скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jedno je politički stav po kome čovek može da udara, a sasvim nešto drugo je elementarno ljudsko dostojanstvo i činjenica da ogromna većina živi u teškoj nemaštini...
Ali džaba ja pričam...

а можда је боље да упутиш писмени протест Ал Џазири и тражиш да се Кесић цензурише.

Данас видех плакатчиће (малог формата) типа: 'Вук (Јеремић) странку мења ал' газду никада', 'Ил' си мушко ил' си Бошко (Обрадовић)' и 'Јој! коалиција (Јанковић, Обрадовић, Јеремић)'. С обзиром да не приметих ниједан који би се односио на АВа, претпостављам да су то одрадиле његове присталице.

Данас видех плакатчиће (малог формата) типа: 'Вук (Јеремић) странку мења ал' газду никада', 'Ил' си мушко ил' си Бошко (Обрадовић)' и 'Јој! коалиција (Јанковић, Обрадовић, Јеремић)'. С обзиром да не приметих ниједан који би се односио на АВа, претпостављам да су то одрадиле његове присталице.

Мој цео крај су ишарали спрејевима "Двери усташе".

Otišao si daleko, nisu hteli da rade, tj. uče. Ni u osnovnoj, ni srednjoj školi, niti kasnije na fakultetu. Takvi su, u nejvećem broju, i kroz život nastavili istim principom, ali hajde da se završimo na stručnom usavršavanju. Njihove veštine su slabije, ili ih imaju, ali su lošije plaćene, ali za to nismo krivi ni ti i ja, već oni sami.
Nikome zdrave pameti jedan čovek ne može da deluje kao Mesija, ni Tito, ni Sloba, ni Đinđić ili Vučić. E, ti koji u nekom pojedincu vide spas, a ne u svom radu, su krezubi i grbavi. I izlaze da glasaju kad nema za koga.

Па, оно јес', распала се дружина од 5. октобра, па сад нема за кога да се гласа...

Многи гласају у покушају да се успостави бољи режим, који би омогућио сваком да од свог рада достојанствено живи, што би требало да је основно људско право свугде на земаљској кугли.

- - - - - - - - - -

ја нисам ништа цензурисао, ја сам се само борио да спречим цензуру кроз пријаве.

него, Сур, си лепо спавала :D

А што се, опет, ти пртљаш тамо где ниси прозван. :lol:

Јесам, а ти? :)

П.С. Какве пријаве, и каква цензура кроз пријаве?

Па, оно јес', распала се дружина од 5. октобра, па сад нема за кога да се гласа...

Многи гласају у покушају да се успостави бољи режим, који би омогућио сваком да од свог рада достојанствено живи, што би требало да је основно људско право свугде на земаљској кугли.

- - - - - - - - - -

А што се, опет, ти пртљаш тамо где ниси прозван. :lol:

Јесам, а ти? :)

П.С. Какве пријаве, и каква цензура кроз пријаве?

Фора је што прока смара и пријављује форумаше за исте ствари које и он поставља, онај виц на пример. Сава је овај пут у праву, шта кмечи ако ради исто.

Саво, ово кошта 5 банки евара али пошто си друг онда, ништа. :lol:

Фора је што прока смара и пријављује форумаше за исте ствари које и он поставља, онај виц на пример. Сава је овај пут у праву, шта кмечи ако ради исто.

Али, и Сава је кмечао на виц, а и он ради исто. :lol: Тј, радио је док није постао модератор. Сада мора да трпи. :mrgreen: :lol:

- - - - - - - - - -

ето, ја се петљам, а ти се не петљаш :lol:

:cmok:

Ja смем, ти не смеш. :aha2: :lol:

дугујем ти пиво :lol:

:pivce:

- - - - - - - - - -

Али, и Сава је кмечао на виц, а и он ради исто. :lol: Тј, радио је док није постао модератор. Сада мора да трпи. :mrgreen: :lol:

нисам кмечао на виц. никад не кмечим. шта више, сматрам да човек оним што пише увек говори о себи, па зато га треба пустити.

нисам кмечао на виц. никад не кмечим. шта више, сматрам да човек оним што пише увек говори о себи, па зато га треба пустити.

baš tako...oni koji mesecima vrte ko pokvarene ploče o grbavcima i krezubima govore pre svega o sebi...:D
Ali ih ne treba pustiti da laju...jer im time daješ legitimitet...

baš tako...oni koji mesecima vrte ko pokvarene ploče o grbavcima i krezubima govore pre svega o sebi...:D

али то јесте легитиман став. можда није сасвим политички коректан, али није ни увредљив. јер овде нико није непосредно означен тим именом. овде сви имамо зубе. бар се надам :lol:

али то јесте легитиман став. можда није сасвим политички коректан, али није ни увредљив. јер овде нико није непосредно означен тим именом. овде сви имамо зубе. бар се надам :lol:

Исти случај с вицом... :whistling:

Ja bih se lično bojao ovako nešto i da pomislim, a kamoli da napišem...

Ti si baš nešto strašljiv, labe. Bojiš se da priznaš da u jednom razredu ima manji broj odlikaša, koji kroz srednju školu nastave sa uspehom i na kraju završe fakultet? Da, oni su radili, učili. To ne znači da i oni koji ne uče ne mogu lepo da žive, ali opet dolazimo do razlika, tj. jednakosti koja ne postoji.

- - - - - - - - - -

Ne bih znao da ti kažem, nisam pristalica te ekipe od 5. oktobra, kao ni onih pre njih, a još manje ovih danas.
I za koga bi ti danas glasala, da se uspostavi bolji režim? Činjenica je da opozicija ne postoji, imaš samo više opcija iste bivše vlasti.

- - - - - - - - - -

Pa ne, izgleda da nisi razumeo. Naprotiv, takvi vrte o krezubom svetu, koji stihijski glasa bez razmišljanja i mogućnosti da shvati šta radi.

- - - - - - - - - -

Исти случај с вицом... :whistling:

Vic nije poroblem. Možda da nacrtam? :mrgreen:

Poslednja izmena od moderatora:

Ja nemam.

(a i da imam, ne bih priznao) :lol:

Ovo bi trebalo da da potvrdu ispravnosti onoga što ste propagirali po forumu?

- - - - - - - - - -

ti imaš, ako imaš... i nije ni ljudski ni lepo da se ismevaš sa nekim koji nije sebi u mogućnosti da priušti ni najelementarnije u 21. veku...Samo ne počinji tvoju izlizanu priču tima "Nisu se snašli u životu"...

ja kad upotrebim izraz krezubi i grbavi ne mislim na materijalno stanje tih krezubih grbavaca vec na njihovo stanje svesti. ..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back