скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slave Bajram !

Srečan Bajram svima koji slave.

happy-ramadan-whatsapp-status.jpg

Вратих се са концерта на отвореном. Нису били паметни па да то одрже на огромној Beer Fest ливади, него сатераше народ уз проклети СИВ, пардон - Палату Србија (храк, пљуц).

Озвучење катастрофа.

Баш немаш среће...:mrgreen: :lol:

'Бровече у Кафану :D

Вратих се са концерта на отвореном. Нису били паметни па да то одрже на огромној Beer Fest ливади, него сатераше народ уз проклети СИВ, пардон - Палату Србија (храк, пљуц).

Озвучење катастрофа.

Шта се чуло са озвучења?

Баш немаш среће...:mrgreen: :lol:

'Бровече у Кафану :D

Поздрав и теби.

Иначе, осећам се као растопљена жвакаћа гума.

- - - - - - - - - -

Шта се чуло са озвучења?

Ја сам мислила да ће то да грува а оно ништа.

Поздрав и теби.

Иначе, осећам се као растопљена жвакаћа гума.

- - - - - - - - - -

Ја сам мислила да ће то да грува а оно ништа.

Најбоље озвучење ( домаће) сам видео на нећеш веровати карлеушином концерту. Шетао ушћем и чујем неки хаус пристојно грува и онда сазнам да она има концерт а овај ди џеј је као увод. Иза бине она чуда што хладе брује као авионски мотор, сигурно је било преко 100 киловата.

погледај овај пројекат цркве Richarda Meiera

7832AJ3-1200x879.jpg

P4.2003SF58_16-1024x785.jpg

ово је модерно и лепо.
Да је лепо, јесте, али не надахњује. Ствара утисак неке хладноће, одсуства дубоких осећања и испражњености од унутрашњег доживљаја светог. (Парафразирам цитат из једне књиге)

Poslednja izmena:
Posle arhitekture Beograda i snalaženja naseljivača Beograda sa istom danas će pričamo o NAJPOSEĆENIJEM MUZEJU U SRBIJI

TITO.jpg

stranci jednostavno moraju da obidju ovaj muzej, najveći prihod svake godine,
sliva se u budžet i samim tim za plate ovim neradnicima iz kamenjarske geografije
sa najkretenskijim nesrpskim prezimenima po Beogradu kojima smeta komunizam.

Tetka Smrdojka i Teča Prdoje da nastave polemiku šta ih iebe pa nemogu da spavau mirno

- - - - - - - - - -

Како добре муње и громови, коначно нека сензација.

podseća na zavičaj jelde?

- - - - - - - - - -

možda se "nemogu" ne piše zajedno al ako može seljačina i urabno zajedno onda iebo reč... pare su važnije

A како ти замишљаш да треба да изгледа један војно-географски институт?

To je brod. Ima i dimnjak :lol:

Eve za Elektiku jedna bombon'ca, kraj 60-ih ili poč. 70-ih...nema to, arh. vojni, još kad Ratko Mitrović zabetonira..a taj prostor nije ni za šta, tako da je sve na mestu.

0k8ktkpTURBXy8zY2YzNmYyODgyMWNkZDkwNDA2OTQzNTYyMDMyNmY4NS5qcGeSlQLNAxQAwsOVAs0B1gDCww

- - - - - - - - - -

Sretjan kurbam i to, slavljenicima..das pridružim čestitkama.

Драги колега, више ми уз тебе некако иде префињена г-ђа Лисац. :lol:
Мада верујем да и Драговићева у концертној дворани сија готово истим сјајем. :D

молим те, то су чисте измишљотине. немам никакве наклоности према тој лажној Пургерки из Лике. Дорис је ипак нешто друго. она је својој Домовини дала срце.. а Отаџбини и много више, због чега јој је и пропала каријера :(

молим те, то су чисте измишљотине. немам никакве наклоности према тој лажној Пургерки из Лике. Дорис је ипак нешто друго. она је својој Домовини дала срце.. а Отаџбини и много више, због чега јој је и пропала каријера :(

Josipa ima glasčinu i stil a ova druga samo outfit

то није тачно! Јосипа је фолиранткиња без стила и гласа. тотални антиталенат!
Дорис је апсолутни таленат. бар је Аркан тако причао :lol:

E kad jedan tako eminentni stručnjak apsolutnog sluha kao Arkan kaže.....:D
Nego Sawo srce moje da zapevamo

Poslednja izmena:
престаните више са том Јосипом!

једино што у тој пјесми врједи је наслов нумере :mrgreen: глазба је очајна. а Јосипа апсолутно неподношљива.

Jest
Nema poprsje i IQ kao "srpska majka"
I nije uvatila junaka Tigra nego nekog bezveznjakovića umetnika
Luzerka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back