- Poruka
- 202.492
A kupiš teglu džema u Aman-u i mažeš po celom lebu, Tito da te vidi! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ludilo. Strava. Ovo bi trebalo uraditi kod nas u lopovskim trgovačkim lancima...
Aha ha ha ha ha ha ha. Prvo se prosere kod mlečnih proizvoda, pa onda ode do kućne hemije da obriše dupe toalet papirom.
I ne čudi me što je ovo uradila žena. Ha ha ha. Mislim da muškarac ovo nikada ne bi uradio. Pre bi samo pišao negde u ćošku. Znam po sebi.
Ha ha ha ha ha ha ha... A pročitajte komentare ispod... valjao sam se od smeha...
A kupiš teglu džema u Aman-u i mažeš po celom lebu, Tito da te vidi!![]()

Народ напаћени и даље не верује смрдљивом сиру и осталим жабарским керефекама, видим ја.
Ехехех, неће вас нико да превари, другари![]()
Народ напаћени и даље не верује смрдљивом сиру и осталим жабарским керефекама, видим ја.
Od plodova mora samo prase, al' šteta što dobri Protok od pšreseta jede samo paštetu. I prestani sa tim smrdljivim sirom, evo i ovde se oseća ta grozota. Zamisli, pokvareno a neki to jedu?
A kupiš teglu džema u Aman-u i mažeš po celom lebu, Tito da te vidi!![]()
Od plodova mora samo prase, al' šteta što dobri Protok od pšreseta jede samo paštetu. I prestani sa tim smrdljivim sirom, evo i ovde se oseća ta grozota. Zamisli, pokvareno a neki to jedu?

8:42-44 ('Ја кад дођем из Америке...')![]()

pa nije, eto... on je 45. kao mlado momce morao da bezi od crvene kuge koja im je otela sve sto su imali, a to je Bogami bilo porilicno... i nije se vracao do sredine 80-ih...
Ti crkni utoj Otočiji kad nemo'š tri meseca da okačiš prikolicu i vozaš po Lici. Inače je Lika poznata po predivnim plažama i kulturnim lokalnim primorskim stanovništvom.

Kod nas ti se svako svakom sere...
Razvili smo sistem KO TE IEBE od ponašanja na ulici preko ponašanja u prevozu do kolektivnog rada
Uz ono tradicionalno seljačko - neko mora da bude kriv samo ne ja.
I tako imamo seljačka natpamećivanja
Za ISTU NABAVNU CENU proizvoda ona varira u okviru ISTOG LANCA SUPERMARKETA samo po LOKACIJI MALOPRODAJNOG OBJEKTA
plate zaposlenih su fiksne bez obzira na lokaciju
šta ostaje narodu nego da uzme Colgate i stavi u Kolynos pakovanje...
da uzme RIO MARE sardinu i stavi u MARKA ŽVAKA
na to je brzo stigao seljački odgovor - sve košta isto pa ti uzmi šta hoćeš
ko bolje zna šta seljak može da smisli sem podmuklog seljaka?
a ja se još čudio zašto za neka radna mesta nikako ne uzimaju Beogradjane u obzir već uzimaju ove što ni raskrsnicu ne umeju da predju bez mlataranja rukama?
treba seljak sa logikama... da bi zaštitio profit...
- - - - - - - - - -
A jel, ako nezaposleni plaćaju PDV gde je socijalno onda?
Što privatnici ne plaćaju stambeno i topli obrok radnicima?
- - - - - - - - - -
jel znaš šta znači TOPLI obrok?
kuvano jelo majstore...
jel ima vremena kod domaće boranije za kuvano jelo?

evo Rifke...
ode u supermarket, uzme pola leba a onda na delikates uzme 300 grama pečenice i 100 grama one specijal salame što ni ulična mačka neće
pa onda iza rafa sa deterdžentima koje ne fata kamera baci specijal salamu i u omot sa cenom stavi pečenicu
i mrtav ladan ode na kasu
i kaže - kod nas u grad jevtino...
ne kaže koliko su marketa ojadili
a ono kad je kao jeo smrdljivi sir iz Italije...
to on naručio da jede u restoranu super marketa i zalio coca colom
i onda dao ličnu kartu za iznos do 15.000 dinara pa ako oće vlasnik da ga tuži...
sad su zbog takvih spustili granicu na 3.000
a počeli i unapred da naplaćuju...
- - - - - - - - - -
malo jače od pola Novog Beograda ostavlja lične karte kad treba da plate poslednji obrok u tom objektu
nije kao kod nas na periferiji
- - - - - - - - - -
a uvek sam se pitao zašto se prave te specijal salame kad ih ni mačka neće
pa da pomognu ovima što ih svako zajebo a Tita najviše da probaju pečenicu ili mortadelu...
samo zameniš omote...

ješćeš ti sine kavijar ako uložiš onih 100$,
ajde kad već imaš da bacaš pare na smrdljiva zapadna njesra
jel sam ti pokazao na gajbama kako bi prošli?
znači drugi tiket
https://forum.krstarica.com/showthr...на-парт-16?p=33851325&viewfull=1#post33851325
https://forum.krstarica.com/showthr...на-парт-16?p=33851381&viewfull=1#post33851381
znači gajba po gajba - skoro tri gajbe
eeeej tri gajbe smrdljivog sira...
znači ono ko da su dali akciju...
evo poslušaj bar danas - MEGALEKS - PARTIZAN basket, jadranska liga...
samo na najkriminalniju nameštaljku Partizan može da dobije
uveliko obaraju kvotu sad je samo 1.45
ja jutros uložio na singl dok je bila veća, fali 6 igrača Grobarima...
trebao sam da dodam Crvenu Zvezdu protiv Olimpije, iebi ga sad, tu je samo pitanje da li je hendikep razlika manja ili veća a Zvezda se ne dovodi u pitanje
Idi ljubi te brat stavi 100$ na MEGALEKS i kupi SMRDLJIVI SIR plus ti ostane 100$
NE TEBA PEČAT - SVE JE TVOJE!