Da, a da računam za septembar tamo nege kraj meseca?
Ne, to mu dođe na 2,5 meseca, kaoliko sam ja napisao da sam bio na moru jer sam imao kod koga da odem I to od prvog dana raspusta do prvog dana nove školske godine. Zaposleni nije mogo ni dva meseca da bude na moru, sve da je imao kod koga da ide. Recimo moji roditelji koji nisu mogli ni mesec dana da skupe ni u ludilu. Zato sam ja išao sam, a vraćao se sa njima. Marsi, nije teško da napišeš da si se preračunao, ili još poštenije da si lagao kako bi posao u SFRJ pokazao kao nešto dobro. Ne, raditi i živeti u SFRJ ja za većinu bilo sranje. Odeš na more u nekom stojadinu i gledaš Nemce u mečkama i bembarama. Baš divno. Ustvari ti i nisi mogao d aih vidiš, nisu oni zalazili u te vaše kampove.
E VAKO , SVAKE GODINE , POCEVSI OD 82 , SINA SAM ODVODIO U podum , Lika , jos dok je bio bebac i voleo je bit kod njenih , mnogo su ga i mazili i pazili,
supruga je radila sa takvom populacijom i bila je vec slobodna sa placenim...sve do pocetka sredine SEPTEMBRA.
moj posao je bio takav , kao STRUCNO LICE , I PRIPREME I ORGANIZACIJE U IZVODJENJU ....
i imadoh slobodnoga vremena , koliko sam i hteo.
dakle , pocetak , juna, pravac ZAGREB, kola vuku KAMP KUCICU , I SA NAMA IDE I macak.
POSLE DVA-TRI DANA U zagrebu , PRAVAC ZA OTOCAC GDE SU NJENA RODBINA I BILI NA POLOZAJIMA.
3-4 DANA I KRETANJE ZA orebic i to lickom magistralom, u kamp perna , vec tebi data ali , nikako da ti je uslo.
na vec davno rezervina mesta , stizali su i prijatelji i iz ITALIJE, NEMACKE ZAPADNE I ISTOCNE , I NASI LJUDI I IZ SARAJEVA ( eno ih u australiju , beograda , zagreba kragujevca)
ako si prati ranije izkaze , receno je da sam dobijao , tj donosili su mi i komp i stampac ialat i...i placeno je to bilo , upravo onoliko , koliko su i platili
povratak , preko mostara ka TRAVNIKU i tamo od rodbine njene , kupovali zivo tele , koje su i spremali sve za nas i povratak za BEG.
MACOR, SVAKE GODINE SA NAMA.
kuzis..
i vecu glupost ne procitah od izjave da za vecinu je bilo sranje.
jel to ti ukazujes na danasnjicu.