Strigoi
Elita
- Poruka
- 24.018
Naravno da ste uživali na Istoku jer je njih komunizam upropastio još više nego SFRJ, a na Zapadu ste uživali jer je tamo bilo svega što nije bilo u SFRJ.
Sećam se ja toga par-nepar, recimo sećam se kad me je otac dovezao u školu, jer je tog dana došao i neki drug da održi predavanje o samoupravnom socijalizmu i zašto i pored sveg odricanja žvimo bolje u samoupravnom socijalizmu nego što se živi u zapadnoj Evropi. Posle smo se vratili peške jer moj otac više nije imao benzina, dok su druga dovezli i odvezli u crnom Opel Senatoru sa crvenim plišanim sedištima. On je imao benzina.
Nego, zašto je uopšte došlo do sistema par-nepar, i bonova za ulje i deterdžent?
Sreća pa danas niko ne bulazni da kako živimo bolje nego...oh wait.
- - - - - - - - - -
Ti se hvališ time što si doveo prevaranta Fajgelja da drobi o glupostima?
Sećam se ja toga par-nepar, recimo sećam se kad me je otac dovezao u školu, jer je tog dana došao i neki drug da održi predavanje o samoupravnom socijalizmu i zašto i pored sveg odricanja žvimo bolje u samoupravnom socijalizmu nego što se živi u zapadnoj Evropi. Posle smo se vratili peške jer moj otac više nije imao benzina, dok su druga dovezli i odvezli u crnom Opel Senatoru sa crvenim plišanim sedištima. On je imao benzina.
Nego, zašto je uopšte došlo do sistema par-nepar, i bonova za ulje i deterdžent?
Sreća pa danas niko ne bulazni da kako živimo bolje nego...oh wait.
- - - - - - - - - -
Ti se hvališ time što si doveo prevaranta Fajgelja da drobi o glupostima?