скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo sa foruma delija:

Баш тако, нек се каје свако ко није био вечерас на Северу. Онакву енергију, навијање из срца у тренуцима кад губиш титулу нема свако. Нема свака трибина то. Нико Звездо нема то што имаш ти!
Свака песма у правом тренутку, бакљада, кореографија, парола на огради, баш све како треба. Поновити ово у суботу на армијском игралишту и моћи ћемо да кажемо да је Север ову сезону одрадио како треба, осим бројности.
МИ СМО ШАМПИОНИ!

Ako se tako gleda, manje je tužno, svakako.:mrgreen:

U tome sto postoji mali milion nasilnih regulacija koji ogranicavaju druge ljude da rade ono sto zele iz njihovog sektora.
Jesu kao struka, nevezano za privatni sektor.
Pa niti jedan srpski lekar mi se ne dopada. Skupina umisljenih i neobrazovanih neznalica, kome normalnom to moze da se dopadne? :dontunderstand:
Moji izrazi nisu nikada pogresni, vec su originalni.
Ja ne mislim jedini tako. Sta mislis kako su cene lekarskih usluga tako abnormalno porasle za prethodnih 100 godina npr.? Jesi li znala da si ranije mogla da dobijes jeftinu i kvalitetnu lekarku uslugu sa cenom koja je manja od cene flase viskija? To su ozbiljne stvari koje pricaju ozbiljni ljudi. Sad, ja nisam kriv sto Srbi blage veze sa ozbiljnim ljudima nemaju; ama bre nemaju pojma da se obrazuju o bilo kojoj intelektualnijoj temi, pa misle da je sve kompleks. Ja srpskim malogradjanima iz srednje klase stvarno nisam kriv sto su toliko neobrazovani.
Kada se razbolim, mislim onako ozbiljno, u srpsku bolnicu mogu da idem samo da umrem. Za neozbiljne stvari, svakako necu da trazim pomoc srpskih neznalica od lekara, koji opet kazem, ne znaju nista.
Ma zabole me kome sam interesantan, a kome nisam. Ja samo i jedino uvek pisem istinu. Kome se ne svidja, neka ne cita, i toliko.

Ma nema bre da se povucem ni za inc, i neces da me nateras da manje pljujem te besmislicare. Ima jos vise da ih pljujem, u inat. Jer su besmisleni.
Pljujes samog sebe o tome je rec, ali samo nastavi ako tako vise volis. Ti pokazujes zavidno neznanje ili neiskustvo, ali dovoljno ti je to da sudis, sto prelazi u kompleks. Samo napred, ja te u tome niti hocu niti mogu sprecavati, ali zavaravas sebe kao prvo, a kao drugo nerealan si upravo kroz te generalizacije. Ili valjda mislis da nikad niko nije imao i losih iskusava sa lekarima? Pa ja prva jesam ali ne generalizujem, bitan je cilj - izlecenje, bar meni i na tome sam im zahvalna (ovima koji su dobri a nisu svi).

I ako je tebi normalno da stojis u redu ispred ordinacije Njegovog Velicanstva 4 sata da bi ti prepisao jedan jbeni antibiotik, i ako mislis da samo njegovo velicanstvo ima pravo da prepisuje antibiotike, a posle da lazu da je to zbog toga sto ih gradjani piju kao bombonice (istina je da su ih oni prepisivali kao bombonice), onda mi nemamo o cemu da pricamo.

Etoi tiu gresis. Vec 10 godina postoji institucija izabranog lekara i zakazuje se bar za takve stvari se ne ceka, ali tebi je opet draze da istices nesto nerealno (sto ne znaci da nema gresaka, naprotiv, ali da nisu te koje navodis). Na stranu sto vec preko 15 godina izbegavaju da prepisuju antibiotike iz vec nekih njihovih, strucnih razloga sto meni npr. smeta.

Naravno da nemam sta da razgovaram sa osobom koja svoje neiskustvo i predrasude dozivljava kao nepobitnu cinjenicu.

