- Poruka
- 201.311
Neka neko otvori prozor, baš je zagušljivo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka neko otvori prozor, baš je zagušljivo.
poruka za sw mozes da mi brises postove, a brises ih zato sto nemas nikakve argumente na moje pisanje....ali kakvom merom meris, takvom ce ti se meriti...kakvim sudom sudis, takvim ce ti se suditi.
a tvoja monarhija je go qurac...dinastija koja nije trajala ni pola veka, sebe naziva monarhijom...karadjordjevici su pokrali srbiju, karadjordjevici su pobegli iz srbije, karadjordjevici danas ne placaju struju.
није проблем. имаш тему на којој то можеш отворено да кажеш, и слободно изнесеш своје политичке ставове. али ако мислиш да ћу ти ја толерисати да идеш за мном по форуму и сваку тему затрпаваш једним те истим садржајем и тако спамујеш дискусије, вараш се. бићеш кажњена. ово схвати као упозорење.
ja ne idem za tobom, ti brises moje poruke i branis mi da kazem sta mislim o monarhiji, a o monarhiji mislim da je najgori oblik vladavine koji postoji...ali ti si pobrisao moju konstataciju da je kusturica clan krunskog saveta, jer je kusturica bio pomenut na temi i to ga nisam ja pomenula, ja sam se nadovezala na pricu. a moje misljenej o kusturici je da bi mene bilo blam da mi je on clan krunskog saveta.
i uvek cu reci sta mislim o karadjordjevicima, kad god se povede prica o njima, jer oni nisu nikakva dinastija, nego skorojevici 20 veka koji su pokrali po srbiji, kapitulirali posle 10 dana rata, pobegli iz srbije, u toj bezaniji pokupili sta su mogli, ostavili narod da se sam bori sa neprijateljima i onda se neko pita a koako su to srbi prihvatili komunizam...pa lepo, ko ne bi prihvatio novi oblik vladavine, kad vidi da je stari oblik propao.
ликови на иконама не треба да имају паћенички израз. јер икона је слика есхатолошке стварности. а Есхатон није патња, бар не за блажене који се на иконама изображавају. ово је Св. Исак Сирин (Стаматиса Склириса):
![]()
i ovaj tebi nema pacenicki izraz?![]()
нема. можда само благо тужан (тачније- самилосан), али никако паћенички. видиш да му се лице сво купа у светлости. то је православна икона, јер представља живот будућег века.
Meni je Grk živa katastrofa novog ikonopisanja.. Dobio sam nekoliko njegovih monografija (dvojezičnih) pa sam podelio. Moguće da imam još 2 primerka![]()
е нека си ми рекао.
сад ћеш да се упишкиш од среће![]()
Pa kako može da ti se dopada? Ne, ozbiljno... Razvijaj malo kod sebe i vaspitavaj ukus za lepo, mada je kasno za tebe, možda malo ima nade...Upiškio bi se ti da znaš samo šta sam juče dobio. DA ti kažem?
Ovako, juče, na poklon, novo, tvrdokoričeno Od Kosova do Jadovna, Atanasijevo, imam već odavno broš. povez, onda.. Prepodobni Justin Novi Ćelijski, Evanđelice i besede blagih dana Iliriona Đurice. Sveti Jovan Rus, Jovana Varnezsa, Vukašinovićev i Dimitrijevičken Post, put u život)) Al najvažnije, to samo juče, tek izašlo za Maksu
I Ameriku, monografija Ava Justin, trojezična
![]()
![]()
taman posla
tvoj dolazak u kafani je kao sunce obasjalo , kafancerose.
i neki , kao sto vidimo imaju pozitivna osecanja , vole .
drugi traze , koga bi da udajom , unisti.
Реално!
![]()
Ne kažem, ima primera koji zaslužuju takve etikete ali je pozicija onog koji podeli etiketu lagodna. Prosto čoveka bude sramota da postavi pitanje o potencijalnom crvenilu onog ko etiketira.
Da sam malo mlađi i da čitam forum pomislio bih da su monarhije jako loša stvar čak i u srednjem veku.
Postoji li neko ko se preziva na ić,vić, srbin da je ispravan? Ko određuje šta je ispravno?
Moguće da se loži na kolorit Van Gogovog postimpresionizma, al mu figuracija manjka, kao detetu debilu...
волим кад ми делиш савете, јер знам да те то усрећује. а знаш како се каже- ко квари срећу девојачку, ће га стигну клетве Злозикине
шалим се, наравно
иначе, и мене код Стаматиса нервира склоност да се претерано угледа на Ван Гога, али генерално његов експресионизам је померио ствари са мртве тачке. и за то му се мора одати (инфинитив) признање.
лепо је што прибаваш књиге. а било би још лепше да их читаш![]()
добро, ето рекла си.
али не можеш једну исту причу да понављаш безброј пута на свакој теми на којој ја пишем, да би као мене изнервирала. а мене боли q и за тебе и твоје ставове. кажњавам те не зато што мислиш другачије (јер 2/3 људи мисли другачије од мене, и то не представља никаква проблем. неки су ми врло драги, баш због те разлике), него зато што си досадна и упорна у спамовању. не можеш да идеш за неким и прогањаш га на такав начин. посебно не можеш то да радиш модератору. надам се да си схватила.
Moguće da se loži na kolorit Van Gogovog postimpresionizma, al mu figuracija manjka, kao detetu debilu...
U Kostolcu kad je malao Crkvu, uveliko je izbio skandal, zamalo da prekreče, tako da sam i vrlo sam srećan što tom samozvanom najvećem modernom ikonopiscu nisu dozvolili da se širi po Srbiji.
Nemam vremena za versku literaturu skoro pa uopšte u skorije vreme, niti me, pravo da ti kažem, nešto trenutno ni zanima.
Ne pribavljam ja ništa, nego mi poklanjaju, šta'š... Maksu za Patrijarha!
ПУЧЕ ПЈЕСМА ПО БОСАНСКОМ СЕЛУ
ПРЕКО ДРИНЕ ДОНИЈЕЛИ СМО МИ ТЕХНИКУ БЕЛУ
ШПОРЕТ, БОЈЛЕР, ВЕШ МАШИНА
ДА СЕ НАЂЕ ДА СЕ ИМА
ДОМАЋИЦЕ РАКИЈУ ТИ СИПАЈ
А ЈУНАКЕ ЗА СМОКИЈА ПИПАЈ
KАЖЕ ДНЕВНИК РАТ СЕ ВЕЛИК СПРЕМА
АУСТРИЈА ПУНА - БОСНИ НИКОГ НЕМА
ДРАО САМ СЕ И ОПЕТ СЕ ДЕРЕМ
БЕЖТЕ НОГЕ ДА ВАС НЕ ПОСЕРЕМ
Komunisti su tumor ovog sveta i sreća je da je taj tumor sve manji. I posledice tumora, bar kod nas, se sve manje osećaju. Bogu hvala na tome da se razum vraća ljudima. Bar onima koji razuma imaju.
a mozda i nema vune , moze bit brazilska ili vec sta i koja i kakva.".