скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čuo sam da su produžili 27cu do NBG, možda se izgubio.

Mnoge Bosanske Linije imaju nove produžene trase da jaro ne presijeda...
sve što je trebalo Beogradu - to je da zaposle Bosance u GSP i odrede šta im fensi
za sve ostale linije zabole ih savršeno

- - - - - - - - - -

Kad udjem u izmišljenu 79-tku od sreće počnem da pjevam:

Boooosnooo moooojaaaa
mooooj najljeeeeepšiii cvijeeeetuuuu
ajmoooo u Zagreb i Beeeeograaaaaad
da praaaaaviiiimooo šteeeeetuuuu

Миланче ми је омиљени лик на форуму :mrgreen:

другари, сте приметили да Маринца нема већ дуже време. да нису укинули 27А? :lol:

Толико дуго се дружите.ме знаш ни линије.
То је 27Е...Е,као елиминитаор,еманципација,едукован..све саме српске речи

Толико дуго се дружите.ме знаш ни линије.
То је 27Е...Е,као елиминитаор,еманципација,едукован..све саме српске речи

ауу.. каква срамота :mrgreen:

жао ми је што је Ђаволчић обрисао Миланчетове коментаре. плакао сам од смеха :lol:

Миланче ми је омиљени лик на форуму :mrgreen:

другари, сте приметили да Маринца нема већ дуже време. да нису укинули 27А? :lol:

Ма ту је он, само инкогнито, гвири кроз кибиц фенстер и рапортира штабу ко, шта, како и о чему пише :)

Онда они из штаба пошаљу ове друге, мало вичније скрибомане да бране превасходног.

Тако било и пред изборе прошле године, замолили га да се суздржи од писања, само док не прођу избори, а после ће нас увесељавати :mrgreen:

Ма ту је он, само инкогнито, гвири кроз кибиц фенстер и рапортира штабу ко, шта, како и о чему пише :)

Онда они из штаба пошаљу ове друге, мало вичније скрибомане да бране превасходног.

Тако било и пред изборе прошле године, замолили га да се суздржи од писања, само док не прођу избори, а после ће нас увесељавати :mrgreen:

Njih je nečega sramota?! Ne znam kako da tumačim tu stvar, kao dobar znak ili da će sutra ujutru čekić da mi padne na glavu kad izlazim iz kuće :D

Samo za Džega!

Insigne_de_l'unité_'ISIS_Hunters'de_l'AAS.jpg

ауу.. каква срамота :mrgreen:

жао ми је што је Ђаволчић обрисао Миланчетове коментаре. плакао сам од смеха :lol:

znaš kako... malo zatucano mjesto, svi se znaju, nema posla pa nema šta da radi pametno i aj reko da briše poruke...

- - - - - - - - - -

smaraš...

- - - - - - - - - -

ja nikad nisam stavio dva puta isti tiket

- - - - - - - - - -

Milan G'užanin.

Nobody je duhovit čovek, a Milančo se lako napenaljuje.

jaro... treba zaštit'

Večeras cigani s Pireja protiv gurbeta iz Železnika.

a što bila lepa utakmica Paok - Partizan, sve prštalo od bratimljenja

- - - - - - - - - -

turski Fenerbahče bi vas bolje ispoštovao...

- - - - - - - - - -

Jes' ali ti svaki put ukapiraš đes zaiebo na tiketu, a Džeg nikako d aprebaci iz dupeta uglavu, mora se to ponavljat' dobri moj Metaliko, mora.

znaš kako, ja kad popunjavam nigde ne vidim grešku
posle utakmice sve bude jasnije

au bre ljudi ceo dan niko da naidje da jedemo druženje a nisam stavljao tikete,
a imate sreće neću do oktobra, za mene je sezona 2016-2017 završena

- - - - - - - - - -

Kako reče Mićko u Danas nam je divno dno...

čaj Travka Zaboravka, deluje suprotno od marihuane a koristi se pred odlazak na glasanje

kod marihuane ispušiš pa haluciniraš pa zaboraviš
a ovde zabraviš da si pred izbore halucinirao i da si samo ispušio

RT представляет первое видео в формате 360 с места теракта в Лондоне, где в результате нападения у здания британского парламента погибли четыре человека, включая полицейского и нападавшего. По сообщению полиции в результате инцидента также пострадали более 20 человек. После нападения полиция оцепила место происшествия и закрыла станцию метро Вестминстер.

..... :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back