скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
та застава је била црвена, зато је и пропала.
e zato zeleno neće da propadne
attachment.php

Čestitam kolega:zag:

E ljudi, što sam danas bio na kafi neka tri meseca. Ko da sam jugosloven iz kamp prikolice, a? :mrgreen:
A nastavnici počinju školsku godinu tamo sredinom septembra. :lol:
Iebo smrdljiv sira, poludu neki od njega. I od rakova. Sve to ima u kampu ferijalnog saveza.

pa lako je titovom pioniru , pricat a nije video sta je zivot.
i jos , nije naucio sricat slova i sta vise da razume.
Eh kako mu je krivo , sto nikada nije osetio cari , druzenja i igranja i pevanja i gitare i poljubaca.
kako bi i moga znat kada ga je crvena buorzazija , drzala u svili i kadifi.
nego , jel znas kako se u kapitaljistickoj drzavi , kampuje.
ne znas ,
ajde sjutra cu stavit par slika.
i nemoj oma zelenit , popi vode,
nije , nebojse marsovcu , zlato nis ne znaci , pa tako i nema pozlacen WC, tipa KALIGULA.

Tako neki drugovi, krenu sa kamp prikolicom na more, dođu, okupaju se i vrate se, kad ono tri meseca prošlo u julu i avgustu. :eek:
A dok su se ti drugovi kupali, drugi su radili za njih. To je ta uspešna ekonomija "Male Amerike". Hej, dolazili japanci u EI Niš da gledaju i uče!

e kak je to lepo kada se deca danas igraju , i jos i imaju sa cim se igrati.
eto , komp o kako je to uzviseno...
a mi , mislim , mi oni u mraku zivota , imali smo drugove i drugarice i igrali se zajedno, putovali, kupali , i vodili ljubav,
e takva su bila vremena a danas ,
citam , kako vam je lepo , tu neki i ispoljavaju zalost sto i ne mogu udisati , gasove...

ups , mogu , a jel te , pa vi i dalje udisete gasove starijih.

e sada , da malo tu nekima se pritisak spusti.

posetih , svoju bivsu kucu i vidio sam da je ZADARSKI SRBIN, ZAVRSIO KUCU PO PLANU SA KOJIM SAM I GRADIO, SVOJU KUCU, SILIKONSKA CIGLA I IZA NJE , stiropor 5 cm.

i da sve je ovo marsovac , sa svojom pametnooj i lepsom polovinom i izgradio.

Dva sina i radilo se onako kak se i radilo , u mracnom dobu,

stan za svakoga.

297qye.jpg

a vocke koje sam zasadio , hmm, mnoge su i sklonjene

Pitah , ga zasto je Pancicevu Omoriku iskopao , ma kako neko moze ceniti tudj rad.:rtfm:

vinova loza , kod terase , je sklonjena a bilo je ,ljudi moje , uzivat , sedeti piti kafu i jest grozdje, a sa terase , pogled je bio na NOVI BEOGRAD

i , sada je bivsa moja kuca, sa svih strana okruzena sa CROATSKIM SRBIMA I NJIHOVE KUCE NA 5 SPRATA.

2echo21.jpg

I tak je , marsovac , ima svoje u BEOGRADU.

e sada , da malo tu nekima se pritisak spusti.

posetih , svoju bivsu kucu i vidio sam da je ZADARSKI SRBIN, ZAVRSIO KUCU PO PLANU SA KOJIM SAM I GRADIO, SVOJU KUCU, SILIKONSKA CIGLA I IZA NJE , stiropor 5 cm.

i da sve je ovo marsovac , sa svojom pametnooj i lepsom polovinom i izgradio.

Dva sina i radilo se onako kak se i radilo , u mracnom dobu,

stan za svakoga.

297qye.jpg

prozori sa leve strane su spavace sobe

sa desne strane prozori od kuhinje a koja je open, zajedno sa trpezarijom i dnevnom sobom , koja ima dupla vrata i prozor i izlazi/e na terasu.
Ostavio je lozu ispred kuce ali , lozu koja je isla po terasi, je sklonio.

e sad , ********* , koja voli da kampuje , malko se i preusmerila na kapitaljisticki nacin kampovanja,

pa i mora se , ide se u NACIONALNE PARKOVE , gde su domaci i MEDJEDI, a i bogumi , malko KANADA , malko tj vise JAMERIKA i tako, se uziva ,

drugar slicnu , tj manju je imao , planovi se spremali , detaljni planovi , gde i sta posetiti u CLEARWATER , sta u ORLANDU , ono znate DIZNILEND pa TEKSAS , PA...i htedoh i da ga prebacim za EUROPSKU DRZAVU serbiju i da sa njim , letujemo , opet , dva i pol meseca u CROACIJI, PULA , ono postavim ga na svoju zemlju pored mora.

i prodah ga .

slike koje sam postavi na sajtu za prodaju

INACE DIZELAS i jos i prikolica.

2nromt4.jpg

oqalna.jpg

Ovaj nije sasvim pod libelu :think:

O Kami

koliko imas kb , a jel mozes da se dopisujes sa MARSOVCEM

a tak , samo , da se podestim , na zivot u MOM BEOGRADU , sta sam napravio , uradio i da , bas kao n sto sam SFRJ ZNANJE naplatio u kapitalizmu , onom, za kojim ti zudis i da sam , jos bolji zivot uredio u Kanadi.

SVE JE TO NAMA NASA BORBA DALA DA SE IMA ZA MARSOVCA.

Ко, Марси?

Луд ко струја.

ajdeeee

pa Vi ste mladi pa ucite , ucite od starijih.

- - - - - - - - - -

Covek je prso (bez apostrofa).

da da kada se pliva u raznim morima i okeanima , tada se i pliva prsno.

a i mnogoooo puta i roni , znas ono sa bocama , pa tak , na 50 -70 metara dubine , i to po svetu.

- - - - - - - - - -

Лудило под старе дане.

Веома старе дане.

a tek sto cu jos pod stare dane , terat mladje.

i nadam se da ces i ti jednoga dana imat sa cim da se dicis.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back