скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сарадња је пожељна али на здравим основама. Не важе никакви ултиматуми у нашој кући. Као мађари што су рекли ммф-у "У реду сте ви али нам ваше услуге нису неопходне. Вратићемо преостали дуг до тада и тада.
Или, пољаци кад кажу не може геј бракови. Обе су чланице ЕУ.

Перо, да ли је он за или против чланства Србије у ЕУ? без увијања, јасно и отворено.

мислим, ја сам изричито против. зато и питам да знам како да се поставим у односу на њега.

Тицо, на пдф Политика, сваки пост одудара од нечијег политичког уверења, значи, сваки пост јесте провокација за 'оног другог'. То је Политика. :)

Ово је одговор на болдовано, а остало сам објаснила у претходном посту.

Сурка.. не говоримо о сукобљеним политичким уверењима, она и треба да постоје, јер без једних нема ни других, али једно је када се у коментару изражава и оправдава став, а друго је када исти има намеру да провоцира.

А као што рекох у претходном коментару, додатну тежину носи и то када тако нешто стигне од неког ко би требао да се највише придржава правила.

Зато су потпуно у праву и Супермодератор, као и колега Статлер када је врло фино рекао написао да неко не ради нешто што не би волео да се њему догоди

Sava je monarhista. a i njegovi zubati paćenici
Šta više, mislim da je igrom slučaja ili čega god većina trenutne političke moderacije tako orijentisana ali to nije bitno Ovde u kafani redovno prisustvuje sava koji dozvoljava da se pravilnik krši od strane njegove "ekipe" a ako njih neko uzme "na tastaturu" odma ne valja.

jesam ti ja reko da su se kruna i republika utalili oko istog cilja
sta mislis koji je to
pa naravno,profit,podela plena
republika,al demokratska ne narodna nego liberalno-kapitalisticka

Перо, да ли је он за или против чланства Србије у ЕУ? без увијања, јасно и отворено.

Изволи.

On predviđa da Srbija, u slučaju prekida integracija u Evropsku uniju, ne bi trpela ekonomsku štetu i podseća da je za vreme vlade Vojislava Koštunice bio mnogo veći bruto društveni proizvod nego sada.

Što se tiče političke štete, ne vidim kakva bi ona zapravo mogla da bude, rekao je Popović i upitao da li je Island imao političke štete što je prekinuo evrointegracije ili Velika Britanija što je rešila da izađe iz EU?

http://www.dss.rs/александар-поповић-за-фонет-промени/

Dobro S und W

dali hoces da kazes da su u toj EU , svi napredovali ili sto je a to i drugi vide da su pod VELIKIM UTICAJEM NEMACKE...

I MISLIS DA SU I BUGARSKA I RUMUNIJA , napredovali i imaju bolji status u EU.

Bugarska i Rumunija su napredovali samim tim što više nisu u komunističkom bloku. OSetili su slobodu, što jeste najveće dostignuće, a ona nosi sve ostalo.

Dobro S und W

dali hoces da kazes da su u toj EU , svi napredovali ili sto je a to i drugi vide da su pod VELIKIM UTICAJEM NEMACKE...

I MISLIS DA SU I BUGARSKA I RUMUNIJA , napredovali i imaju bolji status u EU.

па већ сам рекао горе- ''ја сам изричито против. зато и питам да знам како да се поставим у односу на њега.''

па већ сам рекао горе- ''ја сам изричито против. зато и питам да знам како да се поставим у односу на њега.''

Рекох ти, не пристајемо да будемо колонија. Ако може трговинска сарадња, у реду. Ако не може, опет у реду. Овде су европске интерације представљане 17 година као неки ултимативни циљ а то је глупост над глупостима. НАТО, ни под тачком разно.
Неће подржати ниједног евроунијског кандидата у другом кругу.

Мишљења су подељена, руси га највише критикују, кажу да није добро испраћена историја. Не могу још увек да га скинем нигде а у биоскопу ко зна да ће бити.

STAAAA , pa ja sam iznenadjen :eek:

Vi , jos imate Bioskope :per:, pa zar to nije bre bilo po komunistickom...zabava za narodne mase.

Gledajte na TV od 60 ili jos bolje od 85 incha uz DOLBI sistem i uzivajte.

pa danas , svaki , u Serbiji ima...ili nema:think:

Jeste, razapela je krila onog momenta kad su ubijeni diktatori-supružnici.

