medved_bg
Elita
- Poruka
- 15.540
Brojtro!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

@emily1
E što volim vas "edukatore" što mislite da smo mi pušači valda retardirani, pa nam kačite neke opisne sličice....
Ja ne komentarišem da zbog tih kratkih majičica kao na tvom avataru možeš ozbiljno za ugroziš bubrege, leđa, jajnike, bešiku....tako da, što kaže vic, "Man'me Mujo tih crnačkih fora"
Izvini ako je ovo oštro, nije ni ništa lično, ali ta snishodljivost i "e, da te ja naučim" mi baš ide na živce....

@emily1
E što volim vas "edukatore" što mislite da smo mi pušači valda retardirani, pa nam kačite neke opisne sličice....
Ja ne komentarišem da zbog tih kratkih majičica kao na tvom avataru možeš ozbiljno za ugroziš bubrege, leđa, jajnike, bešiku....tako da, što kaže vic, "Man'me Mujo tih crnačkih fora"
Izvini ako je ovo oštro, nije ni ništa lično, ali ta snishodljivost i "e, da te ja naučim" mi baš ide na živce....

@emily1

....odmah mi je rekla kako šef razmatra da složi neki dio poluotvoreni za pušaće...
Slabo ja trošim alkohol...samo sa povodom. Zdrav život i te fore![]()

carice...
au....ulepšala si mi dan
kad ćeš u Varaždin?![]()
Kad otopli.
Sad sam u "hibinaciji", ni do Zemuna mi se ne ide. Plato ispred zgrade mi je tako okovan ledom da mi mrkne pred očima svaki put kad izađem.
...sledi 
@emily1
Dakle...Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Jeko, Medo, Kyo, Laci, Ademe i ostali pušači očekujte jedno antipušačko predavanje od mene večeras ! A dotle se potrudite da me ne stavite na ignore.Dakle...
NE PUŠI !
PUŠENJE UBIJA !!!

Meni se sto puta desilo da mi neki nepusac zameri sto mu smrdi dim moje cigarete, a istovremeno on sam smrdi na kilometar i iz usta i pod pazuhom... pre bi njega trebalo u ogranicen prostor tri sa tri po firmama, nego mene vaku cistu i naparfimisanu...a da ne spominjem sindrom neotvaranja prozora kod mojih bivsih cimerki nepushacha.

skoro pa...`bro vece...Brojtro!
![]()

....pa da...zapalimo jednu...

i meni isto....
STIŽE BONA!
PS baš sam jutros pitao konobaricu od kojeg datuma stupa novi zakon o zabrani pušenja u kafićima...i reće: od 5.meseca...a ja joj odgovorih znači ovde kavu pijem do 30.4.....odmah mi je rekla kako šef razmatra da složi neki dio poluotvoreni za pušaće...
![]()