- Poruka
- 538
bush videl koj ce zadnji....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Јбт, на темама слабо ко нормалан. Ваљда врућина опасно ударила.
- - - - - - - - - -
Ma nije,bas se nisam nista spremala, nije do toga nego je covek jednostavno isfrustriran i pun kompleksa, pa vice na stranke, tacnije "rezi".
Uostalom, tamo se ionako oblace kao da su posle na svadbu, ja sve i da hocu ne mogu da "pariram".
- - - - - - - - - -
Kome ti to "marinac"?
Ja nisam marinac.
Ma sto li pa i ja pitam bezveze...!

ја сам Хрват из Београда. а Београд је највећи хрватски град па се осећам као да сам у Лјепој Нашој. па се може рећи и да пишем из Хрватске. што питаш?

Надајмо се да је то до врућине.Јбт, на темама слабо ко нормалан. Ваљда врућина опасно ударила.
Код мене одозго, а код тебе?Како пада ова киша...
Једино међусобно, у духу припрема за параду Брнабичева...vreme boli glava za qaranje

vreme boli glava za qaranje
Dobro, uvek ima sutra.Једино међусобно, у духу припрема за параду Брнабичева...![]()

Ти си бар издуво...Ja probo na par mesta i izduvao ga ko frajer a tamo gde mogu, ne ide mi se.Dobro, uvek ima sutra.

И богати плачу...pa to bwe... bojim se ako krenem bice suza ko ove kishe![]()

мени треба, идем ускоро на неку спирометрију, па као тренинг...a mi cekamo da naduvamo![]()

мени треба, идем ускоро на неку спирометрију, па као тренинг...![]()

Зато имају добар пријем унутрашња антена је права ствар.ovima ovde samo kolposkopijom moz da dopres do zice u glavi![]()
Зато имају добар пријем унутрашња антена је права ствар.

ome bre ti repchinu? i ja tebi tri...
'Бровече у Кафану![]()
![]()