- Poruka
- 206.516
Protoću i Noju iz prerije se pridružio i drug Marsovac.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Surka, ne vredi ti, znamo da tamo ne bi nogom kročila.![]()

Ти си баш оптерећен том геј -симболиком... Да те нису злостављали као клинца католички попови?
Ma samo uzmi tu polutku i idi negde drugo.

Видим да си сав у неким триповима; те- моја Југославија, те попови педофили, види ти то запиши, да не заборавиш; може чија доца да помогне доста, ако му све лепо исплицас...Ti katolički su u tvojoj Jugoslaviji druže. Onoj izgrađenoj kvalitetno na oooo-ruk i uz bratstvo i jedinstvo.

Ма, то било пар пута и понегде, али им некако слатко да то напумпају до перверзије; слаже им се уз болес'...Рифкице, ја сам о тим полуткама чула од вас - великих капиталиста (никад комуниста).
Моји нису стигли на ред до тих полутки, вероватно због навале твојих.![]()

Oh drugarice, Ti niste bili član sindikata?

Ма, то било пар пута и понегде, али им некако слатко да то напумпају до перверзије; слаже им се уз болес'...![]()

Било по већим фирмама; сећам се набавки кромпира, пасуља, лика, свачега је било;Можда је то постојало само за војна лица, и тако те неке буџе.![]()
као данас ови са посуђем и постељином. 
Рифкице, ја сам о тим полуткама чула од вас - великих капиталиста (никад комуниста).
Моји нису стигли на ред до тих полутки, вероватно због навале твојих.![]()

Значи измакле су ти се и највеће сласти самоуправљања - макарска и полутке - и највеће сласти капитализма - све остало.
Неком мајка, неком маћеха!
Ко зна колико се њих тако смувало; можда су те у таквом реду и направили, из досаде...redovi za ulje, kafu i deteržent.![]()

Ко зна колико се њих тако смувало; можда су те у таквом реду и направили, из досаде...![]()

Значи измакле су ти се и највеће сласти самоуправљања - макарска и полутке - и највеће сласти капитализма - све остало.
Неком мајка, неком маћеха!
Па, ви овде трипијете да је све време у социјализму било тих несташица, ко зна кад си ти забркан...Aha, a ja imam trijesidve.![]()

Не, за то треба бити серонја, тако да сте сви врло квалификовани ...Не верујем да је Рифет крао ролне тоалет папира, нема он ту класну свијест.

povodom ozbiljne prepiske na PP zbog svega ispisanog a naročito sinoć i večeras, rečeno je da ovo malo korigujemoНе верујем да је Рифет крао ролне тоалет папира, нема он ту класну свијест.
За то је потребит пролетер који озбиљно и практично схвата друштвену имовину, човјек радник у комбинезону с брчинама, а не неки јебивјетар са кичицом у руци.