Rasejani Prorok
Buduća legenda
- Poruka
- 30.233
kako vi znate biti dosadni![]()
vece![]()
blagoš nama sa tobom i tebi sa tobom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako vi znate biti dosadni![]()
vece![]()
stigla kokoška
- - - - - - - - - -
![]()
stigla kokoška
- - - - - - - - - -
![]()
рђава атмосфера у кафани
барвече па да бегам![]()
рђава атмосфера у кафани
барвече па да бегам![]()
Odjebi
Француз је кретен. комуњара. не треба слушати шта прича.
пре њега била нека кокошка из владе да објасни грађанима да треба да се пертлају позади.
Mene najviše oduševljavaju Krstini Četnici koji nisu hteli da se učlane u KPJ zbog dobijanja zaposlenja
a danas svi Krstini Četnici imaju ili SPS ili SNS ili DS partijsku knjižicu, pas mater lažovsku
Njih zaiebo Tito što im dao stan sa vodom i strujom za koji ne mogu da plate račune danas
U tome je bila prevara
да, а чуо си да Шешеља зову Црвени Војвода. шта мислиш зашто?
Mene me zanima koliko dinara se plaća za iskusno pisanje po tuđim blogovima?
да, а чуо си да Шешеља зову Црвени Војвода. шта мислиш зашто?
A šta ćemo sa Mićunovićem?...od 68' vuče atribut i niko da ga ''opere''.I Patrijarha, Crveni Patrijarh.
Zanimljivo je to lepljenje etiketa. Kažeš da je neko ********* i gotov pos'o. On je ocrnjen a etiketar se sam svrstao na stranu pravednika dok. je realnost suprotna.
I Patrijarha, Crveni Patrijarh.
Zanimljivo je to lepljenje etiketa. Kažeš da je neko ********* i gotov pos'o. On je ocrnjen a etiketar se sam svrstao na stranu pravednika dok je realnost suprotna.
Meni se Viking svideo, dobri predeli, odlična kamera, dobra gluma. I naravno, priča o početku hrišćanstva u Rusiji, što jeste veoma bitno.
I Patrijarha, Crveni Patrijarh.
Zanimljivo je to lepljenje etiketa. Kažeš da je neko ********* i gotov pos'o. On je ocrnjen a etiketar se sam svrstao na stranu pravednika dok. je realnost suprotna.
П.С. 'Држ'те лопова!' фазон.Управо ти, склони етикетирању, имају нешто да забашуре... и то обично оно за шта оптужују другог.
A šta ćemo sa Mićunovićem?...od 68' vuče atribut i niko da ga ''opere''.![]()
Реално!
![]()
па јесте црвени патријарх. криво седи, ал право беседи. то не значи да ћу ја због њега отићи међу неке расколнике, али треба рећи истину.
видиш Сур, ти не само да си левичарка, него имаш и тај удбашки порив. ''мора да се ту нешто крије. треба то да се испита''
преслатко![]()
Ili, još bolji primer.
Kad je jna "izgubila" od slovenaca onda su komentari u fazonu:" Gamad udbaška, vatrogasci ih razbili!" Kad ih Šljivančanin i Mladić isposabijaju onda su "Eto, komunjare napravile sranje i zato je SrBski narod stradao najstrašnije!"
Surka, to nije etiketiranje, ti si više puta pisala kao klasičan enciklopedijski primer levičara. I imaš tu SFRJ osobinu da braniš nekoga samo zato što je grbav, ima malu platu i vozi se GSP-om.
- - - - - - - - - -