ДА ПАМТИШ ЦЕО ЖИВОТ

..dobar..:hahaha:..ide bona..

Iwek, mora da su bila kozna sedista davne......... :zcepanje::zcepanje:

..a nisu...:hahaha:.(.imao u BMW-u..ali sam ga slupao ...uletio u jendek..u Petrijevcima..selo blizu Osijeka..yebote..to selo ima 7..zavoja u sred ravne Slavonije..snaša.."svirala" frulu..meni se zamracilo pred očima..i sletili u jendek..malo faliolo da odgrize frulu..al dobro nikom nista..)
....ali sam svako malo kupovao nove presvalke...:hahaha: :hahaha:..

..a nisu...:hahaha:.(.imao u BMW-u..ali sam ga slupao ...uletio u jendek..u Petrijevcima..selo blizu Osijeka..yebote..to selo ima 7..zavoja u sred ravne Slavonije..snaša.."svirala" frulu..meni se zamracilo pred očima..i sletili u jendek..malo faliolo da odgrize frulu..al dobro nikom nista..)

Ajde..makar frula ostala.. nenaceta.. :worth::mrgreen::mrgreen:

Ма не мислио сам да ми опише како је она доживела судар јел се уплашила или није ни видела док излећеш са пута:mrgreen:

јел колко сам ја схватио опасност је била да се удави

..aha krivo sam te shvatio..ma za zenu je verzija...blato na cesti..zavoj.. bilo proslo..ne zna ona za ovu.
...nemo se salis..da ma zatuče..sikirom..ebo ti tu šalu..zensko je to..pusti priče...

а знаш о риби камионџији и снешку?

Pokupi tip jednu krajputasicu i poveze je...odradi mu ona radnju a on joj kaze da se bas i nije trudila i da nece da joj plati,ona mu rece onako sa jos punim ustima...more placaj ili grizem, a tip joj odgovara...more pustaj ili pisam :hahaha:

..aha krivo sam te shvatio..ma za zenu je verzija...blato na cesti..zavoj.. bilo proslo..ne zna ona za ovu.
...nemo se salis..da ma zatuče..sikirom..ebo ti tu šalu..zensko je to..pusti priče...

Ма небих ја ал како да гледам жену ти у очи и да је лажем?
Мисим не могу ја то тако ,као си ти навико

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back