gost 373116
Buduća legenda
- Poruka
- 31.059
U komšiluku MUK.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A mi osvojili titulu? Kako to? A nisu nam nameštali tekme i x penala po tekmi.![]()
Oni daju auto golove i tu ne može niko ništa da uradi. Баш тако, нек се каје свако ко није био вечерас на Северу. Онакву енергију, навијање из срца у тренуцима кад губиш титулу нема свако. Нема свака трибина то. Нико Звездо нема то што имаш ти!
Свака песма у правом тренутку, бакљада, кореографија, парола на огради, баш све како треба. Поновити ово у суботу на армијском игралишту и моћи ћемо да кажемо да је Север ову сезону одрадио како треба, осим бројности.
МИ СМО ШАМПИОНИ!

Pljujes samog sebe o tome je rec, ali samo nastavi ako tako vise volis. Ti pokazujes zavidno neznanje ili neiskustvo, ali dovoljno ti je to da sudis, sto prelazi u kompleks. Samo napred, ja te u tome niti hocu niti mogu sprecavati, ali zavaravas sebe kao prvo, a kao drugo nerealan si upravo kroz te generalizacije. Ili valjda mislis da nikad niko nije imao i losih iskusava sa lekarima? Pa ja prva jesam ali ne generalizujem, bitan je cilj - izlecenje, bar meni i na tome sam im zahvalna (ovima koji su dobri a nisu svi).U tome sto postoji mali milion nasilnih regulacija koji ogranicavaju druge ljude da rade ono sto zele iz njihovog sektora.
Jesu kao struka, nevezano za privatni sektor.
Pa niti jedan srpski lekar mi se ne dopada. Skupina umisljenih i neobrazovanih neznalica, kome normalnom to moze da se dopadne?
Moji izrazi nisu nikada pogresni, vec su originalni.
Ja ne mislim jedini tako. Sta mislis kako su cene lekarskih usluga tako abnormalno porasle za prethodnih 100 godina npr.? Jesi li znala da si ranije mogla da dobijes jeftinu i kvalitetnu lekarku uslugu sa cenom koja je manja od cene flase viskija? To su ozbiljne stvari koje pricaju ozbiljni ljudi. Sad, ja nisam kriv sto Srbi blage veze sa ozbiljnim ljudima nemaju; ama bre nemaju pojma da se obrazuju o bilo kojoj intelektualnijoj temi, pa misle da je sve kompleks. Ja srpskim malogradjanima iz srednje klase stvarno nisam kriv sto su toliko neobrazovani.
Kada se razbolim, mislim onako ozbiljno, u srpsku bolnicu mogu da idem samo da umrem. Za neozbiljne stvari, svakako necu da trazim pomoc srpskih neznalica od lekara, koji opet kazem, ne znaju nista.
Ma zabole me kome sam interesantan, a kome nisam. Ja samo i jedino uvek pisem istinu. Kome se ne svidja, neka ne cita, i toliko.
Ma nema bre da se povucem ni za inc, i neces da me nateras da manje pljujem te besmislicare. Ima jos vise da ih pljujem, u inat. Jer su besmisleni.
I ako je tebi normalno da stojis u redu ispred ordinacije Njegovog Velicanstva 4 sata da bi ti prepisao jedan jbeni antibiotik, i ako mislis da samo njegovo velicanstvo ima pravo da prepisuje antibiotike, a posle da lazu da je to zbog toga sto ih gradjani piju kao bombonice (istina je da su ih oni prepisivali kao bombonice), onda mi nemamo o cemu da pricamo.
Ti si strašno ljubomorna i sujetna i nezadovoljna, baš puno i strašno.
Da li znaš koje su bile moje prve tene na Krstarici i zašto sam se uopšte registrovao na ovom forumu? E, pa baš su to bila putovanja i fotografije koje sam kačio na pdf Putovanja. Takvi nametljivi i nerazumni mi nisu bili na kraj pameti. A da sam znao koliko si ljubomorna, ne bih t ini napisao da bi uživli zajedno na tom prelepom mestu pored Donjeg Milanovca, gde nema ćevapa i drugih melvenih mesa i nema koka kole i sličnih gluposti. Samo domaće meso, sir, sok od zove domaći i paradajz, krastavac, domaće vino i samo domaća kafa, nema espresa i nesa. Prelepo mesto sa apartmanima u drveću, otvorena slikarsska galerija, muzej vina... ma lepota. Ali ti tako ljubomorna idi i čekaj onog Otočanina. Iš, bre, od mene.![]()
Pa ja da sam ljubomorna (valjda si mislio, zavidna?), ne bih obrisala onaj priznajem, zlobni i neistinit post o tome kako je ruzno tamo, ispod tvog i tvoje slike, i nemoj da me "tumacis"molim te, ima ovde vec dovoljno "dezurnih" za to, pa i oni sedose svima na glavu. Na stranu pravilo da sve ono sto pisemo o drugima koje ne poznajemo, ustvari projektujemo zbog sebe i svojih osobina. Razmisli o tome pre nego sto nekog npr.mene pocnes da tumacis. 
Данашњи млади лекари знају доста, али: 1. - заболе их она ствар за пацијента, осим ако им пацијент не плати, и 2. - сујетни су, и намерно подгревају ту сујету не би ли се боље продали, и опет је ту пацијент споредна ствар. То видимо и по томе што ниједан лекар није попио барем отказ ако не затвор онда када погреши, него сви лекару стану у одбрану свог колеге. И опет - ко ебе пацијента. 'Операција успешна, пацијент умро'.
Kad kupuje u kineskom seski pošu.![]()
Joj ljudi jel može neko da pomogne ovde?
https://forum.krstarica.com/showthread.php/786465-Molim-za-pomoć!?p=34228466&viewfull=1#post34228466
![]()
Ne zavidna nego baš ljubomorna. I nisam napisao seksi šop nigde. Prestani da pišeš tako o meni, daj i neku istinu, već su te svi ovde provalili.

