скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a jel si video ono Akademici i Popovi NE PLAĆAJU POREZ KAD OTVORE FIRME

a svi otvore one megalomanske gradjevinske... ojsa...

pa za nebeski narod , potrebno je na svakom cosku crkve, potrebno je da ih ispracaju a i bogumi , sve i sve ih vise ide, al ne samo i stariji , vec i deca.

obdanista , ma sta ce to , strucan kadar , ma jok , os oma DR DILOMU , PRAVAC KRAGUJEVAC , PRISTINA A BOGUMI I NOVI PAZAR.

E SAD , DA TE LECI TAKI , USTVARI TAKI I LECE obican narod al za posebne ,

e za njih je, NOSTRANSTVO.

Ti si Gospodin, ne pljujes u tanjir iz kog si jeo. :ok:

pa kako cu , ej , jooooj prva pecena piletina 60 godina , izlog , uhhh, zaboravih kako se zove park , preko puta JDP , ono sto ovilezilebovici izbegavaju ,

deset sam mogao pojesti ali se nije imalo para a sdruge strane tu ti je i drug ,jedan , drugi i nikada nisi sam jeo , vec si i delio.:)

u ulici NJEGOSEVOJ , GDE JE KAFIC DO KAFICA CRNOGORSKOG DRUSTVA I KAZU MI KOLEGE , TAMO MOZES BIRAT STA CES I KOJU DROGU..

al policije...jok.:rtfm:

ih elem , jela smo sami i spremali...pa kako bre i jos...pljuvati.

do deca ********* cine....:rtfm:

To naš drug Marsovac ubeđuje grbavi narod da je bilo bolje u "Maloj Americi" neg' u svim Nemačakama, Francuskama i Švedskama. A onda dođe moj stric u najnovijem Volvou i ja budem srećan što nemamo takav auto. Pa za dve godine opet novi, pa tako godinama. Hvala drugu titi što mi je stric doneo i prvi kalkulator i prvi skejt i štotša prvo. :lol:

pa da...hvala drugu titi sto mi je deda iz pirgavije doneo prvi nintendo, prvu lutku na baterije i jos stosta prvo...:D

jes samo si morao da šteluješ vugla za svaku kasetu, pa si morao da nabaviš onaj eprom modul za štelovanje vugla i turbo 250

spectrum je bio mističniji a ko se setio da stavi vokmen mesto kasetaša - setio se :D

naravno sve njih pozoveš na Amigu i jbg... ne možeš da dodješ na red niti da im kažeš da je pao mrak da valja da idu kući...

Za ovo si zaslužio:

Kim_Jong-un.jpg

pa za nebeski narod , potrebno je na svakom cosku crkve, potrebno je da ih ispracaju a i bogumi , sve i sve ih vise ide, al ne samo i stariji , vec i deca.

obdanista , ma sta ce to , strucan kadar , ma jok , os oma DR DILOMU , PRAVAC KRAGUJEVAC , PRISTINA A BOGUMI I NOVI PAZAR.

E SAD , DA TE LECI TAKI , USTVARI TAKI I LECE obican narod al za posebne ,

e za njih je, NOSTRANSTVO.

pošto si tamo daleko...

u medjuvremenu CELO SELO DIPLOMIRALO
komplet unutrašnjost ima diplome
a većina se vratila kući da loži šporet
nit su za inostranstvo nit ima posla u Beogradu

ima samo rodjačko-geografske prčvarnice....

- - - - - - - - - -

?LOAD ERROR

- - - - - - - - - -

pa da...hvala drugu titi sto mi je deda iz pirgavije doneo prvi nintendo, prvu lutku na baterije i jos stosta prvo...:D

ja sam morao da cimam daleku dijasporu da mi nabave koješta za Nintendo
još im se nisam odužio... plata mi dovoljna da ne crknem
a kladža me zajebava...
:(

pošto si tamo daleko...

- - - - - - - - - -

?LOAD ERROR

- - - - - - - - - -

a kladža me zajebava...

Da se registruješ na Poker Stars i da igraš turnire do $5. Imaš dobre pare da uzmeš.

PU PREVARANTI!

prevaranti.jpg

Svako iebeno veče kad dodjem sa posla pogledam tabelu izvučeih kombinacija i od toga pravim dve tri selekcije po 30 dinara
I pišem na papir i lepo pogadjam
A KAD UPLATIM ****** POMERE JEDAN ILI DVA BROJA AKO IMA JOŠ NEKO SA SLIČNOM KOMBINACIJOM!

Juče su recimo izmenjali komplet, nisam igrao... prevarili nekog drugog...
ok ovde je dobitak 8 dinara na 30, da pokušam i sutra...
ej odreko sam se punog dobitka od 12.000 i spustio ga na par hiljadarki sa sistemom...
I NE DAJU!
PU!

pa sto te deda nije i odveo u pirgaviji , ih , gde bi ti i bilo mesto danas

pored KRALJICE ZASIGURNO

a cevcica bi te sluzila.

uhhhh, vako si medj narod radni , koji cene tvoj rad i daju ti i novcanu nadoknadu i imas partnera , koji zajedno sa tobom donosi odluke od zajednicke...

decu , vaspitavate da i raqzumeju razlicitost i da postuju i pretke i poreklo i..

ma i sama znas...

pošto si tamo daleko...

