Роло Томази
Elita
- Poruka
- 19.129
Можда је баш на то мислио- на расне...Fala, ali ja uglavnom radim živuljke

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Можда је баш на то мислио- на расне...Fala, ali ja uglavnom radim živuljke

povodom ozbiljne prepiske na PP zbog svega ispisanog a naročito sinoć i večeras, rečeno je da ovo malo korigujemo
pa eto...
IZVINITE ŠTO SMO VAS ZAJEBAVALI U ZDRAV MOZAK

Можда је то (те чувене полутке) постојало само за војна лица, и тако те неке буџе.![]()

Ако, и то је за људе, нек'си ти нама жив и здрав...Uh al sam se nalizo sinoc....
Поштено.А о повољним кредитима да не причамо. Кад је инфлација појела узете кредите у динарима. Моји узели 12 000 марака, а вратили 50.
Србија брале!
Ко је могао да купи стан за 150 марака у свету?
Имала је неке чари та инфлација.![]()

Uh... Strasno...

Sofka, nisu tvoji kupili stan za 150 DM, već su toliko doplatili, kad se izračuna svaki mesec koji su u životu davali za stan, dali su oni mnogo više nego što vrede stanovi u takvoj gradnji.
Neko je doplatio 50 DM, neko 5000 DM.

Sofka, nisu tvoji kupili stan za 150 DM, već su toliko doplatili, kad se izračuna svaki mesec koji su u životu davali za stan, dali su oni mnogo više nego što vrede stanovi u takvoj gradnji.
Neko je doplatio 50 DM, neko 5000 DM.
- - - - - - - - - -
Šta, ne voliš kad ti je lepo?![]()
Ствар угла гледања.Ја не лајем већ аргументовано говорим против црвених.![]()
Било је сасвим коректно дозволити људима да за мале паре откупе те станове, јер је хиперинфлација имала за циљ да људе остави на улици, без икакве имовине, а при том- сви ти станови и јесу направљени од новца народа- па је и било коректно озваничити њихово власништво; Милошевићев крајње коректан потез према народу.Људи су се масовно скућили тих 90-их година.
А неки су масовно и остали без кућа.
И то, наравно, нема везе са проусташком политиком Хрватске, подршком запада сецесији република бивше СФРЈ, већ је за све то крив само зли Слоба?И то је била Милошевићева политика према народу.
Довео вам вамо те неке прекодринске Србе да вам одузимају ппосао и 'леб из руке.
Е, Слобо злобо!
И то, наравно, нема везе са проусташком политиком Хрватске, подршком запада сецесији република бивше СФРЈ, већ је за све то крив само зли Слоба?![]()
Не, моји су купили стан кад више тога није било. Али су завршили кућу са тим кредитом који је појела инфлација.
А колико се давало за стан у то време? Ја немам појма пошто ми нисмо живели у стану већ у нашој кући одувек па нисмо имали ту врсту дажбина.
- - - - - - - - - -
12 000 марака је сад 23 000 евра...
Još nešto moraš da uzmeš u obzir, nije se plaćalo i računalo u markama, već dinarima.
сачувај боже!
оставим вас само на пар дана, и видо ово. ццц...

сачувај боже!
оставим вас само на пар дана, и видо ово. ццц...

Nisam siguran koliko, jer su to bili neki od silnih dinara koje smo imalu u toj Jugoslaviji. Ali je svaki mesec, svaki zaposleni to plaćao, tj. uzimlao mu se od plate. Možda neko od starijih d anapiše,to je sve bilo na trakama koje su stizale kao izveštaqj o plati (malo tanje, ali slične kao trake za kasu).
U suštini i to je jedna od crvenih prevara, jer su neke porodice tako odvajale po dve, tri ili više plata, a dobile su (ne sve) po jedan stan.