скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
фала, фала.. бујрум изволте :mrgreen:

Tan2016-9-12_81033468_1.jpg

Nemoj da sumnjaš da Krstini Pravsolavci i mega-ultra-čistunci zaobilaze posluženje...

205585F8-2F85-4EF1-8B46-F5CEFEEC9CBD_w1023_r1_s.jpg

- tata, a koji je ovo praznik, nismo učili na veronauci?
- sine, Sveti Sava je rekao: "Kad je džabe i sirće je slatko"

- - - - - - - - - -

- Jovo ha iebo ga ti, meto si više na tanjiru neg što ima u tepsiji
- aj ne žvali doša si jošjutros ušes'
- ja prvi stiga? a da nisi ti ono prvi zapuco za Beograd od sviju nas?

Poslednja izmena:
има српскије ајдука колко оћеш, видоје, вукоје, станоје, ристоје, букоје, топоје, ал најгори је онај растослав, он кад ухвати потурице - све ће их понабијати на колцове поред пута да отвори пролаз царовима са сунчаног истока

Jest
Nema poprsje i IQ kao "srpska majka"
I nije uvatila junaka Tigra nego nekog bezveznjakovića umetnika
Luzerka

Имам обичај да кажем да је музика наднационална ствар али сваки пут изнова схватим да је то за мене само фраза и да је изговарам кад желим да будем политички коректна.:lol:
Мене 'рватски уметници не интересују, реално и најискреније. Посебно што увек има бољих.
У животу не бих дала новац за концерт, цд и сл.

Имам обичај да кажем да је музика наднационална ствар али сваки пут изнова схватим да је то за мене само фраза и да је изговарам кад желим да будем политички коректна.:lol:
Мене 'рватски уметници не интересују, реално и најискреније. Посебно што увек има бољих.
У животу не бих дала новац за концерт, цд и сл.

а јел богати! то што се Севе удала за малог Кебиног, не значи да више није хрватска глазбеница, као што ти смарташ :lol:

севе је измишљен пројект шокачке turkey torkey torcida turcida croatia тајне службе, као што је смрдљиви иран некад имао тајну службу савак

ено ти доказ, "њена песма yala brate, yala је река што тече кроз тузлу, а талибани док јуришају урлају yala yala.. a tuzla je tozlatozlatozla... zlato.. сол тј со јешто друго, јел тако Соларићу, соларног ти система..

зато Срби дочекују госте хлебом и сољу

Poslednja izmena:
а јел богати! то што се Севе удала за малог Кебиног, не значи да више није хрватска глазбеница, као што ти смарташ :lol:

Ја сматрам да је њена глазба шкарт, била она Хрватица или не. :lol:
Дакле, ем Хрватица, ем ''пева'' шкарт. Дупло голо.
Бу, бу, сотоно! :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back