скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
astana5.jpg

evo Nina, srce, dupe, dušo, još jedan ostao...

- - - - - - - - - -

da sam meto 100 dinara čeko bih 2770 ovako zezanje :D

ama ja sam postavljao hronologiju napretka a majki da vrati one sise

- - - - - - - - - -

TO OMLATINO DESNORUKA!
TAKO SE SIGRA FUZBAL!

Italijani zbiberiše onaj drugi gol

i jes vala , pokaze sise i pobeze i sad

da patimo a i jos nismo uspeli da apsolviramo , dal je medj ili nije , dal je guza bolja ili nije , dal ide u paketu ili ne.

Oma , oso u depresiju...

ides na kasu sta kukas... drzi se jedog principa kojim dobijas i neguj ga

e sada , kada navale ...pa , daj za pljesku ( a moze i posle da pleska) ili tiovaj Ngbejovac , ima da trazi da prorok , vrne do njega , da ga navodno odvede na sladju a sladje nece bit , pa ce da opljacka Proroka.

a lepo sam mu dao savet , cuti , i nemoj bre da pricas...

A jok , oce... pa oce..

da procitah taj post... masina ti je za smrzavanje... kakav je linux nemam nes iskustva sa njim?

Pa Unix baziran, isto kao i OSX. Stabilan, brz, mint sam stavio jer je najsličniji windowsu, s tim što je mnogo funkcionalniji. Recimo desni klik na fajl imaš opcije move/copy to desktop, move/copy to another folder, i imaš sve aplikacije koje su ti potrebne, libre office, gimp, zip...gimp i darktable zamenjuju photoshop i lightroom u potpunosti, sve u svemu, odlično. A i nisam baš hteo da rizikujem, jer apple od skoro ima politiku da ne servisira i ne pruža podršku proizvodima starijim od tri godine, tako da...

Pa Unix baziran, isto kao i OSX. Stabilan, brz, mint sam stavio jer je najsličniji windowsu, s tim što je mnogo funkcionalniji. Recimo desni klik na fajl imaš opcije move/copy to desktop, move/copy to another folder, i imaš sve aplikacije koje su ti potrebne, libre office, gimp, zip...gimp i darktable zamenjuju photoshop i lightroom u potpunosti, sve u svemu, odlično. A i nisam baš hteo da rizikujem, jer apple od skoro ima politiku da ne servisira i ne pruža podršku proizvodima starijim od tri godine, tako da...

ne servisiraju oni nista vec samo menjaju matricnu meni tako iscurelo ono vodeno hladjenje kod generacije pre prvog macpro i celog odmah zamenili sa mac pro...moj drugar ima sertifikat za servis od apple bio u cupertinu...sta da ti kazem zaebano bilo sta da rikne al opet nekako vise mogu da uradim na planu komunikacije sa velikom firmom no dilerima od kojih kupujem posebne komponente... buducnost pro maca je u imacpro jer macpro se slabo prodavao a imac sa i7 i full opremom neverovatno prodavaopretezno dizajneri i fotografi i naravno studija jer je to jeftinije no sg klaster sa pojedinacnim monitorima....

ides na kasu sta kukas... drzi se jedog principa kojim dobijas i neguj ga

uveliko podigao
jutros sam imao 500 kinti i kupio duvan i papir i onda skoknuo do kladže sa 300
ono gde sam jurio veću kvotu eto nije došlo

sad ponovo imam 880... znači duvan i papir džabe i kladža džabe

- - - - - - - - - -

jel se i tebi potpisao Van Persi? :D

- - - - - - - - - -

duša boli, ali mint sam morao da maknem zbog mobilnog neta - nema kompajler za ovo
iako je zapravo prepakovan Ubuntu ipak je neuporedivo bolji plus se Ubuntu izbezobrazio
Trebali su da zadrže proverenu formulu a ne da tu menidjeri i dupeuvlakači predlažu samo sebi lepo
Zato su ljudi i emigrirali sa ubuntu-a na Mint
a imaš i varijantu da liči na Mac okruženje ne samo na Windows
Prevod na srpski je korektan

