Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Donqihote

Znači, ideja je bila da se proba nešto novo, a u svrhu osvežavanja foruma. Dakle, debata starih forumaša jedan na jedan.
Znajući koliko su forumaši nekolegijalni prema drugima, dao sam smernice, nakon što sam obrisao gomilu postova.
Ali, neki me očigledno nisu shvatili za ozbiljno. A, ja uvek držim datu reč. Tu sam sličan Ademovim zemljacima.
A, pošto vidim da ni posle serije kaznenih bodova forumaši mnogo ne fermaju moja uputstva, te da ne bih napravio masakr u daljem toku diskusije, donosim odluku da zatvaram ovu temu.

P.S. Vama ne vredi ponuditi ništa novo.

Ajde nemoj si na kraj srca... Daj da se popije po nešto...;)

1244733157_Citroen%20C1

Crveno-na rados'. :lol:

moje dvorište..i duga..prije par minuta je počela kiša..koje olakšanje....
img0505vze.jpg

Pa sad reci da ne dolazis ovde da bi nasao neku svalerku...dosadila ti tvoja Stefica,a :hahaha: Pazi ti tebe,kako se samo hvalis...te kuca (ili vec nesto na moru),te motor,pa kola pa dobra plata,pa opet kuca tamo...pa kuca tu na placu od 6 ari i to u ladovini,cak si i dugu narucio za tu sliku :hahaha: ali druze,dzabe ti sve to ako nemas dobar dud a izgleda da ga u tvom dvoristu nema...nis bez duda dzaba ti sve ono ostalo...zaboravi na svalerku i cuvaj tvoju Steficu u tabane bre da je ljubis i pazi da ti je ne ukrade neko ko ima dud,verujem da ga i ona voli bre :rotf:

P.S. Mada kad malo bolje razmislim,ipak imas velike sanse da upecas neku svalerkicu ali od ovih mladjih koje jos ne znaju sta znaci imati dobar dud ;)

Poslednja izmena:
Pa sad reci da ne dolazis ovde da bi nasao neku svalerku...dosadila ti tvoja Stefica,a :hahaha: Pazi ti tebe,kako se samo hvalis...te kuca (ili vec nesto na moru),te motor,pa kola pa dobra plata,pa opet kuca tamo...pa kuca tu na placu od 6 ari i to u ladovini,cak si i dugu narucio za tu sliku :hahaha: ali druze,dzabe ti sve to ako nemas dobar dud a izgleda da ga u tvom dvoristu nema...nis bez duda dzaba ti sve ono ostalo...zaboravi na svalerku i cuvaj tvoju Steficu u tabane bre da je ljubis i pazi da ti je ne ukrade neko ko ima dud,verujem da ga i ona voli bre :rotf:

..ide bona..:hahaha: :hahaha:..

...netko skuplja salvete..netko značke..netko..klikere..ebga..ja nekretnine.."Štefica"..je majka..domaćica...brine se o domaćinstvu..drzi 3 ćoška od kuće.. i 4ti podupire..
...ja sam ti obični..maltimudan..samo trajbam pare..i šegačim se okolo...breeeeeee...a sto se tiče..dUd-a..eeee...kad bi ti taj mogao ispricati...di je sve bio..i sta je sve radio...ma to nema ni u SF-filmovima...:hahaha: :hahaha: ....:bye:..

Поздрав свима
Брате мој какав си ми?

Нешто се чудно дешава мора да ми ових дана добро није кад дадох
бону Марио 80 и Идадагадеди?

Nije lose,svratih ovde samo na kratko pa kidam na bastu da prskam paradajz ako ne bude kise,a bas bi trebala i jedna dobra kisa...cime li su ona dvojica zasluzila bonu :eek:

Поздрав свима
Брате мој какав си ми?

Нешто се чудно дешава мора да ми ових дана добро није кад дадох
бону Марио 80 и Идадагадеди?

...da nije neka nevolja..od bolesti..da postavim sliku čiče Draže....on je zakon protiv uroka..i bolesti..samo je gledaš..i sve će da ti prodje..:rotf: :bye:..

...netko skuplja salvete..netko značke..netko..klikere..ebga..ja nekretnine.."Štefica"..je majka..domaćica...brine se o domaćinstvu..drzi 3 ćoška od kuće.. i 4ti podupire..
...ja sam ti obični..maltimudan..samo trajbam pare..i šegačim se okolo...breeeeeee...a sto se tiče..dUd-a..eeee...kad bi ti taj mogao ispricati...di je sve bio..i sta je sve radio...ma to nema ni u SF-filmovima...:hahaha: :hahaha: ....:bye:..

Da,da...nekad bilo sad se samo pamti i sa setom pripoveda....aj malo zezanja i na moj racun,nisam ja od onih sto samo vole da se zezaju na tudju muku :veseljaci:

ma da ni ti nisi puno mladji ... cuti i pevaj :hahaha:

Poslednja izmena:
Само за мог ујку Иву

etiketa_dud.jpg

http://images.google.com/imgres?img...80%D0%B0&ndsp=18&hl=sr&lr=&sa=N&start=36&um=1
(пс Виљамовка што је победила 2000 беше моја)

Сваки Бачван зна да постоји једна опасна дрога позната као ДУДАРА

Ко се једном ДУДАРОМ напоји и задоји све му друго ко вода буде

http://api.ning.com/files/0EqXjSuwdKW2t*SK9t7nA8Q42aBnYrRGQ*1kZczgaOY_/07122007011.jpg

Мош му нудит Чивас Мартел Смирноф Виљамовку

ал ДУДАРЕ ако има све друго се заборави

Све су пића а
ДУДАРА је дух САЛАША ПРЕТОЧЕН У ЧАШУ

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back