скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rifke, narihtaj nam svima ž svis mančester temporari avatar.

Нане, си иш'о скоро преко реке? :per:

Данас пролазим кроз онај тунел изнад Зеленог венца, а у тунелу (усред мрака... :mrgreen:) сија графит - 'боље имати киту у руци него женску из Земуна'. :lol:
Али, не, то није све! У наставку (ваљда) потписник ове мудролије - Пера! Издајниче рода свога!! :rtfm:

:lol:

- - - - - - - - - -

Хаха, тек сад видим шта имаш у аватару! :rotf: :mrgreen:

Нане, си иш'о скоро преко реке? :per:

Данас пролазим кроз онај тунел изнад Зеленог венца, а у тунелу (усред мрака... :mrgreen:) сија графит - 'боље имати киту у руци него женску из Земуна'. :lol:
Али, не, то није све! У наставку (ваљда) потписник ове мудролије - Пера! Издајниче рода свога!! :rtfm:

- - - - - - - - - -

Хаха, тек сад видим шта имаш у аватару! :rotf: :mrgreen:

Ciao, bella. Nisam išao preko reke a i zemunke možda nisu najbolje ali su posebne. Tako da, nisam ja autor. :lol:
Kad neće rifke da pravi avatar, saću ja sám.

Поздрав Марси, хвала на оном цвећу синоћ. :hvala:

Damama i ide cvece :cvet:

sto se kaze CVECE IDE CVETU i vice versa

priroda je to lijepo narihtala, ne :)

- - - - - - - - - -

Sta bi sa NANEOM

cudo neko , na aFataru

Japoceo ono na ola la jeziku da citam , ma oma mi doslo

ono

vule vu. akam ti JA

ili tako nesto.

more Nane , sto ti ono znaci , pitam se pitam

e evo im racku!

našao sam foru za današnji ključ...
pokrijem tri trećine pa da vidimo šta će da mešaju...

banda lopovska, vratih veći deo štete, skoro pa nula... padoh načas u očaj...
bem li im sunce, našli Srbina sa matematikom da zajebavaju, jel?

a da vidiš što sam ih sad uiebo - nisam uplaćivo ništa
Јеб'ла те клаџа, како си се на то навук'о?:lol:
Шта си смислио? Да је неко спрц'о 100000 евради да би ти зарађивао?:lol:

idebabaplaninom.jpg
[/img]

taman vratim štetu, a iznerviraju me na Krstarici... šta ste se urotili protiv mene?

e evo im racku!

našao sam foru za današnji ključ...
pokrijem tri trećine pa da vidimo šta će da mešaju...

banda lopovska, vratih veći deo štete, skoro pa nula... padoh načas u očaj...
bem li im sunce, našli Srbina sa matematikom da zajebavaju, jel?

a da vidiš što sam ih sad uiebo - nisam uplaćivo ništa

e jes bre veljika ljisica

sasd ce da ti salju bre kuponeeeee,

samo da igras

А што их заебаваш, јбг?
како да ти оставе тему, са таквим насловом?
Мис'им, јесте добра фора, али скапирај да постоје нека правила која су обавезни да поштују.
Стварно си кењац....:hahaha:

al zato se ismejah sa ove strane bare.

visoko umne pospatlice.
ebg , zar sa i to malojezika serpskoga zaboravio...

Јеб'ла те клаџа, како си се на то навук'о?:lol:
Шта си смислио? Да је неко спрц'о 100000 евради да би ти зарађивао?:lol:

Iskreno, čuo sam ja za to ali nikad nisam hteo da udjem.
Komšija do mene stan izgubio
Bilo je to vreme velikih italijanskih nameštaljki i čuveno neko SveCko prvenstvo
Skupljao se ološ po okolnim dvorištima da uz gajbe piva leše kladžu, svaki dan dobiju za gajbu a na našu nesreću.
Kažem na nesreću nas iz zgrada jer se ti uličari znali sa par goveda bosanskih iz lokalne stanice policije.
Iebo ih Slobo što ih dovuko, usred rata oni našli zaposlenje po Beogradu bešte noge da vas ne poserem pa još i na državne jasle.
I šta je tu bio problem?
Pa ništa te utakmice su počinjale noću, čak su i televizore iznosili pa smo slušali spikere... a panduri-ortaci "nemaju slobodna kola" iako je prošlo jedan noću
Koje crnih 22h, red i mir, došlo izBosne šta ono zna o redu i miru?

