Rasejani Prorok
Buduća legenda
- Poruka
- 30.233
Рифет усликан кад је био мали и растао на селу.
![]()
za ćunu i za s'su
- - - - - - - - - -
saćemo on i ja da namlatimo maraka za vikend
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Рифет усликан кад је био мали и растао на селу.
![]()

Propala je zato što nije obraćala pažnju na tržište. Iz istog razloga su propali Jaguar, Mini, Land i Range Rover, Dodge, Chrysler, Saab...

овакво провоцирање угледних корисница овог храма културе више се неће толеристати
здраво другари
овакво провоцирање угледних корисница овог храма културе више се неће толеристати
здраво другари![]()
U svom slepilu ne videh da sam naneo psihičke patnje entitetu Jaguar. Itidar šukur!
Зар постоје мушкарци који у неким женама изазивају тај примални инстинкт у стилу ''јао што бих га биииип...јако желим да продрем у предмет његове пажње '' ?![]()
Ја то не могу да замислим.

mladja žena, da se razumemo...
И ја кажем...била сам синоћ мало раздрагана и весела.![]()

Zenama je sex jedno 10 puta bitniji nego muskarcima.
Жена постаје симбол сексуалног објекта (и ничег више). Не знам сестро, можда jeсам ретроградна и заостала, али мени је то одвратно. Исто важи и за мушкарце (да се не љуте)
Позеленео, да! Надам се да га није нека мука снашла.
Пази се Сурка, има пик на тебе. Умиљат, фин, а уствари...![]()

)Зар постоје мушкарци који у неким женама изазивају тај примални инстинкт у стилу ''јао што бих га биииип...јако желим да продрем у предмет његове пажње '' ?![]()
Ја то не могу да замислим.

Evo za Rifketa, Canon 5D MkIV, Canon 50 1.2 L@1.4, ISO 51200.
![]()
За сваки случај, да ви поздравим ја на време...![]()

Postoje.
Naravno, ne na nacin na koji to muskarci razmisljaju (koji je normalan, muskarci to misle o zenama koje ne poznaju), vec na svoj iracionalni pogubljeni i patoloski nacin.
Zene su bas opterecene sexom.

...љута гуја! Па још десна!![]()
(саћемо да видимо дал' има пик на мене)
За сваки случај, да ви поздравим ја на време...![]()