скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Protoću i Noju iz prerije se pridružio i drug Marsovac.

cajni-kolutici.jpg

Ti katolički su u tvojoj Jugoslaviji druže. Onoj izgrađenoj kvalitetno na oooo-ruk i uz bratstvo i jedinstvo.
Видим да си сав у неким триповима; те- моја Југославија, те попови педофили, види ти то запиши, да не заборавиш; може чија доца да помогне доста, ако му све лепо исплицас...:lol:

- - - - - - - - - -

Рифкице, ја сам о тим полуткама чула од вас - великих капиталиста (никад комуниста).

Моји нису стигли на ред до тих полутки, вероватно због навале твојих. :lol:
Ма, то било пар пута и понегде, али им некако слатко да то напумпају до перверзије; слаже им се уз болес'...:lol:

Ма, то било пар пута и понегде
, али им некако слатко да то напумпају до перверзије; слаже им се уз болес'...:lol:

Можда је то (те чувене полутке) постојало само за војна лица, и тако те неке буџе. :lol:

Poslednja izmena:
Можда је то постојало само за војна лица, и тако те неке буџе. :lol:
Било по већим фирмама; сећам се набавки кромпира, пасуља, лика, свачега је било; :lol: као данас ови са посуђем и постељином.
ја куповао књиге, јбг...:lol:

Рифкице, ја сам о тим полуткама чула од вас - великих капиталиста (никад комуниста).

Моји нису стигли на ред до тих полутки, вероватно због навале твојих. :lol:

Значи измакле су ти се и највеће сласти самоуправљања - макарска и полутке - и највеће сласти капитализма - све остало.

Неком мајка, неком маћеха!

E Surka, nis' ti pazila na času kad je trebalo. Zbog vas takvih drugovi nisu mogli bolje da povuku i sačuvaju državu, inače bi i danas cvetali... redovi za ulje, kafu i deteržent. :lol:

- - - - - - - - - -

Значи измакле су ти се и највеће сласти самоуправљања - макарска и полутке - и највеће сласти капитализма - све остало.

U to ima, jedna borbenopodstrekačka!

8MARTS.jpg

Изгледа да те највеће сласти капитализма користе управо они који су искористили и највеће сласти 'самоуправљања'.

Оно што је Рифкица описао горе - 'uvališ se u firmu, imaš godišnji, polutke, ne moraš puno da radiš, možeš toalet papir da nosiš kući, po nekad i jogurt, a sijalica za plac koliko hoćeš, samo odeš u wc i uzmeš koju'.
Изгледа да је добро упознат, делује да зна о чему говори.

Aha, a ja imam trijesidve. :lol:
Па, ви овде трипијете да је све време у социјализму било тих несташица, ко зна кад си ти забркан...:lol:
А ја се сећам индијских ораха у Центропрому, 1975. године, по сред Паунове, на Бањици, и целе гондоле, са једно 50 врста чоколаде, а бар половина- наша производња.
Немате ви појма о тој држави, само набадате и опањкавате, ко бабе на пијаци. То је био ред, са пуно рада и озбиљности, коју више никад нећемо постићи; зато толико и олајавате.:roll:

Не верујем да је Рифет крао ролне тоалет папира, нема он ту класну свијест.

За то је потребит пролетер који озбиљно и практично схвата друштвену имовину, човјек радник у комбинезону с брчинама, а не неки јебивјетар са кичицом у руци.

Не верујем да је Рифет крао ролне тоалет папира, нема он ту класну свијест.

За то је потребит пролетер који озбиљно и практично схвата друштвену имовину, човјек радник у комбинезону с брчинама, а не неки јебивјетар са кичицом у руци.
povodom ozbiljne prepiske na PP zbog svega ispisanog a naročito sinoć i večeras, rečeno je da ovo malo korigujemo

pa eto...

IZVINITE ŠTO SMO VAS ZAJEBAVALI U ZDRAV MOZAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back