- Poruka
- 203.088
e jes vala
treba i znanja citat , sta marsovac ocede da kaze.
To najbolje naša Nina zna, blago njoj.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e jes vala
treba i znanja citat , sta marsovac ocede da kaze.

To najbolje naša Nina zna, blago njoj.![]()

Neću, odbijam da izađem iz puberteta!![]()
Софи, си гледала синоћ онај сеоски вашар у СИВу
једини господин међу нашом пролетерском авангардом - Пиргавац!
![]()

Боље да су га замолили да им режира церемонију. He's got form - Скупштина Србије је први и последњи пут деловала импресивно у његовом Кориолану. Додуше то је било и зато што су одстрањене пилићарске фаце српске политичке класе, али опет.
ипак, био је експлицитан- дошао је да изблиза види зграду која му се свиђа. да неко не помисли да је ту ради новог председника Републике, или дружења са балканском елитом.
Свиђа му се Палата Федерације!? Можда мисли да ту снима бруталистички Горменгаст.
Свака част Фајнсу, није се ни ознојио. Ја бих се знојио на 35°, у вечерњем оделу, у фрагрантном присуству Д.М. Палме и иних великана Западног Балкана.
Свиђа му се Палата Федерације!? Можда мисли да ту снима бруталистички Горменгаст.
Свака част Фајнсу, није се ни ознојио. Ја бих се знојио на 35°, у вечерњем оделу, у фрагрантном присуству Д.М. Палме и иних великана Западног Балкана.
Маштам о рушењу тог објекта.
кућа цвећа је једино у Београду што би требало срушити.
То обашка.
Није ваљда да се и теби свиђа онај мастодонт који краде хектаре корисног земљишта?
Маштам о рушењу тог објекта.
да, ту би могла да се изграде још 2-3 тржна центра. каква штета.
да, његово појављивање синоћ личило је на долазак једног Нолдора међу Орке.
Када бих се ја питао било би рушено све у чему се препознају злочиначки прсти ван дер Роа и Корбизјеа, тако да је можда боље што се не питам.
То обашка.
Није ваљда да се и теби свиђа онај мастодонт који краде хектаре корисног земљишта?
Корисног за шта ?
Ваљда је свакоме јасно да је наша будућност у брдима и планинама,јер ћемо само тамо моћи да живимо као људи.
Ваљда је свакоме јасно да је наша будућност у брдима и планинама,јер ћемо само тамо моћи да живимо као људи.
Мислиш као у првобитној заједници?
Морам да ти скренем пажњу да је суживот са многим људима тежак чак и кад не морате да делите земуницу.