скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno da ste uživali na Istoku jer je njih komunizam upropastio još više nego SFRJ, a na Zapadu ste uživali jer je tamo bilo svega što nije bilo u SFRJ.

Sećam se ja toga par-nepar, recimo sećam se kad me je otac dovezao u školu, jer je tog dana došao i neki drug da održi predavanje o samoupravnom socijalizmu i zašto i pored sveg odricanja žvimo bolje u samoupravnom socijalizmu nego što se živi u zapadnoj Evropi. Posle smo se vratili peške jer moj otac više nije imao benzina, dok su druga dovezli i odvezli u crnom Opel Senatoru sa crvenim plišanim sedištima. On je imao benzina.
Nego, zašto je uopšte došlo do sistema par-nepar, i bonova za ulje i deterdžent?

Sreća pa danas niko ne bulazni da kako živimo bolje nego...oh wait.

- - - - - - - - - -

Ti se hvališ time što si doveo prevaranta Fajgelja da drobi o glupostima?

Naravno da ste uživali na Istoku jer je njih komunizam upropastio još više nego SFRJ, a na Zapadu ste uživali jer je tamo bilo svega što nije bilo u SFRJ.

Sećam se ja toga par-nepar, recimo sećam se kad me je otac dovezao u školu, jer je tog dana došao i neki drug da održi predavanje o samoupravnom socijalizmu i zašto i pored sveg odricanja žvimo bolje u samoupravnom socijalizmu nego što se živi u zapadnoj Evropi. Posle smo se vratili peške jer moj otac više nije imao benzina, dok su druga dovezli i odvezli u crnom Opel Senatoru sa crvenim plišanim sedištima. On je imao benzina.
Nego, zašto je uopšte došlo do sistema par-nepar, i bonova za ulje i deterdžent?

Sreća pa danas niko ne bulazni da kako živimo bolje nego...oh wait.

- - - - - - - - - -

Ti se hvališ time što si doveo prevaranta Fajgelja da drobi o glupostima?

dakle , mnogo mi je zao sto si se propratio i nisi imao benzina,

jel to znaci da ste kola ostavili pred skolom i da stese peske vratili.

a, da te pitam , jel su vas sa mortaljezima naterali da idete da slusate....

i kazes u crvenom plisanom sedistu a jos i clan i to jos CRNI OPEL.
koji to bese i koje je to godine bilo...

neg , sto niko ne objasni ili se raspita o cuvenoj podeli iz robnih rezervi , tu , jestivo ulje , secerb , prasak.

zasto se je to desavalo u SRBIJI , BOSNI , MAKEDONIJI , PA I CRNOJ HERCEGOVINI A , recimo , taj problem nije bio u SLOVENIJI. stavise , islo se u SLOVENIJU U KUPOVINU.

dal je to mentalitet , mozda u SRBIJI.

zasto je , najvece postovanje a i ocuvanje lika i dela Tita je bilo u SRBIJI I U OVIM DRUGIM ZEMLJAMA I ZASTO SU SRBI PROGANJALI SRBE , KOJI SU PRAKTICNO GLEDALI NA SITUACIJU u zemlji.

HMMM, ZASTO

Ti imas svoje misljenje o njemu i moze bit da je potpuno drugacije od mojega i nekih drugih , ali , pitam se zasto ti vrsis etiketiranja i dajes tj pozivas njega da te je PREVARIO.

kako i na koji je to nacin , on tebe prevario.

dal imas direktan kontakt sa njim ili si to izvukao , onako.

i rekoh , uzvratna poseta i organizovana od strane , nas , intelektualaca , koji i nesto znaju o njemu.

i o onim vrednostima za koje se zalaze.

porodicne vrednosti ....etc

dakle , mnogo mi je zao sto si se propratio i nisi imao benzina,

jel to znaci da ste kola ostavili pred skolom i da stese peske vratili.

a, da te pitam , jel su vas sa mortaljezima naterali da idete da slusate....

i kazes u crvenom plisanom sedistu a jos i clan i to jos CRNI OPEL.
koji to bese i koje je to godine bilo...

neg , sto niko ne objasni ili se raspita o cuvenoj podeli iz robnih rezervi , tu , jestivo ulje , secerb , prasak.

zasto se je to desavalo u SRBIJI , BOSNI , MAKEDONIJI , PA I CRNOJ HERCEGOVINI A , recimo , taj problem nije bio u SLOVENIJI. stavise , islo se u SLOVENIJU U KUPOVINU.

dal je to mentalitet , mozda u SRBIJI.

zasto je , najvece postovanje a i ocuvanje lika i dela Tita je bilo u SRBIJI I U OVIM DRUGIM ZEMLJAMA I ZASTO SU SRBI PROGANJALI SRBE , KOJI SU PRAKTICNO GLEDALI NA SITUACIJU u zemlji.

