marsijaner
Legenda
- Poruka
- 54.901
Аха...
Него, како то, ми крали, а ти возиш БМВ?
Објасни ми тај механизам, ја сам недорастао таковом задатку...
pa , on krao a vikao , ljudi , lopovi,,jurite lopove.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Аха...
Него, како то, ми крали, а ти возиш БМВ?
Објасни ми тај механизам, ја сам недорастао таковом задатку...

mesavina bubuleje i onog starijeg kalafona armonikasha![]()

pa , on krao a vikao , ljudi , lopovi,,jurite lopove.

ej Referu , citam sta ovi pisu ui vasem vecernjim novostima i samo se krstim.
pa zar je moguce da mogu tako da lazu i sta vise , ovim mladim narastajima , daju pogresne informacije.
eto , molim te , ni Ja nisam znao da onaj tunel , sto idu , bese se zove voz , da je uradjen za vreme onoga mracnoga vremena i to na nacin ...uh . sav se stresem , kada se setim.
Beogradske priče: Tunel sa "krovom"-vecernje novosti-beograd
" Najzad, krajem šezdesetih i početkom sedamdesetih godina Beograd je, uzimajući u obzir novobeogradsku stranu, bio jedno od najvećih gradilišta u svetu, a naši stručnjaci su sticali slavu koju će stanovnici prestonice još dugo pamtiti."
Gradonačelnik Pešić
eto REFERU , jel vidis bre kako su iskrivili istoriju , a nece nikako da priznaju da je NB , vec bio , jako izgradjen i to za vreme slobode -od imati i posla , stana, zemlje...-kralja.
i molim te zasto , kazu da je ...mocvara bila prema SAVI
i jos i kazu da se malko kralo a i kazu da se danas , puno krade.
dal je sve ovo , samo , pokusaj ********* , da omalovaze , velike dostignuca ovoga vasega velikoga maloga.![]()
Proćko, danas nisi u gradu?
Mogu ja i tebe namore, zajedno sa Kerky. Ne brini mojeje veliko. Za ostalo ne garantujem.
Керки, дај ми име неког доброг ресторана у Нишу и адресу.
Хвала лепо.
Тенк ју.
Имаћу пар сати времена па ми треба неко добро место где могу да се освежим и клопам, до вечере.
'Бровече у Кафану![]()
![]()

Sofka, ne znam za restoran, ali Tramvaj nemoj da propustiš. Oni rade još iz vremena kad u Beogradu ničeg sličnog nije bilo ni u mislima. Mada je to bio stari Tramvaj, ne znam kako je u ovom novom.
http://www.caffetramvaj.rs/
Sofka, picerija Kaktus (Čair) mi je ostala u odličnom sećanju, ako te zanima takav restoran. Takve pice nisam jeo u Beogradu, vrhunske.
Ma ko te bre Kerki dirno danas,
mora da je to onaj refer , oce on to , nikako ne moze da shvati da tvoje srce pripada samo , onom , koji i jeste ...pravi vernik:lol:
...nije do Reefera ovog puta nergo ovaj tvoj drugar.brale, imaš autobus 77 od bloka 30 pa plati 89 dinara da vidiš kako na Zvezdare izgleda okoliš oko bulevara - nema džbunje i rastinje
Ma covece shvati da neko nece.

Ima ajuta parkiranih na sred ulice, tramvaji ne mogu da prođu, oni iz trošnih kućeraka bacaju smeće svuda, jer nemaju konjtenjera, prosek godina je tamo oko 60, u onim mladalačkim delovima. Al' dobro je, neki čak i vodovod i kazanilacju imaju.
Za i ti "sine Brute"?![]()
.

Што, бре, Керкилице тако? Ето, кад пријавиш Рифкицу, ја ћу одма' да реагујем.![]()
![]()

Znaš kako ja to vidim...
Zato povedem obe, da nam bude svima lepo.![]()
Pa kazi Nina da u tom grmu lezi zec, ali neces ni ti dugo sa takvim (dvolicnim) stavom, Reefer se u sred posta ne sprda s verom.
Ti ulazis ovde i pratis po duznosti, ali ni rec da rece o tome, vazno da je tebi dobro i smesno.
Uostalom, vase price su pre za LJiS.
Auuuu, znači saće me sanjaš skoro svaku noć?![]()

Nije valjda da iti oćeš namore samnome?![]()

Milsićeš na mene dok sam na moru? Hoćeš li da me zamišljaš u novim gaćicama kupaćicama, ili...
:

Štaaaaa... nisi vidla lepog momka u kupaćicama nikad?![]()