- - - - - - - - - -

?LOAD ERROR

- - - - - - - - - -

a kladža me zajebava...

no sikiriki...:lol: nego, kad ces za svecku?

pošto si tamo daleko...

- - - - - - - - - -

?LOAD ERROR

- - - - - - - - - -

a kladža me zajebava...

ma da ti se ostvari i da se pridruzis onima kako kazu 5 miliona SRBA koji su u inostranstvu.

ma sto me tako CACA NAUCI da nisam sebican , da budem posten i da postujem stare i...uhhh

sada bih bio milioneeeer.

Ludilo. Strava. Ovo bi trebalo uraditi kod nas u lopovskim trgovačkim lancima...

Aha ha ha ha ha ha ha. Prvo se prosere kod mlečnih proizvoda, pa onda ode do kućne hemije da obriše dupe toalet papirom.

I ne čudi me što je ovo uradila žena. Ha ha ha. Mislim da muškarac ovo nikada ne bi uradio. Pre bi samo pišao negde u ćošku. Znam po sebi.

Ha ha ha ha ha ha ha... A pročitajte komentare ispod... valjao sam se od smeha...

Poslednja izmena:
pa sto te deda nije i odveo u pirgaviji , ih , gde bi ti i bilo mesto danas

pored KRALJICE ZASIGURNO

a cevcica bi te sluzila.

uhhhh, vako si medj narod radni , koji cene tvoj rad i daju ti i novcanu nadoknadu i imas partnera , koji zajedno sa tobom donosi odluke od zajednicke...

decu , vaspitavate da i raqzumeju razlicitost i da postuju i pretke i poreklo i..

ma i sama znas...

pa nije, eto... on je 45. kao mlado momce morao da bezi od crvene kuge koja im je otela sve sto su imali, a to je Bogami bilo porilicno... i nije se vracao do sredine 80-ih...

Meni i drugoj deci je uvek bilo zanimljivo da gledamo karavane motora sa trulog Zapada, BMW, Kawe, Suze, Hone, Yamahe...kako prolaze kroz ulicu vozeći do kampa. Bilo nam je i zanimljivo sa smešne strane da gledamo socijalističku braću i sestre Čehe i Poljake u peglicama sa gomilom kofera na krovu prekrivenih najlonom kako idu u taj isti kamp.

oooo da, da... bile su to lepe ZIDARSKE LOGIKE naših naroda i narodnosti
smejali smo se i Rumunima i Bugarima i Albancima

Ponižavali naši krezubi podmukli seljaci Rumune po imanjima za ČRVENU, a ljudi došli po muci.
Istorijski smo uvek bili bliski a mi da ih ponižavamo...

Sad nas i Albanija pretekla u stopi razvoja a i dalje se divimo BMW-u pa šaljemo Nemcu pare da mu se nadje za Buduće Projekte
Toliko seljačina nakupovalo nemačkih vozila da se pokažu kako su napredovali pražnjenjem proizvodne trake i gomilanjem profita ali nemačkog
Malo koji narod ume tako lepo da pljuje SVOJE a da fali tudje...
Dan danas je mnoge po Beogradu SRAMOTA da kažu iz kog su dela Srbije, po Amerikama koriste opciju BEZ IZJAŠNJAVANJA
Odmah deci menjaju imena na anglosaksonska, da se izdupeuvlače... iste ZIDARSKE LOGIKE....

Znate tamo u Amerike lebac popodne košta jeftinije...
Jeste jer se osušio

Jdva čekam da pakla cigara bude ko u Evropi
I ja isto - za onu platu p. dim

e tu ZIDARSKE LOGIKE već pucaju... oće da se biju...

- - - - - - - - - -

Ко би знао шта ти се учинило да си паметно рекао?

Много среће и од сад!

danas smo svi pametni, pazi sad...

otvoriš pekaru u Beograd a došli seljaci

leba - 40 dnara
kroasan sa džememem - 60 dinara

da se ne bi obogatili preko mene, kupim samo leba a ima za ceo dan plus sam 20 dobar...

- - - - - - - - - -

uvek zbog ovakvih budala osetim grižu savesti što su PONIŽAVALI prijatelje u muci

Romaniawavingflag.gif

ko je ponižavao Rumune?
DOMAĆA STOKA NA ŠTETI RODJENA

- - - - - - - - - -

STOKA KOJA ZA ŽIVOTA NIJE UMELA DA STEKNE RADOM
STOKA KOJA PRIČA O PARAMA KOJE NIKAD NEĆE IMATI
sve neke iljade i iljade evra
od kad legne u krevet do prve jutarnje kafe...

Ako se namesti tamo neka situacija ili ako se desi to i to onda ja mogu... u dupe...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back