скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovolika država iebu je bakterije i virusi
Прво ти с*ебу имунитет, прикаче се рилицама на вену, и сисају, док има нешто да се сиса; као пузавица. Изгледа лепа, нежна и фина биљчица, али поједе и Храст, макар пала са њим.
Зато сам ја Орах- беже од јода...:lol:

fenerbahce.jpg

Van Prorok

3886002_news.jpg

Van Persi

jedva čekam da sezona počne
tanana milena da sezona počne
:hvala:

- - - - - - - - - -

ima bre cepam samo singel nedeljom, zna se i na koga

pa se napravi fiksan pbednik, papbednik sa odredjen broj golova i kešbek samona golove
a još ako sva tri dodju mašala mašala

U vezi sa napred vođenom diskusijom: ima stara narodna mudrost: ''bolje biti bogat i zdrav, jer ako si siromašan, džaba ti što si bolestan''.
А гледе дотичног, има друга- метни лудо на високо да ногама млати...:lol:

- - - - - - - - - -

nekome ko hotje da plati.
Кад мени буду плаћали за потпис, и ја ћу њима...:lol:

U vezi sa napred vođenom diskusijom: ima stara narodna mudrost: ''bolje biti bogat i zdrav, jer ako si siromašan, džaba ti što si bolestan''.

Predviđanja su teška. Naročito ona koja se tiču budućnosti

- - - - - - - - - -

А гледе дотичног, има друга- метни лудо на високо да ногама млати...:lol:
Sujetne ljude je lako prepoznati. Oni stupaju u diskusiju da bi proklamovali vlastitu velicinu ili nadmoc nad ostalim ucesnicima. Za njih je sagovornik suparnik a, ne saradnik u razgovoru. Cilj je pobediti sagovornika po bilo koju cenu. U nedostatku valjanih argumenata, prelazi se na licni napad, omalovazavanje, obezvredjivanje, provokaciju, skrece se s teme razgovora, pogresno interpretiraju reci, raspravlja se o irelevantnim stvarima, istice se obrazovanje s ciljem da se impresionira, itd.

U takvoj diskusiji atmosfera je napeta i neprijatna jer, poprima obelezje svadje i haosa. Nema reda, niti se postuju pravila lepog ponasanja. U njoj ne dolazi do razjasnjavanja neke teme, vec se umesto toga prelazi na licno razracunavanje, razlicite niske podvale i trikove. Jednom, recju, takva diskusija stvara razdor medju ljudima.

- - - - - - - - - -

zatim

- - - - - - - - - -

Covek koji istinski tezi ka mudrosti iznosi svoje misljenje tako sto ga detaljno obrazlaze. Uvazava valjane argumetne i primedbe, bez ustrucavanja priznaje neku svoju nedoslednost ili gresku, odgovara na pitanja, postuje i uvazava licnost sagovornika ali, isto tako ne ustrucava se da ga i upozori ako doticni krsi pravila lepog ponasanja (najcesce usled nedostatka valjanih argumenata).

Potrudi se jos neko vreme da usmeri diskusiju u konstruktivnom smeru, daje sansu sagovorniku da uvidi besmislenost takve rasprave. Medjutim, ako i pored toga ne dodje do promene, tada okoncava razgovor, ne zbog toga sto nema sta reci vec, sto shvata uzaludnost kao i degradaciju takvog razgovora.

skupljao sam ja njih kao mali, po mrklom mraku
pa pažljivo stavljao u kutiju šibica
medjutim - ujutru ne rade...
Бре, у том социјализму ни свице нису правили квалитетно!?
Ц, ц,ц....:lol:

- - - - - - - - - -

Potrudi se jos neko vreme da usmeri diskusiju u konstruktivnom smeru, daje sansu sagovorniku da uvidi besmislenost takve rasprave. Medjutim, ako i pored toga ne dodje do promene, tada okoncava razgovor, ne zbog toga sto nema sta reci vec, sto shvata uzaludnost kao i degradaciju takvog razgovora.
Наравно.
Само што ја некад из чисте забаве нећу да престанем први, јер ме, признајем, забавља да изнервирам безобразног и некоректног дискутанта. :lol:
Поштујем саговорника у мери, у којој он поштује мене. Реципроцитет је много добра техника за неке ствари, а ово је једна од таквих ствари.

