gost 373116
Buduća legenda
- Poruka
- 31.059
И ти позеленео? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ствар угла гледања, Маро...Pa bas i nema zutih modova.
Dobar dan, ala je vruceeeeee
А што су модератори зелени?
Зар не би било логичније да су жути...
Мала шала...

Ствар угла гледања, Маро...
Код мене је фино, 28 степени...

Ugao mi je odlican.
Kod mene 21 stepen, ali u sobi.
Na terasi meri 37

овде на Политици преко 40
усијале се главе. само да падне киша![]()

овде на Политици преко 40
усијале се главе. само да падне киша![]()

cek kako bre vredjanje korisnika kad je moderator a ako je korisnik ko sto sava napisa, inda za tog korisnika dva kartona za dve uvrede
sace se pojavi kao treci mod koji ce da mi rebne jos jedan za narusavanje modivskog digniteta ove dvojice koji rekose da prdim da sam idiot i da odyebem ...ne znaju vise gde udaraju i sta pisu od muke![]()

Marlon se i dalje svađa sam sa sobom? I politika mu se svela na isti nivo kao i sekas.![]()

шта да радим с тобом.
Jesi li ti stigao na to more ili si jos na proputovanju?Marlon se i dalje svađa sam sa sobom? I politika mu se svela na isti nivo kao i sekas.![]()
cccc... ti da radis sa mnom? a sta si ti? branitelj sofke?
ako ziusta os da ti kazem sta mozes da radis sa mnom pitaj me opet pa cu ti reci... a i onom posilnom kog si gurnuo...
- - - - - - - - - -
tacno te jeca opisala kakav si, zato i nisam teo da se upoznajem sa tobom iad di kmecai pre godinu dve
Jesi li ti stigao na to more ili si jos na proputovanju?

није проблем да мене вређаш, већ сам ти рекао. мени је сасвим свеједно, мош да пишеш шта год хоћеш. али не можеш да вређаш остале. то ти нећу дозволити. а брисаћу апсолутно сваки твој пост, па видећемо ко коси а ко воду носи.
Nema mira na Ostrvu: Korbin na krilima anketa hoće izbore
Lider britanske opozicione Laburističke stranke Džeremi Korbin pokušaće da "izdejstvuje nove parlamentarne izbore" u Velikoj Britaniji.
![]()
Getty Images
On je navodno spreman za takav potez pošto je konzervativna premijerka Tereza Mej izgubila apsolutnu većinu u parlamentu, ocenio je londonski Dejli miror.
Korbin je za list rekao da je "besmisleno" da Tereza Mej opstane na vlasti, jer se čini da ne može da postigne dogovor sa zvaničnicima severnoirske Demokratske unionističke partije (DUP), dve nedelje posle izbora.
Konzervativci Tereze Mej osvojili su 318 od 650 mesta u parlamentu i najjača su stranka posle izbora održanih 8. juna ali nemaju potrebnu većinu od 326 mesta.
Nedostaje im osam mesta, što može da im obezbedi DUP, koji ima deset poslanika u parlamentu.
Konzervativci i DUP još nisu postigli dogovor i pregovori se nastavljaju, dok se o poverenju novoj vladi glasa 29. juna.
Korbin je prvi put u anketama objavljenim u petak u prednosti u odnosu na Terezu Mej. Oko 35 odsto Britanaca ocenilo je da bi on bio bolji premijer od Mejove, dok britansku premijerku podržava oko 34 odsto ispitanika.
Oslabljena posle parlamentarnih izbora, Tereza Mej je dodatno bila na meti kritika posle nedavnog ogromnog požara u jednom soliteru u Londonu u kojem je stradalo 79 osoba. Mejovoj se zamera što nije odmah posetila žrtve požara, već je prvo razgovarala s policijom i vatrogascima.
U Velikoj Britaniji i Evropi takođe raste nezadovoljstvo o njenoj strategiji o istupanju zemlje iz Evropske unije (Bregzit).
U britanskim medijima kruže i glasine o mogućnosti da neko drugi dođe na njeno mesto.

cek kako bre vredjanje korisnika kad je moderator a ako je korisnik ko sto sava napisa, inda za tog korisnika dva kartona za dve uvrede
sace se pojavi kao treci mod koji ce da mi rebne jos jedan za narusavanje modivskog digniteta ove dvojice koji rekose da prdim da sam idiot i da odyebem ...ne znaju vise gde udaraju i sta pisu od muke![]()
banovo si zlozi sto je spomenula pijang prestklonaslednika milion puta benignije no ja m, stas ti njegov eksponent?

stis kbtido hvrede pisilnog jarana da sam idiot da prdim i sta jos?
да, али Злози и ја смо сад у слози и љубави. а тако ћеш и ти![]()

Marlon se i dalje svađa sam sa sobom? I politika mu se svela na isti nivo kao i sekas.![]()