скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ej Referu , citam sta ovi pisu ui vasem vecernjim novostima i samo se krstim.

pa zar je moguce da mogu tako da lazu i sta vise , ovim mladim narastajima , daju pogresne informacije.

eto , molim te , ni Ja nisam znao da onaj tunel , sto idu , bese se zove voz , da je uradjen za vreme onoga mracnoga vremena i to na nacin ...uh . sav se stresem , kada se setim.

Beogradske priče: Tunel sa "krovom"-vecernje novosti-beograd

" Najzad, krajem šezdesetih i početkom sedamdesetih godina Beograd je, uzimajući u obzir novobeogradsku stranu, bio jedno od najvećih gradilišta u svetu, a naši stručnjaci su sticali slavu koju će stanovnici prestonice još dugo pamtiti."

Gradonačelnik Pešić

eto REFERU , jel vidis bre kako su iskrivili istoriju , a nece nikako da priznaju da je NB , vec bio , jako izgradjen i to za vreme slobode -od imati i posla , stana, zemlje...-kralja.

i molim te zasto , kazu da je ...mocvara bila prema SAVI :think:

i jos i kazu da se malko kralo a i kazu da se danas , puno krade.

dal je sve ovo , samo , pokusaj ********* , da omalovaze , velike dostignuca ovoga vasega velikoga maloga. :whistling:

Poslednja izmena:
mesavina bubuleje i onog starijeg kalafona armonikasha :lol:

Jel' znaš gde taj armonikaš svira i peva? :lol:

- - - - - - - - - -

pa , on krao a vikao , ljudi , lopovi,,jurite lopove.

Nisam imao šta, vi Jugosloveni nam ništa niste ostavili. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

ej Referu , citam sta ovi pisu ui vasem vecernjim novostima i samo se krstim.

pa zar je moguce da mogu tako da lazu i sta vise , ovim mladim narastajima , daju pogresne informacije.

eto , molim te , ni Ja nisam znao da onaj tunel , sto idu , bese se zove voz , da je uradjen za vreme onoga mracnoga vremena i to na nacin ...uh . sav se stresem , kada se setim.

Beogradske priče: Tunel sa "krovom"-vecernje novosti-beograd

" Najzad, krajem šezdesetih i početkom sedamdesetih godina Beograd je, uzimajući u obzir novobeogradsku stranu, bio jedno od najvećih gradilišta u svetu, a naši stručnjaci su sticali slavu koju će stanovnici prestonice još dugo pamtiti."

Gradonačelnik Pešić

eto REFERU , jel vidis bre kako su iskrivili istoriju , a nece nikako da priznaju da je NB , vec bio , jako izgradjen i to za vreme slobode -od imati i posla , stana, zemlje...-kralja.

i molim te zasto , kazu da je ...mocvara bila prema SAVI :think:

i jos i kazu da se malko kralo a i kazu da se danas , puno krade.

dal je sve ovo , samo , pokusaj ********* , da omalovaze , velike dostignuca ovoga vasega velikoga maloga. :whistling:

Jel ti namerno ili slučajno mešaš babe i žabe? Da, gradio se Nvoi Beograd najviše u vreme pole II rata, a tada su vlast oteli komunisti, pa je logično da se to radilo u njihovo vreme. Ali isto tako je istorijska činjenica da je prvo nasipanje bilo u vreme Kralja, kao i prvi radovi, poput mosta, aerodroma, sajma...
Danas kradu oni koji su verni partijaši, u vaše vreme su svi krali i iznosili iz preduzeća od spajalica, preko sijalica i toalet papira do prilično krupnijih stvari. Trebalo je iskoristiti vreme svačijeg i ničijeg i ubrzane gradnje vikendica. Uostalom slavni kraj vaše organizovane i uređene države je pokazao kako ste je vodili. ;)

https://www.krstarica.com/sport/seltik-nudi-dva-miliona-evra-za-plavsica/

Najtraženiji igrač Crvene zvezde u ovom trenutku ubedljivo je Srđan Plavšić. Mladi reprezentativac Srbije ima nekoliko konkretnih ponuda, pa će ovog leta moći da bira kom će se “carstvu privoleti”. Sparta iz Praga prva je uputila crveno-belima ponudu vrednu oko 1,5 miliona evra za Plavšića, odmah zatim je i švajcarski Bazel pokazao interesovanje, da bi se ovih dana kao najozbiljniji kupac pojavio Seltik.

Škotski velikan je spreman da izdvoji 1,5 miliona funti (oko 2 miliona evra) za Zvezdinog “atom mrava”, već je poslao svog skauta Li Kongertona na Evropsko prvenstvo za mlade u Poljskoj, gde se trenutno nalazi Plavšić sa “orlićima”. Ovu vest je potvrdio “Dejli mejl” i dodao bi krilni napadač crveno-belih bio zamena za Patrika Robertsa koji se vraća sa pozajmice u Mančester siti.

– Brojni klubovi su zainteresovani za naše igrače, najkonkretnije ponude imamo za mlade reprezentativce Plavšića i Ristića – potvrdio je Mitar Mrkela, Zvezdin sportski direktor.