HMMM, ZASTO

Ti imas svoje misljenje o njemu i moze bit da je potpuno drugacije od mojega i nekih drugih , ali , pitam se zasto ti vrsis etiketiranja i dajes tj pozivas njega da te je PREVARIO.

kako i na koji je to nacin , on tebe prevario.

dal imas direktan kontakt sa njim ili si to izvukao , onako.

i rekoh , uzvratna poseta i organizovana od strane , nas , intelektualaca , koji i nesto znaju o njemu.

i o onim vrednostima za koje se zalaze.

porodicne vrednosti ....etc

1987. godine je to bilo, u mom osmom razredu, iste godine kad su Miji Aleksiću digli vikendicu u Boriku u vazduh, a nama na kućnom zidu napisali MRŠ U BEOGRAD CIGANIJO.
Nisu terali mitraljezima, ali je prisustvo bilo obavezno po naredbi direktora škole, inače hercegovanceta komunjare

Fajgelj se zalaže za porodične vrednosti? Misliš kao onda kad je zaštitiniku građana Jankoviću pretio da će ga ubiti ako mu oduzme decu, jer je janković rekao da će po novom zakonu biti omogućeno oduzimanje dece od roditelja za koje se dokaže da istu decu fizički /ili psihički maltretiraju?
Ili kad je Fajgelj pričao da je Slovenac, pa onda da je Srbin, a sad priča da je Aškenazi?
Ili kad je Fajgelj prosio na Indiegogo da mu se doniraju pare da objavi knjigu koju nije ni napisao, za šta je od naivnih dobio 4900$, od kojih je 2000$ potrošio na kupovinu Apple računara, za ostatak para nije pružio objašnjenje, a knjige još nema?
Ili kad je bio direktor CZK u Novom Sadu kad je neobjašnjivo nestalo 11000 evra iz budžeta CZK, a onda se ispostavilo da je Fajgelj te pare dao svojoj sekretarici za ''namenu opštih nabavki''?

Pa klinac si bio , pa i nisi ni igde putovao i nisi ni osetio , kako smo mi sa CRVENIM Pasosem , uzivali i na zapadu a i na Istoku.

i daj , molim te vrati svoju diplomu , cim , jos nisi uspeo da skuzis koja je to profesija , kojoj je dato , placeni godisnji odmori i ...

a jel . zato si ti plaka , sto ti Caca , nije mogao dal neparnim , dal [parnim danom da nte vozi do decijega vrtica, a nisu hteli da te nose u rukama.

uhhh, e Tvoj Caca , je ....hteo da od tebe napravi Musko a ti se drza zenskih maminih skuta.

I sad smo Ti mi krivi.

Cccc

- - - - - - - - - -

e ej cevcice , nosfi

pogledajte malko , tj raspitajte se o Prof. ANDRIJI F.

Putovao sam sasvim dovoljno i koliko sam mogao. Za razliku od tebe koji si letovao 3 meseca ( :lol: ) ja sam na moru bio samo 2 ili 2,5 meseca, a najčešće sam leteo onim malim lepim DC-9 pa do Zemunika. Nazad autom, kad dođu moji, jer nisu mogli toliko da letuju kao vi neki, ravnopravniji drugovi.
Ako se ne varam, svako ko je legalno zaposlen ima plaćeni godišnji odmor. Imam ga i ja, iako nisam u firmi, zamisli.

Није то проблем, проблем је што не вежбају довољно па што са собом носи и салце, плус на сцени изгледају као вртићка представа спремана два дана пред приредбу.

a moja bivsa , idemo da gledamo LABUDOVO JEZERO igra nas ANTONIJEVIC inace novosadjanin , a joj kazem , moze al , JA sedim u prvom redu i to , centar.

A Sto pa sto a ja mudro cutim , i jes da je karta za taj prvi red,,,ko ...

a kojih razocarenja mojih , ma nijedna , nijedna se nije , prilikom onijeha brzih okretanja , nije pala u publiku a i on CICIJA, dize pa baca i ...Ja vicem , baci bre meni jednu a ono nista.

ih , posle jelte predstava ovdjekana ima se i druzenja sa ucesnicfima.

E sta sam mu prebacivao , sto mi nije jednu bacio..

obeca on ti meni , da ce drugi put ali....nije nikad.:sad2:

a moja bivsa , idemo da gledamo LABUDOVO JEZERO igra nas ANTONIJEVIC inace novosadjanin , a joj kazem , moze al , JA sedim u prvom redu i to , centar.

