Statler and Waldorf
Buduća legenda
- Poruka
- 43.256
Машта човек, не замери му.![]()
да је то бар неки километарски пост као код Марсија, па човек док стигне до средине заборави шта је написао на почетку. а види ово.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Машта човек, не замери му.![]()
Комунистичка идеја и владавина да ветар у леђа свима који не знају где им је место.
При чему ће увек мислити да ми који знамо где нам је место умишљамо за себе да смо елита.

Po zasluzi.Stidi se, sad će predvodnica leve strane foruma da te vitaminizuje što opet pominješ narod krezubi i porediš ga sa tom gospodom obrazovanom!Po zasluzi.

Teško da je tamo bio iko ko ima sve zube u glavi.![]()

krv nije voda
deo Kozaka... bar ko zna istoriju onakvu kakva je

Trebala si,..Nisam gledala sinoc inaguraciju jer nisam mazohista ali sam videla sve i procitala ovde na temi o inaguraciji
i ne znam sta da kazem

Нина, нисте схватили концеп. госпоја председниковица је била муза- персонификација наше Републике. одатле тога![]()

U tom slucaju ona toga ima smisla...![]()

Nina, ispravi ono u vestima Krstarice, četiri stvari nisu dovoljne za dobar seks. Minimum 5 da bi radilo. Ona 4 i on 1.![]()

Još malo pa kao pile sa religije.

tako je i drago mi je da se slazemo da je Vecernjak -petparacki list , bio i ostao.
ups , kazu i neki Informrt je i na jos nizim ....
nigde ama bas nigde i ne stoji bilo kakva prisila , ne verovati , pa i to i bilo cija magla ups religija.
sto su ljudi , narocito u SRBIJI , bili ti koji i jesu uzimali da je to , zvanicna politika , je druga stvar.ULIZICA JE BILO NA PRETEK i , cekaj , gde li su ti svi , komunjarske fufe otisle .
a vec , da se ne ponavljam da sam i licno iskusio te i takve , cuvare...a da su i postali velikiiiii SRBI , VERNICI i sikanirale druge ......a bili veliki komunjare.
i bas mi je drago da Ti potices iz pristojne porodice , neg , me samo interesuje a tko je ikada i na koji nacin , te i prozvao da nisi. HMMM
i veoma mi je drago citati , kako sve ide najbolje u Srbiji.i nadam se da i ti si i deo toga napretka i boljitka.
- - - - - - - - - -
i eto kasno kod nas , rano kod vas
na TV ide serija MIDSOMER MURDERS
zanimljivo ,
Ne moderisem Vesti Krstarice...a mislim da je za dobar sex potrebno dvoje i raspolozenje da ne kazem avanturizam ...kakve price..samo akcija
Prva dama je obučena u togu koja čak nije ni rimska, već ona kakva se viđa na personifikacijama helenskih i rimskih boginja u filmskim ekranizacijama. Lako je izvući zaključak šta je njen muž, ako je ona boginja.
.

да је то бар неки километарски пост као код Марсија, па човек док стигне до средине заборави шта је написао на почетку. а види ово.