Роло Томази
Elita
- Poruka
- 19.129
Ништа кварније од српских коалиција...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

А што су модератори зелени?
Зар не би било логичније да су жути...
Мала шала...
Slave Bajram !
Srečan Bajram svima koji slave.

фала, фала.. бујрум изволте![]()

Вратих се са концерта на отвореном. Нису били паметни па да то одрже на огромној Beer Fest ливади, него сатераше народ уз проклети СИВ, пардон - Палату Србија (храк, пљуц).
Озвучење катастрофа.

Вратих се са концерта на отвореном. Нису били паметни па да то одрже на огромној Beer Fest ливади, него сатераше народ уз проклети СИВ, пардон - Палату Србија (храк, пљуц).
Озвучење катастрофа.
Баш немаш среће...![]()
'Бровече у Кафану![]()
Шта се чуло са озвучења?
Поздрав и теби.
Иначе, осећам се као растопљена жвакаћа гума.
- - - - - - - - - -
Ја сам мислила да ће то да грува а оно ништа.
Да је лепо, јесте, али не надахњује. Ствара утисак неке хладноће, одсуства дубоких осећања и испражњености од унутрашњег доживљаја светог. (Парафразирам цитат из једне књиге)погледај овај пројекат цркве Richarda Meiera
![]()
![]()
ово је модерно и лепо.
Како добре муње и громови, коначно нека сензација.
A како ти замишљаш да треба да изгледа један војно-географски институт?

Драги колега, више ми уз тебе некако иде префињена г-ђа Лисац.
Мада верујем да и Драговићева у концертној дворани сија готово истим сјајем.![]()

молим те, то су чисте измишљотине. немам никакве наклоности према тој лажној Пургерки из Лике. Дорис је ипак нешто друго. она је својој Домовини дала срце.. а Отаџбини и много више, због чега јој је и пропала каријера![]()
Josipa ima glasčinu i stil a ova druga samo outfit

то није тачно! Јосипа је фолиранткиња без стила и гласа. тотални антиталенат!
Дорис је апсолутни таленат. бар је Аркан тако причао![]()
глазба је очајна. а Јосипа апсолутно неподношљива.престаните више са том Јосипом!
једино што у тој пјесми врједи је наслов нумереглазба је очајна. а Јосипа апсолутно неподношљива.