A Sto pa sto a ja mudro cutim , i jes da je karta za taj prvi red,,,ko ...

a kojih razocarenja mojih , ma nijedna , nijedna se nije , prilikom onijeha brzih okretanja , nije pala u publiku a i on CICIJA, dize pa baca i ...Ja vicem , baci bre meni jednu a ono nista.

ih , posle jelte predstava ovdjekana ima se i druzenja sa ucesnicfima.

E sta sam mu prebacivao , sto mi nije jednu bacio..

obeca on ti meni , da ce drugi put ali....nije nikad.:sad2:

Marsi, objasni ljudima da je ovo smešno i da sad treba par postova da se smeju. Evo ovako. :hahaha:

1987. godine je to bilo, u mom osmom razredu, iste godine kad su Miji Aleksiću digli vikendicu u Boriku u vazduh, a nama na kućnom zidu napisali MRŠ U BEOGRAD CIGANIJO.
Nisu terali mitraljezima, ali je prisustvo bilo obavezno po naredbi direktora škole, inače hercegovanceta komunjare

Fajgelj se zalaže za porodične vrednosti? Misliš kao onda kad je zaštitiniku građana Jankoviću pretio da će ga ubiti ako mu oduzme decu, jer je janković rekao da će po novom zakonu biti omogućeno oduzimanje dece od roditelja za koje se dokaže da istu decu fizički /ili psihički maltretiraju?
Ili kad je Fajgelj pričao da je Slovenac, pa onda da je Srbin, a sad priča da je Aškenazi?
Ili kad je Fajgelj prosio na Indiegogo da mu se doniraju pare da objavi knjigu koju nije ni napisao, za šta je od naivnih dobio 4900$, od kojih je 2000$ potrošio na kupovinu Apple računara, za ostatak para nije pružio objašnjenje, a knjige još nema?
Ili kad je bio direktor CZK u Novom Sadu kad je neobjašnjivo nestalo 11000 evra iz budžeta CZK, a onda se ispostavilo da je Fajgelj te pare dao svojoj sekretarici za ''namenu opštih nabavki''?

e vako , bas lepo da si rekao , Da niste imali hrabrosti imalo da se suprostavite , idiotizmu , mislim tvoj otac a takvih je bilo puno u Srbiji.
Te godine , koju Ti pominjes , Radim Pilot Projekat za Drzavu , a u vezi bas Skolske omladine....

I nalazio sam na idiote svoje vrste , koji su pravili smicalica i smicalica.
I taj je recimo i zakon usvojen i mislim da smo i imali neke dobre rezultate.
I u dosta Beogradskih skola smoi dolazili i imali i predavanju , Nastavnom osoblju , kao i promene koje su se desavale i kako i na koji nacin , da kada se pojavljuju problemi i razresavaju.

A sto se tice , tvoje izjave o pretnji Jankovicu.

Koji bi i trebao da spreci , primenu i prepisivacku politiku NGO u vezi porodice i vaspitanja porodice i kaznjavanju a to i nije ucinio , molio bih te da PO)GLEDAS < TACNO STA JE ON PORUCIO u vezi toga , kako bi on reagovao bda onaj dodke i da mu oduzme dete.
Idiotizam da ce drzava ici i regulisati odnose u porodici i dovoditi i odluke administratora , tko je ucinio krivicno delo i oduzeti decu a da TO ISTO DRUSTVO , na sve nacine Oduzima Roditeljima i proces Vaspitanja i Proces Edukacije, i sta vise Pduzima Roditeljima da mogu Raditi i zaradjivati i Pruziti svojoj deci ...i stan i nhranu i sve ostalo.

i znaci , smeta ti sto je je i spomenuo , tko je sve u njegovoj porodici i po majci i po ocu.Poreklo i to ti smeta.

Hmm, a gde ti je prag tolerancije ovde....

Kao sto znas , prikupio je sredstva za izdavanje knjige i ONA JE I IZDATA, dal , je trebalo mnogo ranije, to je pitanje za ...

I kazem , da bi i mogao , nekoga kriviti za nesto , raspitaj se , postavi direktno pitanje i njemu , bas ,kao sto i trebas , da postavljas i pitanje TKO JE SADASNJU SRBIJU, doveo do ROBSTVA.

Sve moje fotke su sirovi format. Analogni Raw.

- - - - - - - - - -

Trudi se, al' joj slabo to ide sa mnom. Ne brini, navikla je.

Рифкице, опрости, ухватила ме је малодушност због неузвраћене љубави.
Знам ја да кључ од твог срца има само наша драга Керки и као по обичају, повући ћу се у тишини.:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back