- - - - - - - - - -

Рекох ти, не пристајемо да будемо колонија. Ако може трговинска сарадња, у реду. Ако не може, опет у реду. Овде су европске интерације представљане 17 година као неки ултимативни циљ а то је глупост над глупостима. НАТО, ни под тачком разно.

Ni NATO, ni EU, ali je činjenica da je NATO manje zlo za bilo koju državu.

нема ништа против привредне сарадње и трговине. таман посла. имам против чланства у ЕУ.

STAAAA , pa ja sam iznenadjen :eek:

Vi , jos imate Bioskope :per:, pa zar to nije bre bilo po komunistickom...zabava za narodne mase.

Gledajte na TV od 60 ili jos bolje od 85 incha uz DOLBI sistem i uzivajte.

pa danas , svaki , u Serbiji ima...ili nema:think:

Имамо и позоришта. Свашта може да се нађе овде. :lol:

http://www.bdp.rs/

Ja dobio mejl:

PREMIJERA FILMA „VIKING”
21.MART u 20h

Jedva čekam.

- - - - - - - - - -

Nemoj te sad prijavim. :mrgreen:

ak to vec radis , moras i da objasnis da i jesi ljevicar i dasve i sdvi tvoji postupci ka DESNICAR , upravlja sa tobom LEVA STRANA TJ LJEVICAR SI.

A SVI LJEVICARI PO VAMA DESNICARIMA SU KOMUNJARE a oni se bitno i razlikuju od KOMUNISTA.

Уместо евро интеграција, боље су интеграције монархија :mrgreen:

Јел тако СаВо :)

Bugarska i Rumunija su napredovali samim tim što više nisu u komunističkom bloku. OSetili su slobodu, što jeste najveće dostignuće, a ona nosi sve ostalo.

izbacivanja iz KANADE

ekonomskih migranata je u porastu , i iz bugarske i rumunije i hrvatske i...

i kazu , a i dolaze i bugari , narocito bugarke kod nas i kazu , da je i kod njih industrija nestala , poljoprivreda je propala i..

moja , moenta je da germanija i otvoreni i kurvinski rade , da imaju sluge.

- - - - - - - - - -

jamacno
sloboda je razapela krila

da , i da , demokuratija , za pojedince a za siroku masu , je K4rac

- - - - - - - - - -

Jeste, razapela je krila onog momenta kad su ubijeni diktatori-supružnici.

- - - - - - - - - -

Ni NATO, ni EU, ali je činjenica da je NATO manje zlo za bilo koju državu.

znaci AUSTRIJA , SVEDSKA , PA I SVAJCARSKA ...SU SUZNJI i umiru , bez NATOa.

i daj , kada budes prolazio pored one crkve , kod opstine , idi i upali svecu za sve one koji su pod paskom , pomaganja i sirenja demokratije , takozvane NATO , UBIJENI.

i da , posledice , njihove demokuratije i pomoci , JESTE ...SMRTNOST OD RAZNIH VRSTA KANCERA JE U ITEKAKO I ILI VISESTRUKO POVECAN.

Имамо и позоришта. Свашта може да се нађе овде. :lol:

http://www.bdp.rs/

AUUUU , pa , bas mi je milo dase i nesto iz onoga mracnoga vremena i uspelo i da prezivi , ovu vasu, OSVETLJENJE

- - - - - - - - - -

Уместо евро интеграција, боље су интеграције монархија :mrgreen:

Јел тако СаВо :)

jes , sve monarhe , skupit na jedno mesto i integrirat ih sa.....

- - - - - - - - - -

Malo sam trolovao kafanu sa kandidatom, jbg. Kriv sam, bot sam, radim za džabe. :lol:

pa zar ni za kafu.

menjaj , bre , menjaj , jel vidis bre , kakva su sve intelektualne face , pa suptilni pogledi , lijepo obuceni i jos sa takvom paznjom i jedu , tesko zaradjene sendvice.

- - - - - - - - - -

pa sta toga je bilo i ovde
ne u narodnoj skupstini ali u zloslutnim soliterima a i sa mostova
radnicka klasa nece u raj...:whistling:

pa , ovi , novi kapitaljisti , idu u raj

secas se i onoga ,

i zec bre ostri na siromaha , pa , nece i onaj gore ili bese dole...

Greška. Već jesmo kolonija.

другари, ко од вас прати ову госпођу Ле Пен? видех на једној теми стару заставу са краљевским криновима. мало је рећи да сам изненађен.

60840_marin_f.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back