скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
stigla kokoška

- - - - - - - - - -

250

Odjebi

stigla kokoška

- - - - - - - - - -

250

kokoska a ne nosi jaja.

stara koka dobra juha , no mnogo se poptrosi energije , dok se ne skuva.

- - - - - - - - - -

ovo bi bolo za razmatranje uz bogati Teza i anti teza.

za koga se udati

i kome zivot UPROPASTITI.

E kakva omladina je to danaske.

ranije je bilo , udati se i zivot mu prolepsati ..

nego , jel se ima tu neki , koji je totalno u zivotu propao i a da ima para.

koji ce da bidne dobrovoljno unisten

koka tvrdi pazar, to je svakom pevcu interesantno :D

- - - - - - - - - -

Француз је кретен. комуњара. не треба слушати шта прича.

пре њега била нека кокошка из владе да објасни грађанима да треба да се пертлају позади.

šta ga kokoški

logo.png

Mene najviše oduševljavaju Krstini Četnici koji nisu hteli da se učlane u KPJ zbog dobijanja zaposlenja
a danas svi Krstini Četnici imaju ili SPS ili SNS ili DS partijsku knjižicu, pas mater lažovsku

Njih zaiebo Tito što im dao stan sa vodom i strujom za koji ne mogu da plate račune danas
U tome je bila prevara

Poslednja izmena:
Mene najviše oduševljavaju Krstini Četnici koji nisu hteli da se učlane u KPJ zbog dobijanja zaposlenja
a danas svi Krstini Četnici imaju ili SPS ili SNS ili DS partijsku knjižicu, pas mater lažovsku

Njih zaiebo Tito što im dao stan sa vodom i strujom za koji ne mogu da plate račune danas
U tome je bila prevara

да, а чуо си да Шешеља зову Црвени Војвода. шта мислиш зашто?

Pitate me zašto volam forum?
To se ne pita...

Osumnjiceni.jpg

- - - - - - - - - -

Prijatelju, te "komunjare" za pare su - listom izBosne
Drašković, Šešelj, Djindjić, Mihajlovićka... Vučić vuče korenje...
puče im za Srbiju, uzmi pare i bJeži

HAJDUČIJA BOSANSKA

imamo i po nekog kukavca iz Srbije, al ipak ovi odavde nisu TOLIKO PRILJEŽNI kad treba da se potpiše ujebavanje
i onda ih DEMOKRACKI ZAPAD makne sa scene lu(t-d)aka

Mene me zanima koliko dinara se plaća za iskusno pisanje po tuđim blogovima?

Oko 0.50 $ po reči, u Amerike, ovde ne znam. Naravno zavisi od posećenosti bloga, tematike, količine istraživanja itd, ali to je to otprilike.

Odgledao onaj ruski ''Viking''. Tjah, pričica o tome kako je knjaz Vladimir prešao na hrišćanstvo i postao bolji čovek. Posle toga više nikog nije ubio već je vladao dobrotoljubljem.:lol:

Posle sam isprao mozak sa ''American Gods''. Ian McShane maestralan, a kako drugačije?

I Patrijarha, Crveni Patrijarh.
Zanimljivo je to lepljenje etiketa. Kažeš da je neko ********* i gotov pos'o. On je ocrnjen a etiketar se sam svrstao na stranu pravednika dok. je realnost suprotna.

Meni se Viking svideo, dobri predeli, odlična kamera, dobra gluma. I naravno, priča o početku hrišćanstva u Rusiji, što jeste veoma bitno.

значи, зли Немци су створили Руску државу и учинили је великом и моћном. и наш славјански народ упропастили заувек. ах, судбино зла.

- - - - - - - - - -

I Patrijarha, Crveni Patrijarh.
Zanimljivo je to lepljenje etiketa. Kažeš da je neko ********* i gotov pos'o. On je ocrnjen a etiketar se sam svrstao na stranu pravednika dok. je realnost suprotna.

па јесте црвени патријарх. криво седи, ал право беседи. то не значи да ћу ја због њега отићи међу неке расколнике, али треба рећи истину.

П.С. 'Држ'те лопова!' фазон. :lol: Управо ти, склони етикетирању, имају нешто да забашуре... и то обично оно за шта оптужују другог.

видиш Сур, ти не само да си левичарка, него имаш и тај удбашки порив. ''мора да се ту нешто крије. треба то да се испита'' :D

преслатко :)

A šta ćemo sa Mićunovićem?...od 68' vuče atribut i niko da ga ''opere''.:(

Ne kažem, ima primera koji zaslužuju takve etikete ali je pozicija onog koji podeli etiketu lagodna. Prosto čoveka bude sramota da postavi pitanje o potencijalnom crvenilu onog ko etiketira.

Da sam malo mlađi i da čitam forum pomislio bih da su monarhije jako loša stvar čak i u srednjem veku.

па јесте црвени патријарх. криво седи, ал право беседи. то не значи да ћу ја због њега отићи међу неке расколнике, али треба рећи истину.

Postoji li neko ko se preziva na ić,vić, srbin da je ispravan? Ko određuje šta je ispravno?

видиш Сур, ти не само да си левичарка, него имаш и тај удбашки порив. ''мора да се ту нешто крије. треба то да се испита'' :D

преслатко :)

Ево, типичан пример етикетирања. :lol: По овоме бих рекла да је управо неко твој био у удби... отуд и то олако етикетирање. ;)

Surka, to nije etiketiranje, ti si više puta pisala kao klasičan enciklopedijski primer levičara. I imaš tu SFRJ osobinu da braniš nekoga samo zato što je grbav, ima malu platu i vozi se GSP-om. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ili, još bolji primer.
Kad je jna "izgubila" od slovenaca onda su komentari u fazonu:" Gamad udbaška, vatrogasci ih razbili!" Kad ih Šljivančanin i Mladić isposabijaju onda su "Eto, komunjare napravile sranje i zato je SrBski narod stradao najstrašnije!"

Uopšte ih teroristi iz SR Slovenije nisu razbili, jer tamo pravog rata i nije bilo. Osim na par mesta gde su bili pravi oficiri, koji su ima sve po spisku. Klasična politička odluka onog komunističkog lopova Miloševića. Isto kao što je kasnije uradio sa RSK.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back