tako da sam ja kladžu i zamrzeo, svaki dan ovaj ološ imao besplatne gajbe, ali svaki...
E tu se zaigra taj nesrećnik, misli idu gajbe olako, sad će da uvećamo uloge pa se pozajmi od tako nekih poštenih zelenaša.
Prodje jedan tiket, padnu mu pet...
Barselona igrala nerešeno u finalu. Dali gol odmah na početku pa nisšta cela utakmica pa na kraju prime gol, a sudija brže bolje izvadi iz gaća da svira penale...
A ovaj ostane bez para u finalu.
Naravno ovi došli po pare, šta će kud će - proda gajbu pa nazad odakle došao...

E ne lipši magarče, ono društvo sa ćoška opet iznelo televizor za Evropsko Prvenstvo.
Počele gajbe par dana... a onda neka ljutnja i galama... pa ajd što ne veruju šta dolazi od rezultata nego im ostalo ono besplatno - da jedu govna
i onda jedu govna po celu noć pripiti pa se svadjaju pa se šamaraju... a bosanska policija nema slobodnu patrolu... iebo ih Slobo...

tako da ja kladžu ne da nisam voleo nego sam je mrzeo iz ovih razloga.

e sad me mrzi da kuckam, ali sledi PART TWO

мало сам се претурио на бок, па питам јел било неке пуцњаве док сам се бавио интроспекцијом и регенерацијом...:roll:

pa cuj , mene to pomalo i zabrinjava , mislim , nalazis se u takvom polozaju , bok a ne znam dal si obezbedio , ono.

evo ti o boku Kami , oma se pojavi.

i jos te trazi od PROROKA kobasicu.

cuvaj se ti...ki recimo LJUBA MOLJAC, prilikom posete gradu CIKAHU

- - - - - - - - - -

Iskreno, čuo sam ja za to ali nikad nisam hteo da udjem.
Komšija do mene stan izgubio
Bilo je to vreme velikih italijanskih nameštaljki i čuveno neko SveCko prvenstvo
Skupljao se ološ po okolnim dvorištima da uz gajbe piva leše kladžu, svaki dan dobiju za gajbu a na našu nesreću.
Kažem na nesreću nas iz zgrada jer se ti uličari znali sa par goveda bosanskih iz lokalne stanice policije.
Iebo ih Slobo što ih dovuko, usred rata oni našli zaposlenje po Beogradu bešte noge da vas ne poserem pa još i na državne jasle.
I šta je tu bio problem?
Pa ništa te utakmice su počinjale noću, čak su i televizore iznosili pa smo slušali spikere... a panduri-ortaci "nemaju slobodna kola" iako je prošlo jedan noću
Koje crnih 22h, red i mir, došlo izBosne šta ono zna o redu i miru?

tako da sam ja kladžu i zamrzeo, svaki dan ovaj ološ imao besplatne gajbe, ali svaki...
E tu se zaigra taj nesrećnik, misli idu gajbe olako, sad će da uvećamo uloge pa se pozajmi od tako nekih poštenih zelenaša.
Prodje jedan tiket, padnu mu pet...
Barselona igrala nerešeno u finalu. Dali gol odmah na početku pa nisšta cela utakmica pa na kraju prime gol, a sudija brže bolje izvadi iz gaća da svira penale...
A ovaj ostane bez para u finalu.
Naravno ovi došli po pare, šta će kud će - proda gajbu pa nazad odakle došao...

E ne lipši magarče, ono društvo sa ćoška opet iznelo televizor za Evropsko Prvenstvo.
Počele gajbe par dana... a onda neka ljutnja i galama... pa ajd što ne veruju šta dolazi od rezultata nego im ostalo ono besplatno - da jedu govna
i onda jedu govna po celu noć pripiti pa se svadjaju pa se šamaraju... a bosanska policija nema slobodnu patrolu... iebo ih Slobo...

tako da ja kladžu ne da nisam voleo nego sam je mrzeo iz ovih razloga.

e sad me mrzi da kuckam, ali sledi PART TWO

cekamo

part 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back