Ti si strašno ljubomorna i sujetna i nezadovoljna, baš puno i strašno.
Da li znaš koje su bile moje prve tene na Krstarici i zašto sam se uopšte registrovao na ovom forumu? E, pa baš su to bila putovanja i fotografije koje sam kačio na pdf Putovanja. Takvi nametljivi i nerazumni mi nisu bili na kraj pameti. A da sam znao koliko si ljubomorna, ne bih t ini napisao da bi uživli zajedno na tom prelepom mestu pored Donjeg Milanovca, gde nema ćevapa i drugih melvenih mesa i nema koka kole i sličnih gluposti. Samo domaće meso, sir, sok od zove domaći i paradajz, krastavac, domaće vino i samo domaća kafa, nema espresa i nesa. Prelepo mesto sa apartmanima u drveću, otvorena slikarsska galerija, muzej vina... ma lepota. Ali ti tako ljubomorna idi i čekaj onog Otočanina. Iš, bre, od mene. :ljutko:

:lol: Pa ja da sam ljubomorna (valjda si mislio, zavidna?), ne bih obrisala onaj priznajem, zlobni i neistinit post o tome kako je ruzno tamo, ispod tvog i tvoje slike, i nemoj da me "tumacis"molim te, ima ovde vec dovoljno "dezurnih" za to, pa i oni sedose svima na glavu. Na stranu pravilo da sve ono sto pisemo o drugima koje ne poznajemo, ustvari projektujemo zbog sebe i svojih osobina. Razmisli o tome pre nego sto nekog npr.mene pocnes da tumacis. :ljutko:

Данашњи млади лекари знају доста, али: 1. - заболе их она ствар за пацијента, осим ако им пацијент не плати, и 2. - сујетни су, и намерно подгревају ту сујету не би ли се боље продали, и опет је ту пацијент споредна ствар. То видимо и по томе што ниједан лекар није попио барем отказ ако не затвор онда када погреши, него сви лекару стану у одбрану свог колеге. И опет - ко ебе пацијента. 'Операција успешна, пацијент умро'.

Ne znam na koliko mlade mislis, ali opet (netacna) generalizacija. Ja sam imala srece da pre 10-tak godina (za razliku od nesrece od pre 20 godina kao devojcica, devojce) naidjem na doktora par godina mladjeg od mene i ne samo da se nije pravio, nego sam bila zaprepacsena da ima tako dobrih, strucnih, mladih a skromnih i nesujetnih, na stranu sto se to moje iskustvo ponovilo pre 2 meseca (sve ovo pisem bez veze, na stranu kad sam imala vezu, to ne racunam i ne pisem).
Zato su generalizacije u principu za neznalice ili neikusne.

Kad kupuje u kineskom seski pošu. :mrgreen:

Ja ne kupujem u kineskoj ni prodavnici u zadnje vreme, mada sam volela ranije ponesto, neku sitnicu, a kamoli u seksi - sopu ni kineskom ni "nasem" i molim te nemoj da mi pripisujes nesto sto nije a posle da prvi kukas kako ja "seksisticki" nastupam, naravno i to bez veze sa zivotom.

Tvoj smisao za humor je zaista u najmanju ruku cudan i ne odgovara mi.

Poslednja izmena:

Dao sam mu ja par linkova da se informiše, ali mora da ga odvede kod drugog veterinara koji može da izvrši analize. Da je u Beogradu, mogao bih da preporučim i kod koga da ode. Ali ne mogu da verujem da mu onaj pajser kaže da da kučetu brufen.

- - - - - - - - - -

Ne zavidna nego baš ljubomorna. I nisam napisao seksi šop nigde. Prestani da pišeš tako o meni, daj i neku istinu, već su te svi ovde provalili.

Bio, video Dunav i sad se koorči. Maajdemolimte.:mrgreen:

Evo domaci zadatak za Reefera da otkrije odakle je ova slika. Posle toga mozda i moze da nesto pise.

2ahvals.jpg

- - - - - - - - - -

Jeste tesko, ali sta je to spram njegove pameti? :lol:

Пролетери гледам синоћ мовие Get Out- http://www.imdb.com/title/tt5052448/ и сину ми одлична идеја,увоз црнаца из далеке Африке.
Сам будан или кљуцам немам појма,сан или јава...
Реклама би ишла овако: снажни,плодни,вредни,за шаку жита раде без поговора а уједно ће ти бити захвални до краја живота што си их спасио глади
А онда се трзну пола 7,звони сат,на посао,на робовање...

Sve što Kami obožava: CECA :heart: & kobasice :lol:

bokajunidos.jpg

mslim da sam samo dve ili tri noćne tekme preskočio, ako želite da znate
jedna argentinska, i to atletski nacionalisti njih sam izdvojio na drugi tiket naravno da su varali
jedan mehiko ili beše brazil puta 2?
nebitno, slušaj debeli, eno ti tamo na onoj tvojoj temi o Ceci kako se dobija i kad te nacionalisti prodaju na tiketu
al to je viša matematika za tebe...

