скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma kakvu zastitu modreatora kad lazes o ljudima? Niti kupujem u seksi sopu niti sam kupovala, niti imam namere. Bezi!

Prijavljena si!

Šalim se, nisi, ali pazi šta radiš, posmatram te. :ceka:

- - - - - - - - - -

pa će Rifke i ja da izadjemo iz kladže zaaaaagrljeeeeniiii zaaaagrljeeeeni
kamen gori, val se pjeni, govorili nismo ništa, zagrljeeeeni zaaagrljeeeeni
[/youtube]

Čekaj, ne ide tekst tako, bre?!
Kamen gori, val se pjeni, iebe se meni... :aha2:

Ma da, a kad pišem na temi onom lažnom seljaku, ti brže bolje dotrčiš i glumiš fatalnu ženu, hoćeš da zavadiš selo i grad. E pa neće moći! :rtfm:

- - - - - - - - - -

Рифкице, Рифкице....тражиш ђавола.
А онда кад те Керки отпусти без размишљања, цвилиш и опет покушаваш да се додвориш.:roll: :mrgreen:

AKo si u toj priči ti đavo... :mrgreen:

Hoce, bice ti dobro.. meni je bila super dobra Lefkada :D mada preporucujem Kefaloniju , koja je po meni najlepsa kao i Itaka
Jonsko more jeste hladnije od Egejskog za nijansu ali je lepse , plavlje i sve sto ide uz to

За сада ми је Скијатос дубоко,дубоко у срцу што се Грчке тиче.Мада је пуна изненађења, ко зна гдје ће ме пут навести...

Rifke će ide na Kerkyru samo postsezona - em džabe em sazrelo voće pa ne mora da kupuje po prodavnicama

:lol:

Имају Грци једну лепу реч, потиче од турске речи коју смо и ми усвојили - 'џабе', с тим што је њихов језик меХк, па 'џаба' кажу 'дзаба' ('дз' као у 'дзадзики'), а онај који воли џабе зову га - 'дзабадзидис'. :mrgreen: :lol:

П.С. Имамо ли ми неки израз за 'оног који воли џабе'?

Ideš u pm...Derer i Blajvi izašli u novine. :lol:

– Ja privlačim 2 tipa žena: lude i poremećene, a drugi tip – najveće moguće ‘ljanke’ (običo glupe za medalju) i ne, nije do mene. (jsbt)

– I ja sam privlačio uglavnom malo poremećene. Nemam pojma zašto. Više ni takve ne privlačim. (BLAJBI)

– Zato što si sad dedekonja. Sad ih privlači tvoj novac, još više nego pre. (jsbt)

https://www.krstarica.com/zivot/mus...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

Имају Грци једну лепу реч, потиче од турске речи коју смо и ми усвојили - 'џабе', с тим што је њихов језик меХк, па 'џаба' кажу 'дзаба' ('дз' као у 'дзадзики'), а онај који воли џабе зову га - 'дзабадзидис'. :mrgreen: :lol:

Džabalebaroš

džabalebaroš

- - - - - - - - - -

lezilebovićka

dzabalebaros

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back