Бре, у том социјализму ни свице нису правили квалитетно!?
Ц, ц,ц....:lol:

Naprotiv!
POŠTOVALO SE SVAČIJE RADNO VREME I PRAVO NA PRIVATNOST :lol:
Наравно.
Само што ја некад из чисте забаве нећу да престанем први, јер ме, признајем, забавља да изнервирам безобразног и некоректног дискутанта. :lol:
Поштујем саговорника у мери, у којој он поштује мене. Реципроцитет је много добра техника за неке ствари, а ово је једна од таквих ствари.
Ja sam sebi rek'o ako od 100 forumaša nadjem bar jednog za razgovor onda nisam lud :lol:

- - - - - - - - - -

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego sedam dana u bIJedi.

Odličan je dres, malo gadne boje, al potpis je vredan' msm, nekome ko hotje da plati.

dobijeno na poklon, od srca :bye:
moje je bilo SAMO da potpišem prijem

Sujetne ljude je lako prepoznati. Oni stupaju u diskusiju da bi proklamovali vlastitu velicinu ili nadmoc nad ostalim ucesnicima. Za njih je sagovornik suparnik a, ne saradnik u razgovoru. Cilj je pobediti sagovornika po bilo koju cenu. U nedostatku valjanih argumenata, prelazi se na licni napad, omalovazavanje, obezvredjivanje, provokaciju, skrece se s teme razgovora, pogresno interpretiraju reci, raspravlja se o irelevantnim stvarima, istice se obrazovanje s ciljem da se impresionira, itd.
.

Ово ме страшно подсећа на некога. :lol:

Rasejani Prorok
Naprotiv!
POŠTOVALO SE SVAČIJE RADNO VREME I PRAVO NA PRIVATNOST :lol:
И, што је још важније- право на нерад!:lol:

Ja sam sebi rek'o ako od 100 forumaša nadjem bar jednog za razgovor onda nisam lud :lol:]
Мислим да је овде другачији проблем; лудих колико хоћеш, зато је тешко наћи нормалног...

- - - - - - - - - -

Ово ме страшно подсећа на некога. :lol:
На неких пола од форума...:lol:

Upravo sam negde na Internetu, na skoro pola ove godine, naleteo na ovaj mizerni kalendar Vojske Srbije...

YU kalendar bruka i sramota.jpg

Levo se nalazi srednjovekovni grb Nemanjića (ko ne zna ko su bili Nemanjići, ako ga nije sramota, neka progugla). Desno se nalazi grb Vojske Jugoslavije. Ne mogu da shvatim da li su toliki debili, pa da na oficijelni i službeni kalendar Vojske Srbije stavljaju grb Vojske Jugoslavije, koja ne postoji od februara 2003. godine. Ili su to namerno uradili, da bi nam se rugali.

Dakle, ovo je grb Vojske Jugoslavije, i Vojske Srbije i Crne Gore (prva je ukinuta 2003. a druga 2006. godine)...

Grb VJ.jpg

A ovo je grb Vazduhoplovstva te dve vojske...

Pogledajte prilog 445500

I on se nalazi na ovom kalendaru.

Sada je 2017. godina. Srbija je država. Ima svoju Vojsku. Ta vojska ima svoj grb. To nije ovaj grb gore, već ovaj grb dole...

Pogledajte prilog 445501

I ovo je trebalo staviti na ovaj grb, a ne nikakav grb nikakve vojske čije države više nema. I tačka.

Jedino što ovde valja to su naša drevna slovenska imena za mesece, koje od svih Slovena danas koriste jedino Hrvati, a za Poljake nisam siguran.

Ovo je dno dna. Šta vi mislite?

Ovo je dno dna. Šta vi mislite?

greedy1.gif

al ćirilicom da se napiše ime države

- - - - - - - - - -

Kako ste tajnoviti.
A priznajte da vam fali :lol:

ko god bio

Dobar vam dan u kafanu.
Ja se prehladih od ovih promena, ubi me grlo.

dobrar dan, šta kukaš odmah?
ti se samo prehladila od promena a neki i posao izgubili,
sad se pokušavaju ponovo zaposliti po najnovijim standardima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back