- - - - - - - - - -

Camo Cistem Crbina Cpasava
to je Teorija opstanka u MAJMUNSKOM LIBERALIZMU

Poslednja izmena:
Пророче немој само добитне да нам показујеш, колико паднеш тикета у међувремену ?!Признај пола ти се прашта! На то ће циган ако не признам све ми се прашта! ;):D
Шалу на страну,имам другара који воли клаџу више но ишта,добија често али често и губи па сам закључио да опет дође на нулу на крају.Рецимо знао је добити и по 1000 евра што није мала сума али је некада знао потрошити и по 250 евра само један дан на пропале тикете. :think:

Довољно младе да се разликују од старих. :lol:

Узгред, благо теби на твојим искуствима, мени моје допушта генерализацију.

Prvo kazes, "razlikuju" a zatim kazes da ipak imas prava na generalizaciuju?

Ne primecujes koliko je to kontradiktorno i u konfliktu? Da li su isti ili se razlikuju, i ako kazes da se razlikuju, znaci da vec mislis da su stariji drugaciji od mladjih (u cemu i ima istine ali opet, ne univerzalne).

I nije "blago meni" kamo srece da mi nisu zatrebali, i imala sam i ja razne situacije od toga da izmisljam bolest da bih od majke iskukala srebrni prsten, do toga da odem na hitnu (i uspesno odradjenu) operaciju samo mesec dana od te "procene", ali ipak, nekima je draze da gledaju sve crno i nikad nisu zadovoljni cak ni kad su zdravi.

Пророче немој само добитне да нам показујеш, колико паднеш тикета у међувремену ?!Признај пола ти се прашта! На то ће циган ако не признам све ми се прашта! ;):D
Шалу на страну,имам другара који воли клаџу више но ишта,добија често али често и губи па сам закључио да опет дође на нулу на крају.Рецимо знао је добити и по 1000 евра што није мала сума али је некада знао потрошити и по 250 евра само један дан на пропале тикете. :think:

nevernitomoizbosne.jpg

- - - - - - - - - -

Браво Мајстореееее Расејани :D :super:

Kasno sam skapirao kako se startuje sistem preko sajta kladže
dosta mi više jedan par, dva para...
nije došlo? vraćaj pare...

tim pre što više ne radim nigde tako da mi ovo jedini obrtni keš
uzeh cigare za danas...

Bio, video Dunav i sad se koorči. Maajdemolimte.:mrgreen:

Uh što je bilo dobrih mesta za fotkanje, samo je falila oprema i vreme. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Napisao si seksi sop samo izvrcuci slogove, ne pravi se.

Reeferu, prerstani da se "dogadjas' i pises neke potpune netacnoce.

A istina je da sam posesivna, ali samo u RL i samo prema onima koje volim (nisam ni zavidna, to je za mene niza osobina, a jos manje ljubomorna).

Ne, nisam napisao to što tvrdiš. Daj citat i prestani da me proganjaš, tražiću zaštitu moderatora. A ako nastaviš i pomoć admina. Ako sve to ne urodi plodom, predaću se Sofki, pa nek' ona rešava dalje.

- - - - - - - - - -

još kad bi Rifke teo da se isprsi...
pa da sednemo negde u seosku ladovinku pa popunimo vajerles tiket...
i onda se vratimo zaGrad da svratimo do kladže popare...

ej, Rifke, Rifke...
sirotinja sreći ne veruje... :kafa:

Evo keša u džepu, samo čekamo tvog rođu da ti lupi pečat. Ne može onaj strogi iz svemira, mora opštinski, jbg.:(

dogodi se eto neki put da odigraš SAMO JEDAN PAR na Grčkoj tomboli..
samojedanpar.jpg

i samo ta dva broja natrče od cele desetice...
kako? zašto? nemam pojma :D
nije došlo ono što sam očekivao došlo ovo što sam se zajebavao...

tako vam je i sa ženskama... da vam ne kačim te fotke...
uz obavezan komentar "brale, ja sam iebavo ono što ti nisi u životu video a niti ćeš videti"

Ne, nisam napisao to što tvrdiš. Daj citat i prestani da me proganjaš, tražiću zaštitu moderatora. A ako nastaviš i pomoć admina. Ako sve to ne urodi plodom, predaću se Sofki, pa nek' ona rešava dalje.

Ma kakvu zastitu modreatora kad lazes o ljudima? Niti kupujem u seksi sopu niti sam kupovala, niti imam namere. Bezi!