Ne znam na koliko mlade mislis,

U komšiluku MUK.

& kobasice 

Довољно младе да се разликују од старих.
Узгред, благо теби на твојим искуствима, мени моје допушта генерализацију.
Пророче немој само добитне да нам показујеш, колико паднеш тикета у међувремену ?!Признај пола ти се прашта! На то ће циган ако не признам све ми се прашта!
Шалу на страну,имам другара који воли клаџу више но ишта,добија често али често и губи па сам закључио да опет дође на нулу на крају.Рецимо знао је добити и по 1000 евра што није мала сума али је некада знао потрошити и по 250 евра само један дан на пропале тикете.![]()
Браво Мајстореееее Расејани![]()
![]()

Bio, video Dunav i sad se koorči. Maajdemolimte.![]()

Napisao si seksi sop samo izvrcuci slogove, ne pravi se.
Reeferu, prerstani da se "dogadjas' i pises neke potpune netacnoce.
A istina je da sam posesivna, ali samo u RL i samo prema onima koje volim (nisam ni zavidna, to je za mene niza osobina, a jos manje ljubomorna).
još kad bi Rifke teo da se isprsi...
pa da sednemo negde u seosku ladovinku pa popunimo vajerles tiket...
i onda se vratimo zaGrad da svratimo do kladže popare...
ej, Rifke, Rifke...
sirotinja sreći ne veruje...![]()

Ne, nisam napisao to što tvrdiš. Daj citat i prestani da me proganjaš, tražiću zaštitu moderatora. A ako nastaviš i pomoć admina. Ako sve to ne urodi plodom, predaću se Sofki, pa nek' ona rešava dalje.
Ma kakvu zastitu modreatora kad lazes o ljudima? Niti kupujem u seksi sopu niti sam kupovala, niti imam namere. Bezi!