ne servisiraju oni nista vec samo menjaju matricnu meni tako iscurelo ono vodeno hladjenje kod generacije pre prvog macpro i celog odmah zamenili sa mac pro...moj drugar ima sertifikat za servis od apple bio u cupertinu...sta da ti kazem zaebano bilo sta da rikne al opet nekako vise mogu da uradim na planu komunikacije sa velikom firmom no dilerima od kojih kupujem posebne komponente... buducnost pro maca je u imacpro jer macpro se slabo prodavao a imac sa i7 i full opremom neverovatno prodavaopretezno dizajneri i fotografi i naravno studija jer je to jeftinije no sg klaster sa pojedinacnim monitorima....

Zavisi. Znam ja ljude koji rade u jačem studiju, pa im ne pada na pamet da pređu sa PC na iMac. Previše skupo, iz istog razloga će Sony A9 propasti, iako je namenjen slikanju sporta, auto trka i sličnog. Agencijama se ne isplati da raskinu ugovore sa Canikonom i kupe sve novo, a tek pojedincima se to ne isplati.

e sada , kada navale ...pa , daj za pljesku ( a moze i posle da pleska) ili tiovaj Ngbejovac , ima da trazi da prorok , vrne do njega , da ga navodno odvede na sladju a sladje nece bit , pa ce da opljacka Proroka.

a lepo sam mu dao savet , cuti , i nemoj bre da pricas...

A jok , oce... pa oce..

ma treba se zezati sa malim iznosima, ako dodje ništa važno a i ako pukneš ništa strašno
samo treba puno vremena da bi se došlo do tog zaključka
pare su u novčaniku, kladža radi do 24h

uveliko podigao
jutros sam imao 500 kinti i kupio duvan i papir i onda skoknuo do kladže sa 300
ono gde sam jurio veću kvotu eto nije došlo

sad ponovo imam 880... znači duvan i papir džabe i kladža džabe

- - - - - - - - - -

jel se i tebi potpisao Van Persi? :D

- - - - - - - - - -

duša boli, ali mint sam morao da maknem zbog mobilnog neta - nema kompajler za ovo
iako je zapravo prepakovan Ubuntu ipak je neuporedivo bolji plus se Ubuntu izbezobrazio
Trebali su da zadrže proverenu formulu a ne da tu menidjeri i dupeuvlakači predlažu samo sebi lepo
Zato su ljudi i emigrirali sa ubuntu-a na Mint
a imaš i varijantu da liči na Mac okruženje ne samo na Windows
Prevod na srpski je korektan

NIje, potpisali Islanđani. :D

Pa da, to je problem. Mada meni prepoznaje mobilni net sa telefona čim ga turim u usb, ali nisam probao da stavim neki ruter. Ubuntu se izbezobrazio samo tako, ne bi me čudilo da krenu da ga naplaćuju.

Zavisi. Znam ja ljude koji rade u jačem studiju, pa im ne pada na pamet da pređu sa PC na iMac. Previše skupo, iz istog razloga će Sony A9 propasti, iako je namenjen slikanju sporta, auto trka i sličnog. Agencijama se ne isplati da raskinu ugovore sa Canikonom i kupe sve novo, a tek pojedincima se to ne isplati.

to je prokletstvo studija... ako zelis da budes in moras svake pa dve tri godine da vecinu oprene menjas... imao av tako da kad mi puko film sve rasprodao...nebitna je masina bitan je projekat i kako ga uradis... sa appleom je vezanost na nivou osa a ne toliko makine.

Де, де...
Није тако страшно.
Нисте ни ви, комунисти баш невинашца; свако мора своју покору да окуси...:lol:

neka ih neka, kukaće oni opet kako su njima komunisti ukrali ono što su oteli od naroda...

- - - - - - - - - -

sad će ionako rat, još malo...

- - - - - - - - - -

pa da vidim posle koje su to intelektualce komunisti proterali ili likvidirali
verovatno ove sa megatrenda i oxford on-line kurseva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back