Smeh je vrlo dostupan, besplatan lek. Potrebno ga je redovno upraznjavati kako dok smo sami, tako i kad smo u drustvu. Druziti se sa veselim i duhovitim ljudima sto vise. Nema nus pojava, a njegova visestruka korist je u mnogim istrazivanjima i dokazana.
Covek se za godinu dana nasmeje 6205 puta, u toku dana 17 puta, dok dete prasne u smeh mnogo vise puta u toku dana, cak 40 puta!

Postoje tri vrste nadražaja na smeh. U prvu spadaju emocionalni, koji direktno zavisi od našeg raspoloženja, u drugu kognitivni, koji se javljaju kada čujemo neki dobar vic, a u treću motorički, koji su uslovljeni fizičkim kontaktom, na primer golicanjem. Za sve tri grupe odlučujući značaj ima efekat iznenađenja.

Blagodeti smeha:
• Smeh masira celo telo. Kad se smejemo, angažuje se više od stotinu mišića, od onih na licu do muskulature disajnih puteva. Povećava se snabdevanje ćelija kiseonikom, poboljšava se ventilacija pluća, metabolički procesi se ubrzavaju, mišići opuštaju, a rad srca i cirkulacija usklađuju.
• Smeh podstiče i procese samolečenja organizma. Mozak prekida proizvodnju adrenalina i kortizona, hormona stresa, pa se telo oslobađa napetosti. Kada se smejemo, luči se serotonin, poznat kao hormon sreće, pa se zato oni koji se češće smeju osećaju bolje. Ljudi koji pate od depresije mogli bi sami sebi da pomognu svesno koristeći smeh.

• Smeh jaca imunoloski sistem. Pod uticajem smeha aktiviraju se T-limfociti, koji su veoma važni za zaštitu od karcinoma.

• Smeh modifikuje psihicki i socijalni zivot coveka. Smeh sa prijateljima predstavlja važan znak uzajamne bliskosti, smeh olakšava i komunikaciju među ljudima. Vedar osmeh prilikom upoznavanja otvara mnoga vrata, osmeh koji odražava nelagodnost zbog napravljene greške umanjuje njenu težinu, dok osmeh izvinjenja doprinosi lakšem rešavanju nesporazuma.

“ Osmeh ne košta ništa, a znači mnogo. On obogaćuje one koji ga primaju, a ne osiromašuje one koji ga daju. Traje trenutak, ali je sećanje na njega kadkad večno. Niko nije dovoljno bogat da bi ga propustio, niti tako loš da ga ne zaslužuje. On čini ljude srecnima, olakšava im rad, a očevidan je znak prijateljstva. Obeshrabrenima vraća hrabrost, daje odmor onima koji su umorni. On se ne može ni kupiti, ni pozajmiti, ni ukrasti, jer je nešto što nema vrednost, osim onda kada se poklanja. I ako nekada sretneš osobu, koja više nema osmeh, budi velikodušan, pokloni joj svoj… Jer niko ne oseća takvu potrebu za osmehom, kao oni koji ne mogu da ga poklone drugima.“
By sanja|Blog|1

Jedan komentar

Malo osmeha nikad nije na odmet | Sve te male stvari 12. 02. 2017. na 18:35

[…] je smejati se, zaista. Kažu da je osmeh besplatan poklon koji mnogo vredi. U potpunosti se slažem. Volim da se […]

Ostavi komentar nećemo ga čitati sigurno

- - - - - - - - - -

Ma kakvu zastitu modreatora kad lazes o ljudima? Niti kupujem u seksi sopu niti sam kupovala, niti imam namere. Bezi!

Jao Kerky ljubim te pjesmama pokvari mi dopunu :D

- - - - - - - - - -

zamenio.jpg

pa će Rifke i ja da izadjemo iz kladže zaaaaagrljeeeeniiii zaaaagrljeeeeni
kamen gori, val se pjeni, govorili nismo ništa, zagrljeeeeni zaaagrljeeeeni

Poslednja izmena:
sviraj, sviraj i za pojas zadeni

ovo sa iznenadnim brzim keš dobitkom me naravno i malo zabrinulo...
rekoh da ne pipam ništa i da samo pratim razvoj situacije
ijao, ala bi puko do sada da sam bio alav,
totalna promena ključa izvlačenja
ovako ostale pare pa će da sačekamo bolju priliku...

ostajte mi veseli a ko debeo(la) i veseo(la) :D
odoh malo da prošetam pošto su najavili kišu :D

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back