скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Комунистичка идеја и владавина да ветар у леђа свима који не знају где им је место.
При чему ће увек мислити да ми који знамо где нам је место умишљамо за себе да смо елита.

Софи, си гледала синоћ онај сеоски вашар у СИВу :lol:

једини господин међу нашом пролетерском авангардом - Пиргавац!

1111676875.jpg

Stidi se, sad će predvodnica leve strane foruma da te vitaminizuje što opet pominješ narod krezubi i porediš ga sa tom gospodom obrazovanom! :rtfm: Po zasluzi.

али синоћ је тамо био зубати део народа доброг. а опет је било сачувај боже. што значи да Срби нису низашта, онако ан женерал.

Nisam gledala sinoc inauguraciju jer nisam mazohista ali sam videla sve i procitala ovde na temi o inaguraciji
i ne znam sta da kazem zaista..osim da mi je to sve smesno i zalosno u isto vreme, a stilisti su mogli lepse
da obuku gospodju Vucic a ne da je ogrnu u belu togu, kao na vesalicu ...kolinda je bila daleko elegantnija
Tan2017-6-23_204131972_1.jpg

Poslednja izmena:
Nisam gledala sinoc inaguraciju jer nisam mazohista ali sam videla sve i procitala ovde na temi o inaguraciji
i ne znam sta da kazem
Trebala si,..
Bilo je "u stilu,.. "
'Dečko' je vazda imao stila (svejedno,.. koliko ga ja,.. i vi mrzim,..)
ajmo realno,.
pogledajte govor Nikolića,.. o9d pre 5 godina,..
i Vučkov,..
.. ak ' će se lažemo,..
OK,..
odo' jaa,.. ;)
trenutno najbolji na sceni Srbije
je Vučko,..
a mii,.. pa mi smo u publici :)

U tom slucaju ona toga ima smisla...:mrgreen:

био је сценарио да она држи запаљену бакљу, као асоцијација на просветљење којим смо озрачени под напредном владавином. али плашили су се да не направе пожар у оној гужви па где и тај скандал :lol:

ih kako daidem bez pesme u kafanu :rotf:

- - - - - - - - - -

hmm nadjoh ovo dok cekam taxi

Mali čovek - osoba muškog pola, niska rastom, koja zbog toga ima strašan kompleks i isti nastoji nadoknaditi "velikim" pričama sve u hiperboli. Prsi se i širi dok hoda, najčešće nosi obuću sa debelim đonom, frizuru obavezno ima u vis ili na juriš da bi izgledao viši. Retko se smeje i uvek se trudi da ostavi utisak zrele i pametne osobe.

Prva dama je obučena u togu koja čak nije ni rimska, već ona kakva se viđa na personifikacijama helenskih i rimskih boginja u filmskim ekranizacijama. Lako je izvući zaključak šta je njen muž, ako je ona boginja.:per:

- - - - - - - - - -

Šta bi bilo da se Fiennes pojavio u ovom izdanju?:mrgreen:

1739937-ralph-fiennes-amon-goeth-dans-la-liste-de-schindler.jpg

- - - - - - - - - -

tako je i drago mi je da se slazemo da je Vecernjak -petparacki list , bio i ostao.

ups , kazu i neki Informrt je i na jos nizim ....

nigde ama bas nigde i ne stoji bilo kakva prisila , ne verovati , pa i to i bilo cija magla ups religija.

sto su ljudi , narocito u SRBIJI , bili ti koji i jesu uzimali da je to , zvanicna politika , je druga stvar.ULIZICA JE BILO NA PRETEK i , cekaj , gde li su ti svi , komunjarske fufe otisle .

a vec , da se ne ponavljam da sam i licno iskusio te i takve , cuvare...a da su i postali velikiiiii SRBI , VERNICI i sikanirale druge ......a bili veliki komunjare.

i bas mi je drago da Ti potices iz pristojne porodice , neg , me samo interesuje a tko je ikada i na koji nacin , te i prozvao da nisi. HMMM

i veoma mi je drago citati , kako sve ide najbolje u Srbiji.i nadam se da i ti si i deo toga napretka i boljitka.

- - - - - - - - - -

i eto kasno kod nas , rano kod vas

na TV ide serija MIDSOMER MURDERS

zanimljivo ,

Ne slažemo se. Iz moje izjave može da se zaključi samo da ne smatram da je pisanje ''Većernjih novosti'' petparačko.

Ovo drugo nisam razumeo.

Ne moderisem Vesti Krstarice...a mislim da je za dobar sex potrebno dvoje i raspolozenje da ne kazem avanturizam ...kakve price..samo akcija

USKORO VELIKE OLAKŠICE KO IMA FIRMU NA ĆIRILICI I ZAPOSLENOG LGBT PRIPADNIKA

običan lgbt - 3 meseca država plaća dažbine umesto gazde
prajd lgbt - 6 meseci država plaća dažbine umesto gazde
lgbt ljubitelj ćirilice - 12 meseci država plaća dažbine umesto gazde

sad će iz ministarstva da stigne, za koji dan...

Prva dama je obučena u togu koja čak nije ni rimska, već ona kakva se viđa na personifikacijama helenskih i rimskih boginja u filmskim ekranizacijama. Lako je izvući zaključak šta je njen muž, ako je ona boginja.:per:
.

Само је фалила бакља Вечног Пламена, па да иницијација буде комплетна. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back