Rasejani Prorok
Buduća legenda
- Poruka
- 30.233
Зато га изузетно ценим и поштујем...![]()
da sam na mestu Lorda od Bušnih Gaća bilo bi me sramota da dolazim na forum, bar kada si ti prisutan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зато га изузетно ценим и поштујем...![]()

Сва та аристократија пропала к'о кнез Мишкин, за тањир супе дају....da sam na mestu Lorda od Bušnih Gaća bilo bi me sramota da dolazim na forum, bar kada si ti prisutan![]()

После се чудиш кад остављаш утисак стерилне уз коју не иде ни цигарета.![]()

Три пута сам је питала да ли пуши. Три пута ми је одговорила. Претходна два пута нисам уопште перципирала одговор ''да''.Ако си јој рекла...![]()

Мислиш да си успешна у томе?Ја сам била добро дете, тек касније сам подивљала. Сад то само успешно кријем.![]()
![]()

Сећам се, кад је прекопала по прашњавим архивама одговоре и натрљала ти нос....Три пута сам је питала да ли пуши. Три пута ми је одговорила. Претходна два пута нисам уопште перципирала одговор ''да''.
Дакле, није ствар у мојој лошој меморији већ у томе што уз Сурку цигарете не иду.![]()

Море, волем ја то...pardon PILEĆA BISTRA SUPA
vidi samo koliko ima reči za posoljenu vodicu...

Море, волем ја то...![]()
Мислиш да си успешна у томе?
:
) 
Ма, он само кавијар и гушчију паштету вечерава, 'ди ће он чикен соуп, ш'а ти је...eto ti ga sad... ostade Lord od Bušnih Gaća i bez obećane supe?
Како коме, Сурка; не ваља бити сваком ни занимљив...Изгледа да јесам, чим Софке тврди да сам стерилна (читај: досадна)
![]()

Ма, он само кавијар и гушчију паштету вечерава, 'ди ће он чикен соуп, ш'а ти је...![]()

Колеге су опет повређене што неко има више успеха у животу од њих.

Изгледа да јесам, чим Софке тврди да сам стерилна (читај: досадна)
![]()

Да, бре...au lepti iebem kakav buržulj

Рек'о песник- уби ме прејака реч!Znaš šta sam primetijo?
Od kako si mu dupe izpomero zaboravijo od stresa da aktivira nick samopodrške

Ноћ, Пророке...e aj laku noć
Само скини таблице, да не оде ауто на прање до крова, воле Хрвати да буде чист српски ауто...Јесте, и мрзимо те због тога.
Одох сама у 'макарску', пре него што ме ти пошаљеш тамо.![]()