- Poruka
- 55.959
Puna kafana 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)....slusam ti ja danas kroz prozor sta mi planiraju seka i bato(oboje 6 godina).Ova je odlucila kad poraste da bude domacica(i nista drugo no domacica
)..a ovaj kukavac jos ne zna sta ce da bidne po zanimanju,ali zna da ce imati 2 sina(vec im imena planira).Mislim ljudi WTF

Nego evo jedne anegdote(ili sta je vec bem li ga)....slusam ti ja danas kroz prozor sta mi planiraju seka i bato(oboje 6 godina).Ova je odlucila kad poraste da bude domacica(i nista drugo no domacica
)..a ovaj kukavac jos ne zna sta ce da bidne po zanimanju,ali zna da ce imati 2 sina(vec im imena planira).Mislim ljudi WTF
![]()

Nego decice,hajde idite prvo da piskite pa cu posle da vam pustim nesto smehotresno...malo je falilo da tresnem sa stolice od smeha kad sam to odgledao prvi put a dotle evo za zagrevanje da vidite kako sam prosao kad sam se vracao iz ove kafanice pre neko jutro pa me zaustavili panduri a ja malo cugnuo...

Nego evo jedne anegdote(ili sta je vec bem li ga)....slusam ti ja danas kroz prozor sta mi planiraju seka i bato(oboje 6 godina).Ova je odlucila kad poraste da bude domacica(i nista drugo no domacica
![]()
sjajno
![]()

Evo jos jednu za laku noc ,samo vi uzivajte deco.

ZNaci nisam mogao da verujem.*** sidjem ja dole(a vristim od smeha).Pitam ja njih oni to ozbiljno.a oni ni pet ni ses mrtvi ladni"Da tako planiramo"
![]()

ZNaci nisam mogao da verujem.*** sidjem ja dole(a vristim od smeha).Pitam ja njih oni to ozbiljno.a oni ni pet ni ses mrtvi ladni"Da tako planiramo"
![]()

Drustvo,
odoh ja lagano..
Laku noc svima
i ostanite u dobrom raspolozenju![]()

Drustvo,
odoh ja lagano..
Laku noc svima
sleep wellnoćka svima koji odlaze![]()
Drustvo,
odoh ja lagano..
Laku noc svima

za one koji ostaju...da se malo razmrdaju a onima sto odlaze...srescemo se u ponoc

Ti jos ne ides?

Ne još neću... pušten je mamac, sad odbrojavam onih 300 minuta
Na sindikatu sam malo, malo se častimo![]()