Povezani članci
Milojević: Jesmo Zvezda, ali moramo svakog da respektujemo
Crvena zvezda protiv Florijane na startu Lige Evrope

220px-Celtic_FC.svg.png
150px-Logo_FC_Red_Star_Belgrade.svg.png

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DA LI ČE SRBIJA PROPUSTITI RAZVOJNU ŠANSU DA PRODA SVOG GRADJANINA ZA 2 MILIONA EVRA?
Decu bez roditelja prodajemo strancima kamoli odrasle
Organi gradjana na izvolte po default-u sem ako niste otkazali u opštini na odredjenom obrazcu

Mogu ja i tebe namore, zajedno sa Kerky. Ne brini moje :heart: je veliko. Za ostalo ne garantujem.

Ma covece shvati da neko nece.

Керки, дај ми име неког доброг ресторана у Нишу и адресу. :)
Хвала лепо.

Ne znam sta volis, da li vise da si "u centru zbivanja" da ti sedaju na glavu i prolaze pored tebe dok se jedes, ili neko mirnije mesto, zatim da li je "klasicna" klopa u pitanju, kafanska, ili bilo sta samo da se prezalogaji. Dacu ti na pp.

Тенк ју. :)
Имаћу пар сати времена па ми треба неко добро место где могу да се освежим и клопам, до вечере.

Ako hoces samo da se osvezis bez da nesto preterano "klopas", dobar je i Tramvaj ali ako je subota tesko da ces tamo naci mesta, u to vreme je pun.

'Бровече у Кафану :per:
:lol:

Za i ti "sine Brute"? :eek: :zeek:

Sofka, ne znam za restoran, ali Tramvaj nemoj da propustiš. Oni rade još iz vremena kad u Beogradu ničeg sličnog nije bilo ni u mislima. Mada je to bio stari Tramvaj, ne znam kako je u ovom novom.

http://www.caffetramvaj.rs/

Po mom misljenju, nije ni izdaleka vise ono sto je bio, taj "smek" na uglu i italijanski specijaliteti retko gde i da ce se uopste vise ponoviti a eno na tom mestu stoji poluprazan Dusanov bazar, ali sve mora da bide "nobles" pa makar se pokvario i neki dobar "smek" koji je imao Nis.

Sofka, picerija Kaktus (Čair) mi je ostala u odličnom sećanju, ako te zanima takav restoran. Takve pice nisam jeo u Beogradu, vrhunske.

Da, to je tacno ali je malo podalje, inace jos uvek je dobra, s tim sto je i tamo postao korzo u to vreme.

Ma ko te bre Kerki dirno danas, :eek:

mora da je to onaj refer , oce on to , nikako ne moze da shvati da tvoje srce pripada samo , onom , koji i jeste ...pravi vernik:lol:

Pa naravno...:)...nije do Reefera ovog puta nergo ovaj tvoj drugar.

brale, imaš autobus 77 od bloka 30 pa plati 89 dinara da vidiš kako na Zvezdare izgleda okoliš oko bulevara - nema džbunje i rastinje

Ima ajuta parkiranih na sred ulice, tramvaji ne mogu da prođu, oni iz trošnih kućeraka bacaju smeće svuda, jer nemaju konjtenjera, prosek godina je tamo oko 60, u onim mladalačkim delovima. Al' dobro je, neki čak i vodovod i kazanilacju imaju.

Ma covece shvati da neko nece.

Znaš kako ja to vidim... Nina bi mi stalno pričala - jao jako je sunce, namaži me sa tom, nee... daj tu jaču kremu. I ne pritiskaj puno. I dodaj mi te crne... ne, crvene naočare za unce. Okreni mi suncobran, vidiš da se pomerilo sunce? Donesi mi kafu, ali da ne bude previše hladna. I jednu baklavu, ali nemoj veliku. Ijao, kaži toj deci da se pomere, pa prskaju nas. Hajde sad idemo do grada da mi kupiš vodu i light Sprite... a može i ona limunda sa stevijom, još bolje. Ali ne iz frižidera.
A uveče, jao što sam umorna, i malo sam preplanula, idem da se tuširam, namažem aftersan pa u krevet.
Dok bi sa Kerky to bilo zezanje, skakan je u vodu, ronjenje, sa pomenutom decom bi se dobacivali i prskali, kafa i ne mora, daj ladan sladoled što veći. Uveče bi išli na noćno kupanje, maznuli nar ili pomorandžu sa drveta susedne kuće...
Zato povedem obe, da nam bude svima lepo. :heart:

Znaš kako ja to vidim...
Zato povedem obe, da nam bude svima lepo. :heart:

393b94239ac89a614ec696e87a502240.jpg

- - - - - - - - - -

Pa kazi Nina da u tom grmu lezi zec, ali neces ni ti dugo sa takvim (dvolicnim) stavom, Reefer se u sred posta ne sprda s verom.

Ti ulazis ovde i pratis po duznosti, ali ni rec da rece o tome, vazno da je tebi dobro i smesno.
Uostalom, vase price su pre za LJiS.

CjXe8N_UYAEJm2W.jpg

Nije valjda da iti oćeš namore samnome? :eek:

Бићу у мислима с тобом. :per:

Нарочито кад кренеш да усликаш неку бззвезну слику, нпр. своје ноГице, или неко грмље с 'перспективом', има да ти мислима мрднем фотоапарат. :lol:

- - - - - - - - - -

:lol:

Беж' бре Шојитју! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back